Forum » Znanost in tehnologija » Zakaj so solarne elektrarne prava stvar
Zakaj so solarne elektrarne prava stvar
Temo vidijo: vsi

bbbbbb2024 ::
V SLO. Je z računom (V-TAC DEYE 10), prodajalec pa mora registrirat serijsko številko na na tvoje ime in mail.
Maš pa kar nekaj ponudnikov v SLO in tujina. JAz se nagibam k nakupu v SLO - so inverterji (baje) zaklenjeni (nastavljeni - SODO) na regije (lokacijo). To ti bo gdo drug razložil.
Še najlažje je preko monterja - firme.
Drugače pa DEYE delajo, servisirajo tudi naši vzhodni sosedje (če se ne moti Bolgari).
V-TAC, Tut TAB, maš tut SUN, pač mal se zakoplji v to.
Mogoče ti tole pomaga "V-TAC is an international company with offices in Bulgaria, Dubai, UK, Hungary, Poland, Romania, India, Hong Kong, and Ireland".
Zdaj al je proizvodnja ali sam leplenje nalepk?
Kolikor gledam, so enofazni. 3-faznih ni? Pa cena tega? Pa zanima me, če NI-FE baterije tudi vzame? To so ene posebne, Edisonove.

deco16 ::
3-fazni, jaz sem tudi 10ko nabavil. V-TAC sicer piše gor ampak je taprav DEYE.
Če vzameš LV varianto vzame kakršne baterije hočeš, laho tudi 4 od avta zvežeš ampak to itak ne delat :)
Če vzameš LV varianto vzame kakršne baterije hočeš, laho tudi 4 od avta zvežeš ampak to itak ne delat :)

joez7 ::
JAz sem vzel 2x10kWh Lifepo4. Sem pa zahteval izrecno potrditev od prodajalca, da bo ženitev uspešna.
Mora se balanser zmenit z razsmernikom. Pri mojem je poseben kabel - zaradi različne razporeditve (pin) na razsmerniku in baterije (eden se ne drži standarda) BMS. Še vedno pa omejitve nastaviš na razsmerniku.
https://www.deyeinverter.com/deyeinvert... stran 53.
Preko aplikacije (solarman) na HA, pa lahko spreminjaš parametre (modbus pristop), še prej pa moraš Deya spravit na internet.
Mora se balanser zmenit z razsmernikom. Pri mojem je poseben kabel - zaradi različne razporeditve (pin) na razsmerniku in baterije (eden se ne drži standarda) BMS. Še vedno pa omejitve nastaviš na razsmerniku.
https://www.deyeinverter.com/deyeinvert... stran 53.
Preko aplikacije (solarman) na HA, pa lahko spreminjaš parametre (modbus pristop), še prej pa moraš Deya spravit na internet.
Sem mali provokator, po potrebi diktator, dvomim v vse in nič ne vem.
Marsikdaj se motim, zato prosim me popravi.
Marsikdaj se motim, zato prosim me popravi.