Forum » Pomoč in nasveti » Zunanji disk ?problem?
Zunanji disk ?problem?
Gutjerez ::
Gre za Hitachi 500 GB zunanji disk. Brez dodatnega napajanja.
Ko se ga priklopi na računalnik traja eno minuto da ga računalnik sploh prepozna. nato se izpiše Preden lahko uporabite ta disk ga morate formatirati.
Vendar so gor dokumenti in slike katere bi rad rešil.
Poskusil sem z programom iCare data Recovery Software
ampak čez čas izpiše da do konca preglejevanja še 250 ur. sem pustil še 20 minut in je na koncu že prišlo na 300 ur.
Nato sem disk odprl gor in ga priklopil na moj stacionarni računalnik. tudi električno napajalnje.
Ampak takrat pa diska sploh ne prepozna.
Lahko še kaj sploh poskusim ali pa je res uničen.
Ko se ga priklopi na računalnik traja eno minuto da ga računalnik sploh prepozna. nato se izpiše Preden lahko uporabite ta disk ga morate formatirati.
Vendar so gor dokumenti in slike katere bi rad rešil.
Poskusil sem z programom iCare data Recovery Software
ampak čez čas izpiše da do konca preglejevanja še 250 ur. sem pustil še 20 minut in je na koncu že prišlo na 300 ur.
Nato sem disk odprl gor in ga priklopil na moj stacionarni računalnik. tudi električno napajalnje.
Ampak takrat pa diska sploh ne prepozna.
Lahko še kaj sploh poskusim ali pa je res uničen.
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech
Rainbow Dash ::
back up nared ce gre ja... Ttga pa mej prklopleno direkt na maticno dokler bo se delu.. No sj mozno da je slo uno vezje ki gre iz sata/IDE na usb...
nevem zaka je 2x napisalo :O
nevem zaka je 2x napisalo :O
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rainbow Dash ()
ko ga priklopim prek USBja pol čez kako minuto se pojavi ikona za disk. Ko pa sem ga odrp in ga vzeu ven z ohišja in ga priklopil direkt na matično ploščo in zraven električno napajanje pol pa zabrni takoj vendar se ne pokaže ikona da bi ga lahko odprl. to mi je malo čudno
saj kot sem reko. Ko ga priklopim prek originalnega kabla USB ga prepozna po 2 minutah. vendar mi ga ne odpre.
Ko ga odprem in disk vzamem ven ter ga priklopim direkt na mojo matično ploščo z kablom in električnim napajanjem pa ga zažene vendar ga ne odpre. zato mi je to ful sumlivo
Ko ga odprem in disk vzamem ven ter ga priklopim direkt na mojo matično ploščo z kablom in električnim napajanjem pa ga zažene vendar ga ne odpre. zato mi je to ful sumlivo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z zunanjim trdim diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1899 (1256) | Han |
» | Zunanji trdi disk problem!!Oddelek: Strojna oprema | 5766 (4637) | Bye |
» | Unicen eksterni disk?Oddelek: Strojna oprema | 1219 (1009) | Karen |
» | WD My book 1TB nehal delatiOddelek: Strojna oprema | 3697 (3316) | abaximan |
» | Zunanji trdi disk---nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 2504 (1987) | Chessman |