Forum » Strojna oprema » kje kupit 10 inčni monitor ali manj
kje kupit 10 inčni monitor ali manj
astras ::
Al pa v novo serijo 7 BMW vlomi pa iz sedezev dol potrgaj!
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
wishmaster ::
kavka a misliš da ma 90 % folka LCD zaslone.Jaz ga mam.10 INČNI ali manj monitior potrebujem za mp3 predvajalnik v avtu.
smirnof ::
ker kreten pa rab 10" monitor v avtu za mp3-je! fak no, ne morš verjet, kaj se folk spomne, ja ok če mislš igrat playstation, ne pa predvajalnik mp3-jov!
a si mogoče že slišu za mp3 avtoradio z 4" monitorjem?
a si mogoče že slišu za mp3 avtoradio z 4" monitorjem?
wishmaster ::
TEBI se zdi to butast.Kaj pa delajo z računalniki (a se ti to zdi butast).Ali pa da maš tulk frštekarije v avtu da morš met prikolico zravn. ja sem že slišal in ga mam v avtu (mp3 avtoradio).Cena malo bolj kvalitetnega avtoradija je od 60.000 SIT.Za računalnik v avtu nisem dal skupno nič več kot 30.000 SIT (z vsemi dodatki).Prednost je velika kapaciteta.(jaz mam 40 Gb).Monitor bi rabil zarad gps-a.
V-i-p ::
fantje, cradle je nekaj vprašal, prosim brez neumnih odgovorov. On to rabi, pa pika, saj ni važno, kaj je smešno in kaj ne... Če kdo ve odgovor, je seveda zaželjen, butastih odgovorov pa sigurno nobeden ne potrebuje.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri avtoradio?Oddelek: Na cesti | 6249 (4429) | Vikking |
» | [MP3] avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15884 (12493) | Damjan Jagar |
» | Atraktivna zadeva...Oddelek: Loža | 2155 (1413) | atlet |
» | mp3 avtoradioOddelek: Na cesti | 2464 (1959) | Tody |
» | Avtoradio + zvočnikiOddelek: Na cesti | 1899 (1740) | MadMax |