Opera. Čeprav... zadnje čase deluje zelo zelo slabo :( Šaltam na chrome kje pa kdaj... ker tudi youtube ne zmore predvajat :( kolega ma iste probleme :( škoda mi je je ... pa sem zvest operi že precej let.
Opera. Čeprav... zadnje čase deluje zelo zelo slabo :( Šaltam na chrome kje pa kdaj... ker tudi youtube ne zmore predvajat :( kolega ma iste probleme :( škoda mi je je ... pa sem zvest operi že precej let.
hm? mogoče rabita kakšen flash update? Jaz tu pa tam na prenosniku lockam cpu frekvenco na 800mhz zaradi GPU foldinga (AMD driverji žerejo zraven cpu, pri dveh grafičnih imam oba jedra 100% porabljena), pa lahko vseeno pri tej frekvenci pogledam video.
Ta anketa pa res nima smisla. A smo tok brez idej? Sej ne da je slabo vprašanje ampak Primož nam lahko takoj pove rezultate. Mene bi bolj zanimalo kok ma folk kok ma folk kej stare računalnike.
hm? mogoče rabita kakšen flash update? Jaz tu pa tam na prenosniku lockam cpu frekvenco na 800mhz zaradi GPU foldinga (AMD driverji žerejo zraven cpu, pri dveh grafičnih imam oba jedra 100% porabljena), pa lahko vseeno pri tej frekvenci pogledam video.
Nevem. Vse updejtano na zadnji sw. Isto se dogaja tukaj v službi. Youtube predvajalnik ne dela kot bi moral. Spodnji control bar izginja. Bah.. Mašine so pa vse dobre. Tukaj je i3, doma mam fx8120, .. Trpim vseeno :) Zvestoba do groba
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Ta anketa pa res nima smisla. A smo tok brez idej? Sej ne da je slabo vprašanje ampak Primož nam lahko takoj pove rezultate. Mene bi bolj zanimalo kok ma folk kok ma folk kej stare računalnike.
Saj baje lahko predlagaš vprašanje za anketo.
Tu pa bi bila na koncu zanimiva primerjava rezultatov z zabeleženimi statistikami obiska strani.
Glede teme, niham med Chrome in Firefox. Sem na enem, dokler me kaki nadležen bug* ne prepriča da naredim "naslednji nihaj".
* oba imata kup bugov (večinoma nadležne malenkosti, ne pa vse) ki jih imata že 10** let pa se le prelagajo iz levega v desni žep...
** Chrome seveda le max 5 let
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Opera že ene 5 let. Ja pa res, da je bila po predzadnjem updatu cist sesuta kar se tiče prikaza strani in predvajanja youtuba. Sam je bil ta teden update in zdej laufa vse vredu. Sem pa vmes ze dol potegnil chrome pa me je totalno razočaral. Zelo slabe nastavitvene možnosti. Kot da bi mel iphone v roki. Vse dummyproof. Tisti vtičniki pa večinoma nedodelani. Pa slab UI. Firefox je pa zame preveč debel. sem ga uporabljal pred opero. Skratka Opera za vedno. Če kej škripne kvalitetno in sorazmerno hitro popravijo.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Na desktopu počasi prehajam z opere na Chrome, predvsem zato ker YouTube ne dela. Pogrešam pa tab stacking. Na androidu pa ne maram ne opere ne chroma. Opera ma zanič user experience (oz. se ni že dolgo izboljsal) , chrome se pa se sesuva in ne maram textboosta
Nevem. Vse updejtano na zadnji sw. Isto se dogaja tukaj v službi. Youtube predvajalnik ne dela kot bi moral. Spodnji control bar izginja. Bah.. Mašine so pa vse dobre. Tukaj je i3, doma mam fx8120, .. Trpim vseeno :) Zvestoba do groba
html5... problemi so s html5 ne toliko s flashem. od prenove youtuba. Pa verjetno je še kaj na tem da ispji throttlajo prenose.
Na desktopu počasi prehajam z opere na Chrome, predvsem zato ker YouTube ne dela. Pogrešam pa tab stacking. Na androidu pa ne maram ne opere ne chroma. Opera ma zanič user experience (oz. se ni že dolgo izboljsal) , chrome se pa se sesuva in ne maram textboosta
Zadnji update Opere je to rešil ;)
Desktop: Opera (99%), ostali za testiranje Mobile: Opera Mobile (99%) ostalih 1% Firefox
js chroma vidt ne morem, nekaj nedoločljivega me izjemno moti na njemu.
če se le da uporabljam firefox, sicer me pa IE od osmice dalje še ni razočaral.
Točno to- se kr podpišem pod to. Se štejem (verjetno kot tudi večina slotechovcev) za izjemno advanced spletnega uporabnika, pa mi za to IE služi zelo dobro.
html5... problemi so s html5 ne toliko s flashem. od prenove youtuba. Pa verjetno je še kaj na tem da ispji throttlajo prenose.
Očitno sva samo dva zaenkrat kliknila IE Klinc, navadil sem se na IE, lisico imam pa za kake obskurne primere (kakšni plugini, samo za FF) in testiranje. No, pri lisički so me bookmarki spravili na palmo. Tista zvezdica out-of-the-box ne opravlja svojega dela! Googlat res nisem pripravljen, da to najdem... Drugače mi je pa vseen pes, kaj piše v opravilni vrstici
Očitno sva samo dva zaenkrat kliknila IE Klinc, navadil sem se na IE, lisico imam pa za kake obskurne primere (kakšni plugini, samo za FF) in testiranje. No, pri lisički so me bookmarki spravili na palmo. Tista zvezdica out-of-the-box ne opravlja svojega dela! Googlat res nisem pripravljen, da to najdem... Drugače mi je pa vseen pes, kaj piše v opravilni vrstici