Forum » Konzole » PS4
PS4

mjolnir ::
Kako je pa potem z računi. Npr. na slovenskem računu, ki sem ga ustvaril kot prvega imam 2 kupljeni igri. Lahko US igre odklenem in naložim na ps4 pač iz US računa in jih nato igram na slovenskem?

hafo123 ::
Iger ni potrebno "odklepati". Ko boš naredil download igra se bo prenesla na PS4 in bo vidna na vseh računih.

hafo123 ::
Da, po nakupu samo pritisneš download in se igre avtomatsko prenesejo na tvoj PS4 na katerem imaš račun.

miha888 ::
Živjo,
danes kupil tale komplet v Big Bangu (Rudnik) (link iz ASC-a, ker ga na web shopu BB ne kaže več), za 250EUR!
Slim 1TB s tremi igrami, se mi zdi super deal.
Če koga zanima, naj pohiti, dopoldan so imeli še tri na zalogi...
https://acssony.si/ps4-1-tb-slim-bundle...
lp, M
danes kupil tale komplet v Big Bangu (Rudnik) (link iz ASC-a, ker ga na web shopu BB ne kaže več), za 250EUR!
Slim 1TB s tremi igrami, se mi zdi super deal.
Če koga zanima, naj pohiti, dopoldan so imeli še tri na zalogi...
https://acssony.si/ps4-1-tb-slim-bundle...
lp, M
Zgodovina sprememb…
- spremenil: miha888 ()

L1nK ::
ti si prečekiral trgovine za ps4 projkami, ker piše, da je akcija do 31.12?
https://www.facebook.com/link.zhizhekian
Zgodovina sprememb…
- spremenil: L1nK ()

mancini ::

kar povej, v katerih. sam sem zasledil telekomovo na spletu, 299EUR
Zgodovina sprememb…
- spremenil: L1nK ()

mjolnir ::
Je možno kupovat digitalne key-e (US) in jih nato na us računu uspešno vpisat ter igro naložit?

yayo ::

Bekiiiii ::
Za tale PSN. Katere igre pa igrate kej MP?
Pa ne mislim razne fifa in sportne itd...
Verjetno najbol igrane so
Battlefield 5 in COD, rocket league?
Pa ne mislim razne fifa in sportne itd...
Verjetno najbol igrane so
Battlefield 5 in COD, rocket league?

abyssus ::

Lizzy ::
Bloodborne sem pa tolk preigrala da je noro, res ena najboljših iger kar sem jih igrala, v bistvu sem PS4 kupila ravno zaradi nje, moja prva souls igra je bila na PCju, in enostavno se nisem mogla uprti da ne bi izkusila še Bloodborna, tako da s temle ps4 exclusiv so mene
dobil da sem postala PS4 uporabnik, haha
RAČUNALNIK: i7, 16GB DDR4, Nividia 1060GTX 12GB GDDR5, 525GB SSD/1TB HDD, 2017
KONZOLA: PS4-1TB-slim 2017, PS3-FAT
KONZOLA: PS4-1TB-slim 2017, PS3-FAT

thundercat ::
Jst pa moram rečt da sem kar malo razočaran.
Igrice igtam že 25+ let, vendar vse na PC.
Prejšnji teden sem si kupil Ps4Pro.
In zgroženo ugotovil da ne znam igrat s kontrolerjem. Probal sem Fortnite, Alienation in še par in pač suxam.
Koliko časa ste rabili da ste se privadili na kontroler? Se bom sploh kdaj privadil?
In zgroženo ugotovil da ne znam igrat s kontrolerjem. Probal sem Fortnite, Alienation in še par in pač suxam.
Koliko časa ste rabili da ste se privadili na kontroler? Se bom sploh kdaj privadil?
Thundercat

HappyPills ::
Ok o tem bloodbornu sem pa tok že slišal, da si ga bom dans naroču lol :D.
@Thundercat. Tudi jaz sem bolj miška tipke človek in sem na kontrolerju dostrkart lesen in to vedno bom, vseen sem v roku 5ur nekje začel dobivat grif. Ne bit preveč zahteven do sebe :D.
@Thundercat. Tudi jaz sem bolj miška tipke človek in sem na kontrolerju dostrkart lesen in to vedno bom, vseen sem v roku 5ur nekje začel dobivat grif. Ne bit preveč zahteven do sebe :D.

ufek ::
@thundercat hehe, sam sem imel iste skrbi in pomisleke, zato sem začel z nečim lažjim, da se navadim kontrolerja. Torej igre "igranega tipa", recimo The last of us, Detroit ipd. Prva je pa bila Journey, se mi zdi še najboljša za prvo igro na PS4, vsaj zame.
Jaz imam tudi nabavljen Bloodborne in sicer kar GOTY verzijo z DLC. Gledal sem na twitchu LIRIK-a ko jo je igral in se je takoj znašla na seznamu ekskluziv za preigrat. Je bila tudi ena izmed razlogov zakaj sem nabavil ps4. Prazniki bodo zanimivi..
Jaz imam tudi nabavljen Bloodborne in sicer kar GOTY verzijo z DLC. Gledal sem na twitchu LIRIK-a ko jo je igral in se je takoj znašla na seznamu ekskluziv za preigrat. Je bila tudi ena izmed razlogov zakaj sem nabavil ps4. Prazniki bodo zanimivi..

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ufek ()

Robertmb ::
Helo.Je tu kaksen strokovnjak za fifo 16,17?sin bi rad imel nalozene Slovenske klube..slisal sem da se jih da dokupit kako to gre ce gre??ve kdo?hvala

Jerry000 ::
thundercat je izjavil:
Jst pa moram rečt da sem kar malo razočaran.
1 teden. Ni panike. Sem bil na istem ko ti in se da lepo navadit

Ghost007 ::
Odvisno kaj razumeš pod navaditi.
Fifo/sportne , advanture, platformer igre sem se easy navadil, se mi zdi naravno bolj kot tipkavnica/miška.
3D streljačine, racing pa se nikdar nisem, niti po tolko letih kaj PS4/Xbox obstajata.
Aiming in driving s stikom pa enostavno ne gre. Vsako leto kupim kako dirkačino in streljačino pa vedno znova probam in failam.
Letos sem za dirkačino izbral F1 2018 in po 1 tedno obupal in kupil volan za 500+€. To ima seveda svojevrstne probleme kot prostorska stiska zato le redko kdaj še vozim ker je setup vsega preveč mučno.
Vceraj kupil Gran Turismo Sports ker ima Six Axis steering. Da vidim če bo to easy in simple ter BF5 za streljačino. Negativni K/D ratio...
Fifo/sportne , advanture, platformer igre sem se easy navadil, se mi zdi naravno bolj kot tipkavnica/miška.
3D streljačine, racing pa se nikdar nisem, niti po tolko letih kaj PS4/Xbox obstajata.
Aiming in driving s stikom pa enostavno ne gre. Vsako leto kupim kako dirkačino in streljačino pa vedno znova probam in failam.

Letos sem za dirkačino izbral F1 2018 in po 1 tedno obupal in kupil volan za 500+€. To ima seveda svojevrstne probleme kot prostorska stiska zato le redko kdaj še vozim ker je setup vsega preveč mučno.
Vceraj kupil Gran Turismo Sports ker ima Six Axis steering. Da vidim če bo to easy in simple ter BF5 za streljačino. Negativni K/D ratio...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ghost007 ()

Jerry000 ::
Doom 3, BF1, FarCryPrima, Killzone...vse to brez problema odigral na PS4. Ko sem prvič igral FPS na PS4 sem rabil malo dlje. Potem pa z vsako igro kakšno urco in sem bil noter (to pomeni da kak mesec nisem nič igral PS4, potem pa se odločil obrnit kak FPS). Ne vem, jaz sem se hitro navadil in hotro dobil v prste. Men ni bila težka tranzicija. Seveda za "resno" FPSjanje pa miška še vedno.

scipascapa ::
Red Dead Redemption 2 (PS4) GBP34.50 @ Amazon Germany
Order Summary
Items: EUR 35,87
Postage & Packing: EUR 4,75
Order Total: EUR 40,62
Order Summary
Items: EUR 35,87
Postage & Packing: EUR 4,75
Order Total: EUR 40,62

Mi nismo carina ali FURS ali tvoja mama, ni nam treba faktur copy-pastat.

St235 ::
glede na to, da nekateri za rabljene pričakujejo več kot 50€, je to vsekakor uporabna informacija.

Bye ::
Zvezdica27 je izjavil:
lp,
jah, zdaj je v parih trgovinah pro za 300, glejte reklame, ki pridejo domov
zz
300 je itak redna cena za pro.

jellychelsea ::
Gran Turismo Sport za 20€ kaj mislte se splača al se da dobit cenejse?
Na shopto.net imaš za 17,33€
https://www.shopto.net/video-games/ps4/...

GregiB ::
Gran Turismo Sport za 20€ kaj mislte se splača al se da dobit cenejse?
Nabavil rabljen g29 za 150 €, GTS pa sem lani kupil za 20€. dvomim, da bo kaj ceneje... Igra mi je pa fenomenalna...
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

iloveboobz ::
scipascapa je izjavil:
PlayStation Classic + 2 Controllers + 20 Preloaded Games - GBP49.85 NOW LIVE @ Shopto
še vedno predrago, glede na to kako zanič implementacija je.

faryl ::
Naredila sem UK račun, ker sem dobila kodo v funtih za porabit, pa ne sam zanima, če prov razumem delovanje multiple accountov.
Zdaj mam slo in UK račun, na kerem koli računu kupim igro, jo lahko igram na obeh? S ps plus dobim deals samo iz trgovine in accounta, na kerem je bila kupljena naročnina? Mesečne ps plus igre lahko igra vsak račun, ne glede na to, kateri račun ima naročnino? A se rabim ukvarjat s tem, kateri račun je moj primary, če imam samo eno konzolo? Če je online igra vezana na ps plus naročnino, lahko igram igro kupljeno na slo računu z UK naročnino?
Zdaj mam slo in UK račun, na kerem koli računu kupim igro, jo lahko igram na obeh? S ps plus dobim deals samo iz trgovine in accounta, na kerem je bila kupljena naročnina? Mesečne ps plus igre lahko igra vsak račun, ne glede na to, kateri račun ima naročnino? A se rabim ukvarjat s tem, kateri račun je moj primary, če imam samo eno konzolo? Če je online igra vezana na ps plus naročnino, lahko igram igro kupljeno na slo računu z UK naročnino?

St235 ::
springfield je izjavil:
Hvala za info, ampak bi link bolj prav prisel kot tvoja davcna napoved![]()
Ne znas ali ne zmores sam pogledat na amazon.de, da revcek rabis link?

Tr0n ::
denisbegood je izjavil:
Še zmeraj nikjer ugodnega deala za Pro :(.
Pod 300 EUR bos tezko nasel letos.

denisbegood ::
Ja, najprej se moral imeti rojstni dan, da sem nabral dovolj in sem vse to zamudil, zdaj pa ni nič :)

springfield ::
springfield je izjavil:
Hvala za info, ampak bi link bolj prav prisel kot tvoja davcna napoved![]()
Ne znas ali ne zmores sam pogledat na amazon.de, da revcek rabis link?
Ne se ti bat za moje sposobnosti, sem samo govoril o smiselnosti njegovega prispevka, kjer celoten izpisek ni nic pomagal, link po drugi strani pa bi prisparal nekomu nekaj casa, dela pa bi imel isto. Si pa pripomogel tocno nic, kot vecina tvojih postov. Tu si, da najedas vsem okoli.