Forum » Konzole » PS4
PS4

abyssus ::
Skoraj zagotovo bom nabavil.
Bom videl najprej, kakšna bo igra na PC, potem pa se bom odločil. Na PS bo ziher več igralcev, ampak glede na to, da recimo še vedno na PC lahko igram MW2 ali pa BO2, verjetno ne bo takšen problem.
Bom videl najprej, kakšna bo igra na PC, potem pa se bom odločil. Na PS bo ziher več igralcev, ampak glede na to, da recimo še vedno na PC lahko igram MW2 ali pa BO2, verjetno ne bo takšen problem.

Na steamu blizu 2.000: http://steamcharts.com/search/?q=modern...
Načeloma TDM ni težko najti. Za ostale mode ne vem, ker jih praktično nikoli ne igram.
Načeloma TDM ni težko najti. Za ostale mode ne vem, ker jih praktično nikoli ne igram.

z3ro ::
Jaz sem preordal COD WW2 za PS ker bo ziher veliko več igralcev kot na PC + prej dobiš update/DLCje in na splošno jim za PC verzijo ni toliko mar.

Jerry000 ::
Zgleda da bom tudi jaz. Zanima me še, kje se da dobiti BF1 za PS4 (ugodno)? Ste kaj igrali BF1?

Berserker ::
Zakaj prednaročate COD ww2? A vas še kr ni izučilo po vseh teh letih. Res osel gre enkrat na led, konzolaši pa več kot desetkrat.

Zakaj prednaročate COD ww2? A vas še kr ni izučilo po vseh teh letih. Res osel gre enkrat na led, konzolaši pa več kot desetkrat.
Zakaj konzolaši, je bilo kaj narobe z igram prej? Prednaročam ker sem 100% da bom igro kupil, po 8 letih se mi je zaluštal COD ker je spet WW2, in ker se mi lušta igrat FPS na konzoli MP, in ravno to je kot stari igralec COD (od COD1) da sem rekel da bom prednaročil (kot sem to storil nazadnje za MW2
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()

Vazelin ::
V Bloodborn mi je všeč da ni QTEjev.
Tam v God of War se kar pretirava s tem.
Sem po youtube malce gledal boss-e v bloodborn. uni father gascoigne izgleda že kar zaje*ban iz videa. Se bom, ko bo dopust, posvetil tej igri for sure.

Sem po youtube malce gledal boss-e v bloodborn. uni father gascoigne izgleda že kar zaje*ban iz videa. Se bom, ko bo dopust, posvetil tej igri for sure.

En problem, PS4 imam primarno povezan na monitor, vendar mam kabel napeljan tudi do TVja. Problem je, da je razdalja kar velika in sem moral kupiti 10m HDMI kabel kateri prekinja prenos slike in zvoka tako da je igranje nemogoče. Zanimivo pa je, da če enak kabel povežem med laptopom in TVjem deluje ok (vsaj koliko sem testiral par min). Kakšna ideja kaj bi še bilo za probati?

wired ::
Jaz imam sicer obratno, torej PS4 je blizu TVja, do PC monitorja pa 10m HDMI, pa mi PS4 deluje OK, ko preklopim na ta kabel.

Malo mi je žal, da imam samo 32 inčni full hd TV v spalnici. Kakšen text v igrah se malo slabo vidi na razdalji cca 2.7 metra

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

PlayGamesi ::
Kdor ima špil PC2 in PS4! VABLJENI!
info iz fbja
Tekmovanje v Project Cars 2 PS4 je že urejeno, dodaj ime psn playgame81 , če si ga že dodal se pridruži v psn skupino:
Project Cars 2 Slovenia
Na portalu je info glede tekmovanja, tekmovanj bo 5, prvi dobitnik prejme bon 100EUR, in še 2 tolažilni nagradi za 2 in 3 je mesto, trenutno lahko sodelujejo le kdor ima PS4 igralno konzolo (če bo le teh lastnikov premalo , dodam tudi vse kateri igrajo na pcju računalniku,ali na Xbox One konzoli , da nas bo več)
Prva pista in vozilo je že znano!
Več na portalu : Project Cars 2 Slovenia
Vir:
https://www.facebook.com/Playgame.si/
PNS portal: Project Car 2 Slovenia
Vabilo in udeležba dodaj psn ime :Playgame81
Kmalu tudi znana tekmovanja GT SPORT!
info iz fbja
Tekmovanje v Project Cars 2 PS4 je že urejeno, dodaj ime psn playgame81 , če si ga že dodal se pridruži v psn skupino:
Project Cars 2 Slovenia
Na portalu je info glede tekmovanja, tekmovanj bo 5, prvi dobitnik prejme bon 100EUR, in še 2 tolažilni nagradi za 2 in 3 je mesto, trenutno lahko sodelujejo le kdor ima PS4 igralno konzolo (če bo le teh lastnikov premalo , dodam tudi vse kateri igrajo na pcju računalniku,ali na Xbox One konzoli , da nas bo več)
Vir:

Gogyto ::
En problem, PS4 imam primarno povezan na monitor, vendar mam kabel napeljan tudi do TVja. Problem je, da je razdalja kar velika in sem moral kupiti 10m HDMI kabel kateri prekinja prenos slike in zvoka tako da je igranje nemogoče. Zanimivo pa je, da če enak kabel povežem med laptopom in TVjem deluje ok (vsaj koliko sem testiral par min). Kakšna ideja kaj bi še bilo za probati?
Lahko da moraš še na TV malo poheklat nastavitve. Vsaj moj TV, pa je že rahlo starejši Philipsov gospod, ima v nastavitvah opcijo, ko je potrebno določit, kakšen vhod je nastavljen za sliko, zvok...

Lahko da moraš še na TV malo poheklat nastavitve. Vsaj moj TV, pa je že rahlo starejši Philipsov gospod, ima v nastavitvah opcijo, ko je potrebno določit, kakšen vhod je nastavljen za sliko, zvok...
Probam ob priliki (trenutno ni časa najbolj), TV sem kupil pred par meseci (LG 49UH610V mislim da je model).

PlayGamesi je izjavil:
info iz fbja
Project Cars 2 Slovenia
Vir:
PC2 Time Attack Tekmovanje
Vabljeni!
Kdor ima Playstation 4 , Xbox One in PC osebni računalnik, se lahko pridruži tekmovanju, kjer bomo postavljali le čase določene piste in vozila!
Gre za 5 tekem, katere se bodo razvrstile v obodbju ene tekme 14 dni, prva pista in vozilo je že znano!
Kdor igra na PS4 konzoli se naj pridruži v psn skupino Project Cars 2 Slovenia ali naj doda psn ime playgame81 in bo povabljen v skupino
Kdor igra na PCju ali X1 konzoli, naj čase objavi na slo-racing.com portalu. http://www.slo-racing.com/forums/topic/...
Dodaj soj ime in priimek in slikaj svoj čas, ko narediš hiter krog, oz če se ti zdi da je tvoj krog hiter, slikaš na koncu vozilo oz prvi del vozila (hauba), in svoj hiter čas, na sliki more biti tvoje ime, ali nickname in čas, vozilo je lahko po želji urejeno oz dovoljneo je vse, brez pomagal ali z njimi, enako glede vremena, naredi hiter čas in ga slikaj!
Prvi Time Attack traja do : 15.10.2017 (Čase vpisuj tukaj na portalu, kdor igra na PS4 pa na PSN portalu ali tukaj, dobiši PC ali PS4 ali X1)
Prva pista in vozilo je:
2016 MITSUBISHI LANCER EVO VI SVA
Pista: SPORTSLAND SUGO
Trenutni časi se gibljejo okoli 1.22.xxx min,...
V primeru večje udeležbe, (vsaj 15 voznikov+), se tekmovanje nadaljuje, gre za 5x Time Attack , najboljši se bodo točkovali in se točke prenesejo v naprej, prijave niso potrebne, če imaš vsake 14 dni le nekaj malega časa, pa odpelji hiter krog in dodaj svoj čas! Za vsak čas NI potrebno slikovno gradivo, le če si mnenja da ne moreš postaviti boljši čas, obvezno dodaj sliko)
Za prve tri voznike bom naprosil , da posnamejo še video hitrega kroga, prosim brez fotošopov in podobnega.
Hvala vsem na sodelovanju!
Prva nagrada za najboljšega v 5 tekmah bon 100EUR za nakup iz http://playgame.si/ ali http://www.allpc.si/
2 in 3 nagrada tolažilna, katera bo objavljena kasneje!

4knative ::
Mojster, ti si kaj plačal, da tu oglase šopaš na forumih? Kmet!
Admini, dajte banat tega uporabnika PlayGamesi. Kaj vam ni jasno?
Admini, dajte banat tega uporabnika PlayGamesi. Kaj vam ni jasno?
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Ghost007 ()

Men je pa prou super da se objavijo kakšna takšna tekmovanja. Its all fun and games. Mogoče bi lahko samo link dal ali na kratko povedal + link. Ampak upam da boste v prihodnje tudi kaj objavili kar se tiče takšnih fun tekmovanj.

Kmet je najboljša SLO beseda, in če neb blo kmetov, vrjemi, bi se ti dons mogoče med jajčki pretakal, pa pomoje šimpazjimi, ne le 3% bolj itelegentnimi, no ja, velko vprašanje je, ali je šipanzek bolj skuliran kot ti, gore dole...kmet pa farming sim je top šit za slo deželo, sm kaj ti si meščasnki, tam med dvemi ulicami, pa tega vrjemi nikol ne boš zastopu!
Sej bodo GT SPORT na polno, PC2 enako, ...če sm to šopamo na konzolah, imamo več k dovolj dela...
Men je pa prou super da se objavijo kakšna takšna tekmovanja. Its all fun and games. Mogoče bi lahko samo link dal ali na kratko povedal + link. Ampak upam da boste v prihodnje tudi kaj objavili kar se tiče takšnih fun tekmovanj.
Sej bodo GT SPORT na polno, PC2 enako, ...če sm to šopamo na konzolah, imamo več k dovolj dela...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PlayGamesi ()

PlayGamesi je izjavil:
Kmet je najboljša SLO beseda, in če neb blo kmetov, vrjemi, bi se ti dons mogoče med jajčki pretakal, pa pomoje šimpazjimi, ne le 3% bolj itelegentnimi, no ja, velko vprašanje je, ali je šipanzek bolj skuliran kot ti, gore dole...kmet pa farming sim je top šit za slo deželo, sm kaj ti si meščasnki, tam med dvemi ulicami, pa tega vrjemi nikol ne boš zastopu!
Upam tudi na kakšna druga tekmovanja (rocket league, oziroma različni žanri) :)

Berserker ::
PlayGamesi je izjavil:
Resno me zanima, a si sponzor slo-techa? Ker na večini forumih reklame romajo v Banovce.

Update glede problema z HDMI kablom, če bo še kdo imel podobno težavo..spremenil sem resolucijo iz Automatic na 1080i in pa ODkljukal "Enable HDCP". Zaenkrat je okej, probal tudi odigrati igro in je bilo brez prekinjanja tako da upam da je to to.

YesMan ::
Isus bog... Tip je objavil dobronameren, brezplačen turnir iz dirkaške igre v katerem se gre tudi za nagrade, vi pa pljuvate po njem, kot po ne vem kom/čem.
Če pa že žalite, potem bar uporabljajte bolj konkretne žaljivke. 'Kmet' je eden izmed najpomembnejših poklicev na svetu za katerega je potrebno ogromno pameti, znanja in truda. 'Kmetavzar' pa je žaljivka.
Tako da prosim, ne obnašajte se kot umsko zaostali, čustveno nedorasli in nestabilni kmetavzarji. :P
Če pa že žalite, potem bar uporabljajte bolj konkretne žaljivke. 'Kmet' je eden izmed najpomembnejših poklicev na svetu za katerega je potrebno ogromno pameti, znanja in truda. 'Kmetavzar' pa je žaljivka.
Tako da prosim, ne obnašajte se kot umsko zaostali, čustveno nedorasli in nestabilni kmetavzarji. :P

Tip je objavil dobronameren, brezplačen turnir iz dirkaške igre...
Tip promovira svoj facebook profil in trgovino, vi pa mislite, da vam dela uslugo. Saj ni za zamerit, njegova ciljna skupina je U16, ampak vseeno.
Tip je že zdavnaj dobil ban na najbolj znanem igričarskem forumu, nevem kaj se čaka tukaj? Desno imaš pasico za oglaševanje in lepo plačaš in boš viden ali pa daš na POP TV reklamo med šovom Kmetija.

Tip je objavil dobronameren, brezplačen turnir iz dirkaške igre...
Tip promovira svoj facebook profil in trgovino, vi pa mislite, da vam dela uslugo. Saj ni za zamerit, njegova ciljna skupina je U16, ampak vseeno.
Tip je že zdavnaj dobil ban na najbolj znanem igričarskem forumu, nevem kaj se čaka tukaj? Desno imaš pasico za oglaševanje in lepo plačaš in boš viden ali pa daš na POP TV reklamo med šovom Kmetija.
A v drugi temi se oglašujejo zastonske igre, pa programi pa steam sale. To je tudi oglas, pa noben ne jamra. Če tebi ni ql, spreglej, ignoriri, ne piši, men je pa super če se kaj objavi ker je just fun and games. Pa še dobiš lahko kaj (free game). Nehaj bit že tožibaba. Pogrešam taka tekmovanja (nazadnje je imel dober.si rocketleague. Če neb frend povedu neb vedu za to tekmovanje.

Ja, ja, saj imaš prav. Naj se kar samopromovira tip, če se lahko Murko, naj se pa še on.

Ja, ja, saj imaš prav. Naj se kar samopromovira tip, če se lahko Murko, naj se pa še on.![]()
Lej na koncu ti bom poslikal koliko miljonov bom od tega pokasiral, ti potegnem črto, tekmovanaj delam pomoje tuk časa, koliko si ti star tak občutek imam, in dod anes vrjemi od tekmovanj, in moje pomoči, jaz sem sam sebi anredil vsaj 2 do 5k eur minusa, nobenega plusa, če bo kdo kaj kupil na ta račun hvalabogu, ampka ti zdej povem obogatel ne bom, delam vse te reči iz veselja, ti misliš da jaz na tone prodam iger in konzol in sm delam in delam, pa dinarje šetejem, vrjemi motiš se na polno, včasih em ima da bi raje delal 10h skup za 300e mesečno in imel mir, meni je le eno, če delam 6 do 8h na dan, z veseljem še igram vsaj 4h, nism ti jaz trgovc ki dinarje šteje, prej obratno, ves ta denar katerega dobim je le zato da preživim in nekako uzivam v življenju, zdej če to tebe res totalno moti te kr naj, oz odpri trgovino dop dilaj, popoldne igraj, če znaš to anredti, ajmooo ti še jaz pomagam!
Res včasih mi greste določeni tko na jetra, da resno le žaljivke vam grejo enim, pa nabijanje v tri dni, ti še povem kolikokart napišeš ti bedarije in zapraviš časa na mesec s tvojimi res nč vrednimi posti, bi si jaz v tem tvojem času zaslužil minimalno plačo, kuk enga časa v laifu vržeš stran, sm to si zamisli....
Trenutno časi pc2 1.20.xxx
Šli bodo do nekje 18s... vsaj tko kaže!

PlayGamesi sama dobrota gre iz tebe. Če bi napisal da nameniš ves dobiček za lačne otroke po svetu, bi te predlagal za kakšno odlikovanje. Zlati red za zasluge bi sigurno dobil, glede na to da ga je dobila skupina, ki s trampolinom zabija žogo v koš. Sanjsko življenje živiš, 8 ur biznis z igricami, 8 ur igric, 8 ur spanja.

Opa, v mesecu oktobru bosta PS plus izboru Metal Gear Solid V : Phantom pain in Amnesia : Collection..
Ogledujem že nekaj časa, če bi nabavil kak del iz Metal Gear franšize, pa bo tole ata na mamo.
Lepo.

Lepo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gogyto ()

PlayGamesi je izjavil:
PlayGamesi je izjavil:
info iz fbja
Project Cars 2 Slovenia
Vir:
Vabljeni!
Kdor ima Playstation 4 , Xbox One in PC osebni računalnik, se lahko pridruži tekmovanju, kjer bomo postavljali le čase določene piste in vozila!
Gre za 5 tekem, katere se bodo razvrstile v obodbju ene tekme 14 dni, prva pista in vozilo je že znano!
Kdor igra na PS4 konzoli se naj pridruži v psn skupino Project Cars 2 Slovenia ali naj doda psn ime playgame81 in bo povabljen v skupino
Kdor igra na PCju ali X1 konzoli, naj čase objavi na slo-racing.com portalu. http://www.slo-racing.com/forums/topic/...
Dodaj soj ime in priimek in slikaj svoj čas, ko narediš hiter krog, oz če se ti zdi da je tvoj krog hiter, slikaš na koncu vozilo oz prvi del vozila (hauba), in svoj hiter čas, na sliki more biti tvoje ime, ali nickname in čas, vozilo je lahko po želji urejeno oz dovoljneo je vse, brez pomagal ali z njimi, enako glede vremena, naredi hiter čas in ga slikaj!
Prvi Time Attack traja do : 15.10.2017 (Čase vpisuj tukaj na portalu, kdor igra na PS4 pa na PSN portalu ali tukaj, dobiši PC ali PS4 ali X1)
Prva pista in vozilo je:
V primeru večje udeležbe, (vsaj 15 voznikov+), se tekmovanje nadaljuje, gre za 5x Time Attack , najboljši se bodo točkovali in se točke prenesejo v naprej, prijave niso potrebne, če imaš vsake 14 dni le nekaj malega časa, pa odpelji hiter krog in dodaj svoj čas! Za vsak čas NI potrebno slikovno gradivo, le če si mnenja da ne moreš postaviti boljši čas, obvezno dodaj sliko)
Za prve tri voznike bom naprosil , da posnamejo še video hitrega kroga, prosim brez fotošopov in podobnega.
Prva nagrada za najboljšega v 5 tekmah bon 100EUR za nakup iz http://playgame.si/ ali http://www.allpc.si/
Nori cajti so se začeli: 1.18.2x zaenkrat

PlayGamesi je izjavil:
PlayGamesi je izjavil:
PlayGamesi je izjavil:
info iz fbja
Project Cars 2 Slovenia
Vir:
Vabljeni!
Prva pista in vozilo je:
PlayGamesi je izjavil:
PlayGamesi je izjavil:
PlayGamesi je izjavil:
info iz fbja
Project Cars 2 Slovenia
Vir:
Vabljeni!
Prva pista in vozilo je:
OPA MIKI, LEPA!

@ z3ro
Me veseli, da si odpravil težavo.
No ja, včeraj ugasnil PS, danes prižgem, enak problem. Če izberem 720p resolucijo v PS nastavitvah je okej, probal sem tudi iz napajanja odklopit TV za par sekund in je bilo do ponovnega zagona PSja OK. Tako da malo sumim, da se TV čudno obnaša. Na TVju imam nastavljeno, da je na tem vhodu konzola...ne vem kaj naj še probam :)

Hmmm, tole mi Google vrže ven, pri hitrem iskanju problema s HDMI kablom..
https://www.forbes.com/sites/johnarcher...
Spodaj je še nekaj linkov na podobne probleme. Morda najdeš kako ustrezno zadevo. Težko je tako, na pamet, najti pravo stvar iz prve.
Bi rekel, da boš moral malo TV počekirat in najti ustrezno opcijo. Ne bi bilo prvič, da 'out of the box' rešitve niso tipitopi.
https://www.forbes.com/sites/johnarcher...
Spodaj je še nekaj linkov na podobne probleme. Morda najdeš kako ustrezno zadevo. Težko je tako, na pamet, najti pravo stvar iz prve.
Bi rekel, da boš moral malo TV počekirat in najti ustrezno opcijo. Ne bi bilo prvič, da 'out of the box' rešitve niso tipitopi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gogyto ()

yayo ::
Evo, po 135 urah in 34 minutah končal Persona 5, moj prvi jrpg od FFX, kakih šestnajst let nazaj.
What a ride ppl! Verjetno najbolj stylish igra, ki sem jo kdaj igral, kaj so sposobni naredit tile japonci ni za verjet
What a ride ppl! Verjetno najbolj stylish igra, ki sem jo kdaj igral, kaj so sposobni naredit tile japonci ni za verjet

LiamSem ::
Katero regijo se najbolj splača izbrati, pri novi ragistraciji ps4 in računa? Glede ugodnosti,cen,izbire,plačevanja... Je Slovenija vredu?

Excalibrus ::
Jst sm kr slovenijo izbral, da se v bodoče izognem morebitnim problemom. Je pa najbrž ker drug (UK/USA) z boljšimi akcijami kdej.

Tudi jaz sem Slovenijo izbral. USA je AFAIK najboljša izbira, če se ti da zajebavati s tem. Ne moreš namreč direkt naše kartice vezat na tisti račun ampak moraš kupovati te kupone za PSN Cash, da lahko potem kupuješ tam. Se splača, če veliko kupuješ na PSN (kar jaz ne).

Śele včeraj vidim kako izbereš orožje v bloodborne. Preko inventory menuja ni šlo
Kako gre sedaj ubijanje hitro. Prej pa tisto zajebavanje z rokami. Sem pa prišel tja do tistih belih psov z rokami sam to ni bilo to

Kako gre sedaj ubijanje hitro. Prej pa tisto zajebavanje z rokami. Sem pa prišel tja do tistih belih psov z rokami sam to ni bilo to