» »

PS4

PS4

««
84 / 162
»»

scipascapa ::

jep, k še iger dejansko niti ne poseduješ, ampak jih samo rentaš na tvoj račun :)

yayo: comshop?

Jerry000 ::

iloveboobz je izjavil:

ja, tole menjavanje ploščkov je res debilno v 2017.

En poseben čar je v menjavi. Pa lahko imam več iger ko menjam, pri čemer pri digitalni moram vse kupiti.

abyssus ::

Collection je lepši, če ga imaš v hard copy različici. :)

abyssus je izjavil:

Collection je lepši, če ga imaš v hard copy različici. :)

Tako! Se strinjam :). S tem da za PC imam lepo kolekcijo, za PS4 pa ne vem če bom prakticiral kolekcije. Bom raje menjal igre, OK, Best of best bom obdržal mogoče :)

yayo ::

Jerry000 je izjavil:

[
Imaš črn controller? Če ja, ga menjaš za rdečega? Pri meni niso imeli črnega pa sem rdečega fasal (tudi zastonj dobil zraven, ga nisem nič odpru, je še original zapakiran)

Črnega, ja. Ampak bi rad na ploščku kaj zaslužil, ne pa ga menjal za dodatno poštnino. Drugače je meni rdeč kar všeč, ampak kaj, ko plošček takoj oblečem v gumjasto oblekco, pa je potem vseeno kakšne barve je.

yayo je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

[
Imaš črn controller? Če ja, ga menjaš za rdečega? Pri meni niso imeli črnega pa sem rdečega fasal (tudi zastonj dobil zraven, ga nisem nič odpru, je še original zapakiran)

Črnega, ja. Ampak bi rad na ploščku kaj zaslužil, ne pa ga menjal za dodatno poštnino. Drugače je meni rdeč kar všeč, ampak kaj, ko plošček takoj oblečem v gumjasto oblekco, pa je potem vseeno kakšne barve je.

Iz kje pa si? Ce si iz LJ lahko rediva. Jaz bi raje crnega imel. Imas original zapakiranega se? Mojega nisem niti iz skatle se vzel

Žal, Koper tukaj.

Ok. Sem se pozanimal, ga grem v harvy norman menjat :).

chucki ::

Ima kdo tukaj PS4 pro ter VR ? Sem razmišljal, da bi kupil komplet, ker se mi nenormalno lušta probat Resident Evil 7....
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

PlayGamesi ::

Če si iz NM dolenjska , ti lahk rentam za 1 dan VSE brezplačno!031-434-225 Damjan

4knative ::

Maš ga zdaj!

@PlayGamesi, te bom kar tu vprašal...koliko pride poštnina za PS4 igre? In ali so rabljene igre lepo ohranjene (kaj prask na DVD)?

MERCATOR po novem ne bo imel več 25% na PS4.

kar je čisto logično, kot prvo si 25%na PS dobil v glavnem v LJ (v Kopru nikoli), kot drugo Mercator verjetno ne kupuje na sivem tgu ampak od uradnih distributerjev in le tem verjetno pride vsake toliko pritožba o nelojalni konkurenci in prodajo pod ceno...

abyssus ::

To pomeni samo za konzole ali tudi za PSN kartico/50e vredno kartico? Baje so to tudi imeli.

na vse.

http://www.pcgamesupply.com/special_pro...

Playstation Network $10.00 Card (US)

SPECIAL PROMOTION 30% OFF

HITRO

alkor ::

zivjo,

Kje lahko kupim najceneje PS4 slim 500GB?

Hvala.

LP,
a
LP, a

harvey norman
mercator
big bang
konzolko
ipd

PSN+, kaj to pomeni US, UK, EU,...? Lahko sploh mi iz EU uporabljamo US?

itaq. imaš lahko PSN računov.....igraš na primarnem, kupuješ na drugem računu ipd....v štartu je bolj racionalno narediti US/CDN račun.....ker imajo večkrat akcije, ki jih EU/UK nima.

PS+ je pa letna naročnina za online igranje in igre, ki jih mesečno dobiš.

Če dam izmišljen primer, če imam jaz US PSN račun, frend pa EU, lahko igrama skupaj ali ne? Ali so razlike samo v akcijah ali tudi v kakšnih drugih rečeh?

Goblin ::

EU račun ne obstaja, drugače pa je vseeno katero državo imaš na PSN, razlike so v akcijah, cenah in brezplačnih igrah, ki jih dobiš v okviru PSN. Medtem ko lahko brez problema igraš z vsemi na PSN.
Verjetno so tudi pri nekaterih igrah razlike katere skupine iger ti najprej prikaže na seznamu. Npr, če si imaš ZDA, ti lahko na vrh seznama prikaže igralce iz ZDA.
http://www.goblin.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Goblin ()

Super. Hvala za info.

Hm...base.com nima ne metal gear solid 5 ne doom za ps4. Mogoče kdo ve kje dobiti fizično obliko najceneje?

Aphanisis ::

Jerry000 je izjavil:

Hm...base.com nima ne metal gear solid 5 ne doom za ps4. Mogoče kdo ve kje dobiti fizično obliko najceneje?

Na www.dober.si

grandioso74 ::

jerry, seveda ima dvd.co.uk alias base.com mgs5 plus mgs ground zero na blurayu, pa še solidna cena je,ca.21 eurov s poštnino in doom pa dobiš pri shopto.net za ca.isto ceno.dobavni rok je tudi soliden,do enega tedna.malo jke potrebno samo prebrskati

evo ti linka za mgs5

https://www.base.com/buy/product/metal-...

razen če si to mislil,da nimajo na zalogi, ne nimajo majo pa dobavljivo v 2-3 dneh.
Človek je sam svoj največji sovražnik.

Zgodovina sprememb…

Ah, narobe gledal. Hvala :). Kaj priporočate? Trenutno sem na GTA5, po tem pa me mika ena izmed MGS5, Doom, Uncharted (collection), The Last of us

uncharted,last of us, za doom ne vem, mgs5 pa ni moj žanr tako da......

poskusi kero ds igro, ds2 ali ds3,mogoče celo bb.dolgo te potem več ne bo mikalo nič ali pa tudi ja....:D

grandioso74 je izjavil:

poskusi kero ds igro, ds2 ali ds3,mogoče celo bb.dolgo te potem več ne bo mikalo nič ali pa tudi ja....:D

Kaj pa vem, nekako me ne potegne :)

Gatsu ::

Prostata je 350€ z dodatnim DS4 v BBju

fak, praktično 100 evrov popusta... Žal sem že kupil dražje :)) Verjetno pucajo zaloge pred poletjem, ko pade prodaja.

Runnagain ::

@Jerry000

grandioso74 je izjavil:

poskusi še beyond-two souls, Life is strange. Oboje top.

Zgodovina sprememb…

Runnagain je izjavil:

@Jerry000

grandioso74 je izjavil:

itak da

dobrih špilov je kar nekaj, polna zaposlitev za dobo 5+ let, seveda brez keša al pa tudi, če je dober v igrah in brblav potem so zaslužki s stzrimanjem lahko kar precej visoki....

Zgodovina sprememb…

Runnagain je izjavil:

@Jerry000

grandioso74 je izjavil:

Točno, Life is strange sem slišal da je top. Si moram dopisat na seznam. Thx!

grandioso74 je izjavil:

Runnagain je izjavil:

@Jerry000

grandioso74 je izjavil:

itak da

dobrih špilov je kar nekaj, polna zaposlitev za dobo 5+ let, seveda brez keša al pa tudi, če je dober v igrah in brblav potem so zaslužki s stzrimanjem lahko kar precej visoki....

Brblav nisem, pa tudi igram za sprostitev, tako da se ne želim ukvarjati z streamom (trenutno). Kupim igro če je poceni ali pa menjam.
BTW, kmalu bo GTA5 za menjavo če bi kdo menjal in je iz LJ :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

pro ima še gamepad zraven.

PlayGamesi ::

Jerry000 je izjavil:

@PlayGamesi, te bom kar tu vprašal...koliko pride poštnina za PS4 igre? In ali so rabljene igre lepo ohranjene (kaj prask na DVD)?

Sory nisem bral, najraje vidim da na meil info@playgame.si, špili morajo bit ok dajem enako garancijo na vsak špil, tko da nekih večjih panik ni.

Pro in vr gre cena skor 30% dol prav kmalu, enako še slimi, ....je pa trentuno v BB dobra cena, zaloge pa skor nobene...

Zgodovina sprememb…

Boruti ::

Pozdravljeni!

kako ugoden je ta deal?

PS4 1T + Horizon zero dawn + dodatni DS4 za 299€

solidno....igro in gamepad prodaš za nekje 100€ pa imaš konzolo za 200e :)

big bang ima pro za 350€ + dodatni gamepad.

scipascapa je izjavil:

solidno....igro in gamepad prodaš za nekje 100€ pa imaš konzolo za 200e :)

big bang ima pro za 350€ + dodatni gamepad.

Kaj ti bo konzola brez igre :)?

verjetno ima kolega, ki mu lahko kako posodi? ali pa naj jo hitro obrne, obdrži po želji, debatiramo samo.

Marix ::

Kaj cena PS4 Pro bo padal za 30%? Torej se še splača malo počakati z nakupom :D

Močno dvomim da bodo šle cene konzol dol za več kot 50EUR Tako da lahko pričakujemo nekaj v stilu PS4 slim 500GB 250EUR PS4 slim 1TB 300EUR in PS4Pro 350EUR. Pa prej ko slej bo verjetno PS4 pro bundlan z Horizon.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gatsu ()

240€ za konzolo z dodatnim gamepadom je bil zame uber deal. Gamepad mi trenutno krasi omaro, ampak ne bom prodal, ker bo sigurno kdo na obisk prišel na kako rundo :)

dodatni DS4 je praktično nuja zaradi kratkega trajanja baterije (6-8ur)... jaz vedno enega polnim z drugim pa igram :)

ja, Scorpio prihaja zato padajo cene >Sonyevim konzolam

Naj samo padajo, šparam za Scorpia:)

Zgodovina sprememb…

««
84 / 162
»»