» »

PS4

PS4

««
52 / 162
»»

Zajec123 ::

Sedaj je bilo v Big Bangu znižanje. Je bil PS4 samo 300€

APPluk ::

Sedaj ma BigBang znižano na 300€ če še kupiš en plošček-> SKUPAJ vsaj 360€, verjetno ga bom kupil, čeprav sem to mislil narediti že lani ampak ni bilo €€, pa me zanima kateri je najnovejši in najboljši model (500GB, saj model je tista števlika ki piše poleg Jet Black v spodnjem desnem kotu)

APPluk je izjavil:

Sedaj ma BigBang znižano na 300€ če še kupiš en plošček-> SKUPAJ vsaj 360€, verjetno ga bom kupil, čeprav sem to mislil narediti že lani ampak ni bilo €€, pa me zanima kateri je najnovejši in najboljši model (500GB, saj model je tista števlika ki piše poleg Jet Black v spodnjem desnem kotu)

Si bom raje XBOX kupil

Thespian ::

APPluk je izjavil:

APPluk je izjavil:

Si bom raje XBOX kupil

Ter vstran vrgel denar.

milan58 ::

Mene pa zanima ali lahko gledam 3d filme,ki jih imam nekaj na televiziji prek PS4?

Thespian je izjavil:

APPluk je izjavil:

APPluk je izjavil:

Si bom raje XBOX kupil

Ter vstran vrgel denar.

Zakaj tako meniš?8-O

sandmodnigga ::

Ti si itak ne boš kupil ne enega ne drugega. Če pa misliš kupiti X1 ker ti za PS4 ta mesec fali keša, potem pa itak delaš napako.

denis66 ::

Bom kar tukaj vprašal. Sin je zbral nekaj everčkov, pa bi si rad kupil PS4 in igral igre varianta online. Ve, da si bo moral kupiti tudi igre. Mene pa zanima, ali je potrebno obvezno dokupiti še kaj, da bo lahko igral online. Vem, da je MS imel za XBOX to zadevo plačljivo in Sony kao ne. Če se ne motim, je včasih bilo dovolj, da si si naredu račun na PSN. Kako je s to zadevo sedaj.

z3ro ::

Potreboval bo tudi Playstation plus, ki je okrog 45-50€/leto, da bo lahko igral multiplayer/online.

avtek ::

Priporočam, da ustvari kanadski račun (kot je bilo govora nekaj strani nazaj) in kupujete igre preko te (ali podobne strani): PCGameSupply in bo vse skupaj občutno ceneje.

Če ima kdo mogoče kakšno še cenejšo varianto naj prosim sporoči.

@denis66 če ne boš našel strani, me lahko kontaktiraš in ti bom povedal/pomagal kako sem jaz to naredil in kupil PS+ za cca 35€, FIFO16 za cca 45€ in podobno (kanadski račun).

lp

sandmodnigga je izjavil:

Ti si itak ne boš kupil ne enega ne drugega. Če pa misliš kupiti X1 ker ti za PS4 ta mesec fali keša, potem pa itak delaš napako.

xbox je v Sloveniji dražji od PS48-) , zakaj si pa nebom kupil??kaj me poznaš?? NE! Kako potem veš da si nebom nič kupil!!!!

Thespian ::

APPluk je izjavil:

Thespian je izjavil:

APPluk je izjavil:

APPluk je izjavil:

Si bom raje XBOX kupil

Ter vstran vrgel denar.

Zakaj tako meniš?8-O

Zato, ker je Xbox nakup, ki ga boš obžaloval po treh urah. Vse igre, ki pridejo na Xbox, pridejo na PC. Tako, da si raje za 50€ kupi XboxOne controler, priklopi PC na TV in voila, imaš 3x boljši Xbox za 8x manj denarja.

APPluk je izjavil:

sandmodnigga je izjavil:

xbox je v Sloveniji dražji od PS48-) , zakaj si pa nebom kupil??kaj me poznaš?? NE! Kako potem veš da si nebom nič kupil!!!!

Lejga, ne da se mi razlagat, ker je že stokrat videno. Kolikor vem, veliko prodajalcev Xboxa in PS v Sloveniji sploh ni uradnih (za xboxa je več takih neuradnih trgovin). Kar pomeni, da preprodajajo jajca, kjer jih sami uvažajo ter si to drago zaračunajo.
Hofer
Goblin.si
Mercator Tehnika ob petkih.

Trije naslovi, kjer lahko kupiš, samo toliko, da ne bi slučajno imel misel podpirati Big Banga.

Mislim kupiti v Grazu-> http://www.saturn.at/de/product/_micros... , pa nebi rad več smetil teme PS4 z Xboxi

Eno vprašanje oziroma razmišljanje...zakaj Sony oziroma tudi Microsoft ne podpreta tipkovnic/mišk na konzolah? Se pravi, da bi lahko priklopili tipkovnico ter miško in igrali kot na računalniku. Vem da obstajajo razni vmesniki za PS, ki bi naj posnemali tipkovnico/miško ampak so dragi in niti ne tako natančni.

scipascapa ::

ker potem ni več praktičnost uporabe z gamepadom.

dolenc ::

Ps3 je imel možnost native podpore, nekaj špilov jo celo ima.

Ni problem, da potem ne bi noben z gamepadom igral, to je pač roka na čelo.

Tehnični, manj pomemben del.
Špil je potrebno prilagodit miški in tipkovnici in ne ni isto kot na pcju, namreč vse more biti večje ker je na tvju(ui), še večji problem je pa 30fps ali manj + input lag. Namreč na gamepadu tega niti ne opaziš, z miško je pa potem dosti težje igrat, če ni takojšnega odziva, oz postane gibanje zatikajoče.

Vedet moraš tud, da večina špila na sedežni in si sigurno ne bo tlačla tipkovnico in miša v ležeči položaj. Jaz še na pcju, če se le da, z gamepadom igram fpsje, da se lahko malo nazaj zleknem in da mal vibrira :)
Pa tudi žanr, ki je doma na mišu so strategije in fps, kar nista ravno prevladujoča žanra na konzolah, tko, da razen tistih par ljudi, ki prešalta iz PCja in pričakuje isto izkušnjo, niti ne zanima miš.

Zaključek tega nakladanja, sony je probal, omogočil, pa se enostavno razvijalci niso za to odločili, ker ni bilo efekta.

PARTyZAN ::

Zaključek je tudi, da bi bili kar naenkrat vsi, ki igrajo FPSje online na konzolah prisiljeni uporabljat tipkovnico in miško, ali pa si mazat rit z vazelinom. Mislim, da je to prej primarni razlog, kot kaj drugega.

dolenc ::

Ni nujno, unreal 3 je mel tko poštimano, da je bila miš kot dodatni filter pr izbiri strežnika, stvar rešena.

Mislim, da bi se na PS prestavilo veliko uporabnikov PCja, če bi bila miš/tipkovnica podprta, vključno z mano (imam PS ampak se kontrolerja za FPS igre pač ne morem privadit). In s tem mislim, da bi bilo možno na PS priklopit miš in tipkovnico za normalen denar, ne neke njihove opcije za 100+ €. PS ima na dosti igrah veliko večji community kot PC. Recimo zadnji COD (ne me zdaj popljuvat zakaj ga igram) na PCju je žalost..sicer mi je zelo všeč ko dela tako kot mora sam kaj ko je to bolj redkost. Igra se sam TDM in domination, ostalo že težko najdeš lobby. Na PS je igralcev ogromno, podpora je 3x boljša, prej dobijo DLCje, itd. Plus je tudi da daš za PS 300€ in si dober za 4-5 let. Kot je dolenc omenil sem razmišljal tudi sam, možnost izbiranja načina igranja, da igraš z igralci z enako periferijo kot ti.

kitl76 ::

FPS-jev se ne da normalno igrat na kontroler no saj meni osebno ni uspelo v 8 mesecih zato sem šel nazaj na PC.

Reaper ::

Igram že kar nekaj časa fps igre na PS, prej dolga leta na PC-ju in nisem imel težav s privajanjemna gamepad. Na začetku je malo štorasto, ker si vajen miške in tipkovnice ampak se privadiš.

kitl76 ::

Meni ni šlo žal me pa veseli, da nisem edini.

Definitivno se da.

Da se, je pa težko primerjat Scumpa, ki je edn najboljših COD igralcev na svetu na konzolah z nami, ki še nismo igrali FPSjev z kontrolerjem. Scump drugače uporablja "claw" tehniko in koliko vem nima kakšnega Scuf kontrolerja ali kaj podobnega.

Paštetka: cute. Zdaj pa daj najboljšega (lol) kontroler FPS igralca na svetu špilat proti kateremukoli mediocre profesionalnemu FPS igralcu, ki igra z miško.

Vse se da nadrkat, je pa po mojem mnenju še vedno špilanje FPSov na konzolah mazohizem.

PARTyZAN je izjavil:

Paštetka: cute. Zdaj pa daj najboljšega (lol) kontroler FPS igralca na svetu špilat proti kateremukoli mediocre profesionalnemu FPS igralcu, ki igra z miško.

Vse se da nadrkat, je pa po mojem mnenju še vedno špilanje FPSov na konzolah mazohizem.

Trga sta različna, pojdi jokat v PC master race temo.

PS Da se tudi wallhackat z VR v raznih FPSjih na PCju pa noben ne joka. Ne zdaj še tu PCmasterraca noter vrivat.

Zgodovina sprememb…

Small_Hobit ::

Pozdravljeni fantje,

ker sem s svojimi stvarmi izjemno pazljiv in dam nekaj na preventivo :) sem po nakupu konzole playstation 4 kupil tudi hladilnik z ventilatorjem za prenosne računalnike. In pojavilo se mi je vprašanje, če lahko pozicija konzole (nagnjena približno za 20% naklon) škodi pogonu (blu-ray) saj je omenjeni hladilnik oz. podstavek rahlo nagnjen naprej in me zanima, če to lahko vpliva na rotacijo samega blu-ray diska oz. dvd-ja.

Lep pozdrav,
Aleksander :)

PC master race debato si sam iz riti potegnil, nekateri imamo konzole za tipe iger, ki so bolj smiselne na kontrolerju kot FPSji in RTSi.

Sploh nisem mislil nic slabega, sami izpostavljam, da obstajamo tudi taksni, ki jim "privajanje" na kontroler pri taksnem tipu iger ne gre najbolje.

abyssus ::

Fantje, Ali-A je enkrat na youtube objavil posnetek, kjer je s controllerjem igral Black Ops 3 proti PC igralcev (torej mišk in tipkovnica). Game mode je bil FFA, na koncu pa je zasedel 2 mesto (1 kill za prvim). In kot da to ni bilo dovolj, še ga je en oklical za hekerja. Torej se DA, tudi proti miški in tipkovnici. Je samo vprašanje časa, ki ste ga pripravljeni vložiti v igranje s controllerjem.

Preden me napadnete: sem lastnik obojega, zagovarjam miško in tipkovnico za FPS-je, ampak igram kar nekaj sedaj tudi BO3 na PS in gre, pa še fajn je. :)

D3m ::

VR za PS4 pride oktobra.

VR poganja AMD CPU & GPU. Kakšna je HW specifikacija ne najdem.

http://www.fudzilla.com/news/graphics/4...
|HP EliteBook|R5 6650U|

L1nK ::

Easter sale se je začel na PSN EU. The Old Hunters za Bloodborne je znižan za polovico. Kako je že z DLCji? Imam BB na blurayu, igram loginan z US accountom, a lahko kupim dodatek na PSN SLO in se potem prijavim s SLO accountom ter bom imel dostop do save pozicij ali moram kupit US dodatek?
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

Gregex ::

L1nK je izjavil:

Easter sale se je začel na PSN EU. The Old Hunters za Bloodborne je znižan za polovico. Kako je že z DLCji? Imam BB na blurayu, igram loginan z US accountom, a lahko kupim dodatek na PSN SLO in se potem prijavim s SLO accountom ter bom imel dostop do save pozicij ali moram kupit US dodatek?

DLC mora bit iz iste regije kot igra. Ker maš igro na ploščku, predvidevam, da je iz eu, torej kupiš na eu/slo storu in lahko igraš naprej na us accountu.

L1nK ::

večina iger je region free na PS4, zdaj sem pa še ugotovil, da se ne da savegameov prenest na drugi račun, recimo iz US na SLO, torej bom primoran kupit na prvem, ker na tem igram trenutno. eh jeba. upam, da bodo imeli na US tudi easter sale popust na hunterja
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

Gregex ::

Ne razumeš najbolje. Igre so region free, a so dlcji regijsko zaklenjeni. Torej, ti igraš na us accountu, v redu. Imaš bluray, ki kot rečeno je predvidevam da iz regije eu (če slučajno ni, preveri na škatlici) in potem moraš dlc kupit na eu accountu, da ti bo viden na us accountu in igraš naprej na us, ne rabiš saveov nikamor prenašat. V glavnem igra in dlc morata bit iz iste regije, igraš lahko na bilokateremu accountu.

Pesimist ::

to velja samo za digitalno vsebino! blerayi so vsi region free.
Ce kupis gejm na US računu še moras addon na istem. Lahko pa potem oboje poganjas na SLO.

Ce pa mas fizični plošček pa kupi addon ki češ.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

St235 ::

kar nikakor ni res. Če imaš igro z eu regije je velika verjetnost, da ti dodatek kupljen v US storu ne bo delal.

Pesimist ::

pa keri del da so x1/ps4 fizični ploščki vsi region free nisi zastopo?

Fizični plošček in digital DLC iz različnih regij se ne marata. To je tudi napisal.

Ker ti še vseeno ni jasno, ti omenim:
Re: Make PS4 Region-Free! Please! Will they ever?
Nov 10, 2014
The answer is no, at least for the foreseeable future. Region-coding is part of the Blu-ray and DVD technology, and it is there because the content providers, of which Sony is one of the largest, want to be able to restrict content by region. What many people don't seem to understand is that region-free is essentially a region. If Sony did allow you to make your PS4 region-free, then it would no longer play any Blu-ray or DVD discs that have a region code (unless the code is All). In other words, it would only play region-free discs, which you can already do on the PS4 now. Creating a PS4 that ignores the region restrictions on Blu-ray and DVD discs, and lets you play whatever disc you want, would be illegal under US law; so there is no chance that Sony will allow you to do that on a North American PS4. It would not be in Sony's business interests to allow it to be done on any other PS4 either.

Zgodovina sprememb…

Na škatli ploščka imaš serijsko. Če se DLC strinja s to serijsko, potem dela. Če se ne, potem pač ne.

kriko07 ::

Zdravo. Mene pa zanima,ali delajo te slušalke na PS4
http://www.ebay.com/itm/Wireless-Blueto...

Zanima me še nekaj. Ali bi se dalo igrali Battlefield 4 z tipkovnico in pa miško? Nekje sem gledal da se da to kupit.Ampak se mi zdi malo čudna tipkovnica in miška.

Kupi za PC in igraj tam.

Če ne razumeš vprašanja,prosim da ne odgovarjaš

http://xim4.com/
Google ti je tuj.

sunkidh ::

Zdravo
Vem da je bilo že stokrat napisano in sem si tudi vse že prebral, ampak bi vseeno vprašal še za moj primer, da ne bom kaj narobe naredu hehe. Kupil sem ps4 bundle Star Wars Battlefron tukaj v sloveniji, sedaj so pa dali prvi dlc (oziroma kot piše v ps storu add-on) v sklopu season passa ven in me zanima, če lahko kupim season pass preko kanadskega accaunta (tam imam ps plus) ali moram preko slo accaunta (tukaj je full dražje).
Hvala za vsako pomoč LP

McClane ::

100x odgovorjeno pa bom vseeno še enkrat napisal:

DLCji ozr. season passi morajo biti kupljeni v isti regiji kot glavna igra.

Evropske igre ne bodo delovale z kanadskimi dlciji in season passi, ravnotako kanadske igre ne delajo z evropskimi passi in dlcji.

P
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer

sunkidh ::

McClane je izjavil:

100x odgovorjeno pa bom vseeno še enkrat napisal:

DLCji ozr. season passi morajo biti kupljeni v isti regiji kot glavna igra.

Evropske igre ne bodo delovale z kanadskimi dlciji in season passi, ravnotako kanadske igre ne delajo z evropskimi passi in dlcji.

P

Najlepša hvala, saj se mi je zdelo da more biti tako.
Lp

oo7 ::

PlayStation 4K /PS4.5 to be Announced Before PlayStation VR Launch - Will Deliver "High-End Gaming and VR Experience"

http://wccftech.com/playstation-4k-anno...

D3m ::