Forum » Konzole » PS4
PS4
Alessio983 ::
Sem naredil a gre igra od začetka ... Tako da očitno ne gre. Poleg tega nevem zakaj ne morem dati 14 dni free pa+ opcije
Ok prek usb ključka gre prenašati ... save game na druge accountaccount samo ps+ nevem zakaj nimam dni free. Bi ja moglo iti
oo7 ::
European PlayStation Store is also having a major Black Friday sale
http://www.vg247.com/2014/11/28/europea...
http://www.vg247.com/2014/11/28/europea...
ma ni enako je, mogoče 1 EUR ceneje , letna pa 10 EUR samo nimam US accounta in nevem ali potem deluje to tudi na UK accountu. Je to vezano vrjetno na ID. Ker na UK accountu imam par igric in mi ni da bi začel od začetka
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alessio983 ()
Alessio983 je izjavil:
ma ni enako je, mogoče 1 EUR ceneje , letna pa 10 EUR samo nimam US accounta in nevem ali potem deluje to tudi na UK accountu. Je to vezano vrjetno na ID. Ker na UK accountu imam par igric in mi ni da bi začel od začetka
oz. Če kupim PSN 3 mesece na US accountu, lahko pol igram Multilayer na UK accountu dalje ali dela potem to samo na US accountu ... za igre vem da jih lahko igraš kjerkoli, multiplayer pa ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alessio983 ()
EDIT: ok prebral par postov nazaj ne potrebujem odgovora :) Samo ne bom kompliciral uk ali us ker tako ne bom kupoval novih igre sploh po takih cenah :/
Feren ::
Če kdo rabi, prodam (40€) 1-letno PSN naročnino za US account. Mi ne pride v poštev, ker imam slovenski račun ... Vec na zs ...
Tr0n ::
Saj lahko mas oba racuna, pa se boljse, da imas US PS+, ker je vec iger/popustov na voljo. :)
Pac kupis spil na US racunu, logout/login na SI account in tam spilas ce se ti gre za trofeje na SI racunu. Drugace bi jaz vse imel kr na US accountu.
Feren ::
Hvala ti za info, torej ustvarim se en racun z drugim mailom (enak mail, kot za slo account, verjetno ne bo slo), izberem drzavo US, vpisem kodo, dobim letno online podporo. Kako naprej?
Pesimist ::
celih 16cent ceneje prodajaš. Še kave iz avtomata ne dobim.
Idi na g2a prodajat raje, vsak slovanac bo raje na amazonu vzel.
Idi na g2a prodajat raje, vsak slovanac bo raje na amazonu vzel.
Hvala ti za info, torej ustvarim se en racun z drugim mailom (enak mail, kot za slo account, verjetno ne bo slo), izberem drzavo US, vpisem kodo, dobim letno online podporo. Kako naprej?
Nov account z nekim US naslovom (ce se prav spomnim je vazna drzava in postna stevilka) in to je to. Na ta account dodas potem to PSN+ kodo.
kriko07 ::
Lep pozdrav
Mene samo zanima,če te treba tudi tukaj kupovati naročnino za ps4 tako kot npr za XBOX.
Ali je tako kot pri PS3 da si ustvariš račun in igraš preko interneta?
Mene samo zanima,če te treba tudi tukaj kupovati naročnino za ps4 tako kot npr za XBOX.
Ali je tako kot pri PS3 da si ustvariš račun in igraš preko interneta?
poker93 ::
Mogoče kdo ve...če kupim digitalno kopijo igre na ps store. Lahko to igro ponovno naložim na ps4 če sem jo med tem zbrisal dol(recimo da nekaj mesecov ne igraš ter jo zbrišeš zaradi prostora) ali moram ponovno kupiti igro ?
Še nekaj, na ps4 imam usa račun. Ko sem kupil BF4 premium je vse vredu potekalo dokler ni bilo te zadeve potrebno prenesti. Tukaj se je ustavilo ter sedaj mi samo še piše add on in waiting to instal.
kolko mi znano je main igra vezana vedno na PSN/Xbox račun, addoni pa na kasneje ustvarjen Origin račun.
Ker če greš v EA live chat prosit da ti unlinkajo origin od gamertaga te opozorijo da izgubis vse naknadno dodano+statistiko razen main igre kero si plačal na psn/live. Premium Blueray in bundle sicer ze v paketu vsebuje vse tak da probaj resetirat konzolo.
Ker če greš v EA live chat prosit da ti unlinkajo origin od gamertaga te opozorijo da izgubis vse naknadno dodano+statistiko razen main igre kero si plačal na psn/live. Premium Blueray in bundle sicer ze v paketu vsebuje vse tak da probaj resetirat konzolo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
WhiteSmith ::
Zdravo. Tudi jaz imam nekaj vprašanj v zvezi s PS+ naročnino.. Sem malo pregledal forum pa mislim, da še ni bilo tega vprašanja. Če mam jaz SLO account in kupim UK PS+, mi bo to delalo na tem accountu? Kakšna je razlika, če kupim US PS+? Če kupim kartico prek kakšne trgovine (v fizični obliki in ne digitalni), lahko uporabim oz. vpišem to kartico, brez da bi kjerkoli/kadarkoli bil primoran vpisati oz. podati kakršne koli kreditne/bančne... kartice?
bom probal jutri....sej save game se da prenesti v oblak ali na usb kajne ?
Cloud storage deluje samo na tistem racunu na katerem imas tudi plus narocnino. Zato ker dosti slovencem ima igre in plus na US racunah, igrajo pa z slovenskimi ker je enostavno dosti cheaper.
Zgodovina sprememb…
scipascapa ::
PS+ igre in INJUSTICE so na voljo na USA store, EU/UK verjetno popoldne
Dejansko sploh ni potrebno kupovati novih, predragih iger....jih je dovolj gratis + rabljene zmagajo
Dejansko sploh ni potrebno kupovati novih, predragih iger....jih je dovolj gratis + rabljene zmagajo
O đizs....malo sem brskal ter ugotovil da je možno da moram kupiti še navadni BF4, ker premium je le "dodatek"...aja moj psn ime je interista043
to je celi gejm. Battlefield 4™ Premium Edition
Zgodovina sprememb…
McClane ::
Pazi da imaš igro in dodatek iz iste regije! Špil iz ene regije ne bo deloval z dodatkom iz druge.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer
Battlefield 4 Premium Edition is the ultimate all-out war collection that includes the Battlefield 4 game plus Battlefield 4 Premium membership that gives you five themed digital expansion packs with tons of new multiplayer content, including 20 new maps,
Zgodovina sprememb…
hodor ::
Pozdravljeni vsi!
Ali mogoče kdo ve, kje je trenutno najugodnejše kupiti PS4? (npr.: Leclerc + denar na kartico)
Mogoče je kdo zasledil kakšne prihajajoče decembrske akcije?
Zahvaljujem se za vsak odgovor.
Hodor
Ali mogoče kdo ve, kje je trenutno najugodnejše kupiti PS4? (npr.: Leclerc + denar na kartico)
Hodor
Vsako stvar lahko narediš še boljše!
Naredi screnshoot v storu da vidim če mas sploh purchased.
Ce ja si instalo iz slo accounta ali us?
Ce ja si instalo iz slo accounta ali us?
Kupljen imam to zagotovo (sklepam ker pač prekinem vse skupaj te lahko vse skupaj na novo začnem) ampak kot sem rekel ustavi se mi pri add on in waiting to instal. Seveda mi je pa čudno ker BF4 in BF premium zavzameta enako placa. Je pa še nekaj, to kar ti misliš je premium edition, jaz sem pa kupil sam BF4 premium torej fkaing dodatek, kateri mi verjetno ne koristi dokler ne kupim BF4. Drugače za digitalne igre imam us račun, ker je pač cenejše.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: poker93 ()
Ja, imaš pa tudi sam premium brez edition nakoncu ta je 49.99 dolarjev. In v mojem primeru sem kupil še ta premium oz vrjetn podobn kokr season pass pri določenih igrah.
Evo slika. Kupljen imam samo bf4 premium (50 doalarjev) vsi ostali dodatki pa so free v tem primeru. Za delovanje pa moram kupiti še BF4 na usa računu seveda da bo vsa stvar delala.
Pač spet me je nesla površnost kot pri matematiki v srednji šoli pri kateri bi lahko imel 3 in 4 tako sem pa imel 2 in 1 xD
Evo slika. Kupljen imam samo bf4 premium (50 doalarjev) vsi ostali dodatki pa so free v tem primeru. Za delovanje pa moram kupiti še BF4 na usa računu seveda da bo vsa stvar delala.
Pač spet me je nesla površnost kot pri matematiki v srednji šoli pri kateri bi lahko imel 3 in 4 tako sem pa imel 2 in 1 xD
smešne označbe, game, full game, bundle. Za japonce game pomeni očitno nekaj drugega.
opis sicer pove da je to Premium membership oz season pass po starem.
Noja naslednič bomo raje 2x preverli če je game res game. :)
opis sicer pove da je to Premium membership oz season pass po starem.
Noja naslednič bomo raje 2x preverli če je game res game. :)
Zgodovina sprememb…
Js osebno bom raje 3x preveril. Mi je pa čudno ko je bilo za ps4 govora o region free igrah a na koncu moraš imeti vse iz iste regije da ti zadeva sploh lavfa.
McClane ::
Saj igro lahko kupiš v US storu in ti bo na SLO računu delovala brez težav, paziti moraš samo pri DLCjih - ti pa so regijsko omejeni in jih moraš kupiti v isti regiji kot glavno igro.
Se pa strinjam da je pri BF malo čudno poimenovanje paketov, naj napišejo Season Pass pa bodo vsi vedeli za kaj se gre, tole z premiumi in raznoraznimi editioni je sama zmeda.
Se pa strinjam da je pri BF malo čudno poimenovanje paketov, naj napišejo Season Pass pa bodo vsi vedeli za kaj se gre, tole z premiumi in raznoraznimi editioni je sama zmeda.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer
scipascapa ::
Pozdravljeni vsi!
Hodor
mercator včasih z 20% kuponom, leclerc, playgame.si...
ceneje že ne more biti, so cene proti tujini pri nam za konzolo kar dobre, edino šepajo cene iger.
libreus ::
Bi mi znal kdo svetovati glede kvalitete Blu-Ray predjalanika PS4?
Je kakšna večja razlika pri predvajanju filma na PS4 ali samostojnem Blu-Ray predvajalniku?
Hvala.
Je kakšna večja razlika pri predvajanju filma na PS4 ali samostojnem Blu-Ray predvajalniku?
Hvala.