» »

PS4

PS4

««
20 / 162
»»

mirkuma ::

libreus je izjavil:

Bi mi znal kdo svetovati glede kvalitete Blu-Ray predjalanika PS4?

Je kakšna večja razlika pri predvajanju filma na PS4 ali samostojnem Blu-Ray predvajalniku?

Hvala.

Baje je PS3 najboljši BR predvajalnik (tudi boljši od PS4).
http://www.hdtvtest.co.uk/news/ps4-2013...
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mirkuma ()

libreus ::

mirkuma je izjavil:

Baje je PS3 najboljši BR predvajalnik (tudi boljši od PS4).
http://www.hdtvtest.co.uk/news/ps4-2013...

To sem že bral ... baje je že ven prišel update, ki je to odpravil (datum članka: 17 December 2013)

Bolj me zanima, med standalone playerjem in PS4.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: libreus ()

scipascapa ::

Battlefield 4 Premium Edition

Was €69.99/?54.99/AU$99.95, now €34.99/?29.99/AU$47.95

za PS3 pa absolutno huda cena

Battlefield 4 Premium Edition

Was €49.99/£39.99/AU$69.95, now €29.99/£19.99/AU$39.95
Additional 20% discount for PS Plus members

Zgodovina sprememb…

oo7 ::

The Order 1886 - Ship Seize Trailer (PS4) (Cinematic Gameplay)

PS4 exkluziva Order 1886 - 20 Februar 2015

poker93 ::

In koliko časa ponavadi preteče da se navadš na merjenje na ps4 kontrolerju, če si prej vse igral z miško ? :D

diNero ::

Po 10 letih igranja z misko..1 mesec Destiny, 1 mesec COD:AW in vse skupaj zapakiral in igre prodal PS4 pa v omaro. Ni teorije se navadit na merjenje s tisto gobico..pojedlo toliko zivcev, da je bila zgornja resitev edina resitev.

Tr0n ::

Ah, par urc. Da dober postanes, pa verjetno dlje.

Trenutno poteka Playstation Experience (20 let PlayStation).

http://www.twitch.tv/playstation

Baje bodo nekatere igre gratis med časom playstation experience-a?

marceb ::

OK eno začetniško vprašanje, kupil sem playstation 4, ker je bilo že kar nekaj govora da se je bolje registrirat pod US kot slovenijo (zaradi akcij in podobno), sem to tudi poizkusil narediti, se mi pa zatakne pri vpisovanju mesta in poštne številke. Kaj v tem primeru vi narediti, si pogledate na netu kakšno poštno številko in zvezno državo, ter si zmislite naslov?

kratos ::

tako je, poišči nek hotel ali kaj takega in vpiši tiste podatke.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kratos ()

Pa izberi drzavo, ki nima davka (recimo Alaska, Florida etc.). :p

davek wth :)
izbral sem kalifornijo, kaj zdaj bom imel dražje stvari :)

Zgodovina sprememb…

Alessio983 ::

A s kartico pa potem ne gre plačevati. Oz je gdo poiskal način ? Meni ni za sem pa tja pa te kode kupovati mam raje direkt ...

Kdo, ne gdo. :) Ce imas raje direct, pac kupuj drazje na slovenskem PSN.

Lahko bi dal da si sam izbereš katero igro hočeš free imet :D

dukaric1991 ::

free za vedno al dol potegnes pa lahko igras samo 2 dni?

For evah! :)

imel bi vprašanje glede iger in dvd-jev, zanima me ali lahko ko igro instaliram na ps4, potem dvd odstranim, da ga ne rabim imeti več v konzoli?

hodor ::

Žal ne. CD mora biti vedno prisoten (razen pri PSN igrah).
Vsako stvar lahko narediš še boljše!

aha ok hvala. me pa zanima še nekaj, ker ste ravno zgoraj omenili, da ima playstation obletnico in sem si snel zastonj igro plants vs. zombies, pa me zanima ali je to demo verzija ali je res samo igra tako (čudno) narejena, da takoj padeš v igro in začneš streljati z rožami :) nobenih menijev ničesar nimam :/

Cela igra je. Tisto je loading screen (v ozadju se ti downloada in instalira celotna igra).

Tralala999 ::

Moja prva izkušnja xbox 360 jtag. Ni slabo, zdaj bi rad igral multiplayer itd, torej vse original:D
Ogrel sem se za PS4, naročil sem že sony tv. Bom seveda vprašal pri trgovcu, pa vendarle, če je kdo toliko prijazen in mi odgovori iz prve roke.
Razni exlusive igre za določeno konzolo ni pogoj za nakup. PS4 izgleda da ima tudi lepšo grafiko (velik plus zame). Me pa zanima, kako je s multimedijsko podporo, ali PS4 predvaja mp3, mkv dvd,itd. Povedano drugače, ali lahko vtaknem usb ključ v ps4 in predvajam 1080p film, zraven pa mi še po možnosti kaže podnapise?
In drugo, vem da bom rabil playstation račun. Če npr kupim battlefield 4 in želim igrati multiplayer, je nakup igre dovolj ali moram plačati še kakšno naročnino? Želim polno MP izkušnjo, koliko vas to stane na letni ravni?
Hvala za odgovore.

dragonlord ::

Mene pa zanima ali ps4 že omogoča da skopiraš igro na disk kot na primer na xboxu360?
lp

@Tralala999 grafika je enaka na obeh konzolah, multiplatform igre naj bi bile lepše na xbox one konzoli zaradi nekega filtra ki ga ps4 nima.

Podnapisi zaenkrat niso mogoči še na nobeni konzoli.

Pri ps4 boš potreboval ps+ naročnino. cca 50EUR za eno leto, če boš hotel igrat multiplayer igre, vendar pa z naročnino dobiš zastonjske špile vsak mesec (sicer so zanič but hey, its free! :))

@dragonlord, ne da omogoča, inštalacija je nujna pri ne gen konzolah. DVD mora biti ob igranju v konzoli drugače špil ne dela - razen špili kupljeni prek stora

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kratos ()

MaticKregar ::

Zaenkrat sem kar zadovoljen s ps4, ampak baterije od kontolera so pa slabe. Nisem neki ful gamer, pa se mi zdi, da skoz polnim. Must have je 2 kontrolerja...

Pesimist ::

ja baterija je za en k.
XboxOne mi zdrzi kamot 3dni celodnevnega gejminga zato ponavadi kar na kabl nazaj vrzem po uporabi ps4.

človek zver ::

ja baterija ni nevem kaj....dokler nisem mel dveh kontrolerjov sm ga mel kar vkloplenga v polnilc za telefon vmes k sm igrov :)

Tudi jaz bi rekel enako, da kontroler zdrži zelo malo časa. Me pa zanima kje kupiti najugodnejše še en dodatni kontroler?

playgame.si

49,99€

LuGi ::

Merkator (bon) 47,99 :D

hvala za odgovore, je pa relativno kar draga zadevca tale kontroler, če gledaš v primerjavi s celim playstationom

Mogoče kdo ve kaj je z temu BF4 najprej igram mislijo jo shranim odigram eno multiplayer igro vgasnem ps. Ko pridem nazaj hočem misijo nadaljevati ampak me vrže na začetek prve misije ?

ajekdo ::

Hej! Imam nekaj vprasanj glede psn in psn plus racuni. Imam ps 4, naredil sem us psn account ter us psn +. Ali je smoterno narediti tudi eu psn racun? Kako ga narediti? Ali morem na konzoli narediti nov uporabniski profil ( ko prizges ps4 select user)? Zanima me tudi sledece. Ali lahko potem tudi v eu playstation storu kupujes? Zanima me tudi sledece....kupil sem ps4 v kompletu z gta5, kjer imam promotion code za dostop do denarja v igrici. Ampak ko kodo nesem v storu, koda ne deluje. Ali bo delovala v eu regiji? Zahvaljujem se za odgovore.

@ajekdo jaz imam popolnoma enak problem z promotion code. Kupil sem bundle gta5 + ps4 v mercatorju, kjer sem dobil tudi kodo zraven za free money. Ko kodo vnesem v playstation store mi napiše da ni veljavna, imam pa tud ijaz US account :/

regijsko morate imeti račune, igraš na bilo katerem.

torej uk/slo koda, uk/slo račun - vnovčiš, igraš kasneje na uk/slo/us računu, vseeno. dlcji in kode so pa regijsko zaklenjene.

APPluk ::

Ima nekaj čist osnovnih vprašanj:
1. kaj lahko s ps4 igram igre na teliviziji 40PFL5007K/12 LED TV PHILIPS
2. misli ga kupiti v kombinaciji s Driveclub-om im me zanimo kakšna se vam zdi igra
( +na iPadu se igral asphalt8 in realracing in se mi zijo zelo podobne)
3. se splača za 2x do 3x na teden in kakšna je grafika
HVALA!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: APPluk ()

1. Da
2. Poglej na youtubu - vidiš grafiko in gameplay
3. Če se splača lahko presodiš samo ti

np

ajekdo ::

da naredim drug psn račun, moram narediti nov uporabniski racun?

nomad_soul ::

Uporabniki Wifi-ja pri Ps4, kakšno je stanje hitrosti?
Pri meni je porazno, ne vleče več kot 1Mb/s, ostale naprave v sobi 13Mb/s.

Kabl FTW. :)

Pesimist ::

to je najvecja napaka teh konzol. Igre bi mogle omogocat ban filter za wifi igralce.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

Malo denarja malo muzike ... Vedno blo in je. Ne kupovat ruterjev za 10 EUR. Imam 20/4 net konzola se preko WiFi ja poveže polno. Res da ima 100% signal. Downlovdanje in preverba signala vedno 20/4. Na ruter imam priklopljen še tv in 2 računalnika ter 2 telefona. Vse deluje brez problema

Zgodovina sprememb…

Gregex ::

Pesimist je izjavil:

to je najvecja napaka teh konzol. Igre bi mogle omogocat ban filter za wifi igralce.

Zakaj že? A zdaj naj čez 3 sobe kabl vlečem? Imam amisov modem in na PSju dela Wifi brez problemov do fula.

extender pa je.

Nekot ne najdem odgovora. Je mogoče android telefon uporabiti kot joystick za igranje igrc ?

sony Z3 / Z3 compact da....ostali mislim, da ne.

hm mogoče sem jaz smešen, ampak ne znam utišati zvočnika na kontrolerju, torej če bi rad stišal ali ugasnil zvok na kontrolerju tako kot naredim na tv-ju, kaj moram pritisnit?
imam pa še eno vprašanje, na ps4 imam 2 uporabniška računa, če na enem računu kupim ps plus naročnino, velja samo za ta račun :) ?
««
20 / 162
»»