Forum » Konzole » PS4
PS4
theBill ::
Ko ga kupiš plačaš polno ceno 399€, 80€ pa dobiš na kartico in lahko to koristiš že naslednji dan za nakup česarkoli.
paliskic ::
Škoda, šel bi v LJ iz obale samo za kupit PS4, drugače ne hodim (in nisem nikoli bil v leclerc-u).
theBill ::
Dogovori se z nekom, ki ima Leclerc kartico in bolj redno hodi v Ljubljano, da ti ga prinese, ti mu plačaš 320€ plus kak evro za potne stroške, on bo pa itak dobil 80€ na svojo kartico, ki jih bo lahko porabil ob naslednjem nakupu.
Seveda pa le prej pokliči v Leclerc na oddelek tehnike, če je še na zalogi, ker take stvari znajo hitro zmanjkat.
Seveda pa le prej pokliči v Leclerc na oddelek tehnike, če je še na zalogi, ker take stvari znajo hitro zmanjkat.
diNero ::
ali pa skoraj vsak vikend v mercatorju s kuponom 20%, cena 320€, kjer dejansko daš 320€ in nič na kartico, da potem spet pustiš ta denar v isti trgovini.
Zigacfc ::
Mene zanima kje kupit to narocnino za ps4 da bi blo najceneje :) in pa kaksen racun je pol treba naredit na ps4. Hvala za odgovore
dukaric1991 ::
Jaz kupujem tukaj : http://cardscodes.com/Sony_Playstation_...
In pa najboljše ti je da si nardiš US account zato ker maš potem vse najceneje na PSN storu
In pa najboljše ti je da si nardiš US account zato ker maš potem vse najceneje na PSN storu
Tr0n ::
Raje na Amazonu kupis za $50 (40 EUR), podobno za PSN kartice.
http://www.amazon.com/1-Year-PlayStatio...
http://www.amazon.com/50-PlayStation-St...
http://www.amazon.com/1-Year-PlayStatio...
http://www.amazon.com/50-PlayStation-St...
FlyingBee ::
Dečki, kako kaj igranje fps iger na ps4, saj bo gta5 tudi vtej perspektivi, pa recimo kako cod ali battlefield ... menim, da miško in tipkovnico zenkrat nemore nič nadomestiti pri prvo osebnih igrah .. a je sploh možno igrat take igre vsaj dostojno?
P200 MMX, 32mb ram, 2gb HDD, s3 virge 2mb, 14" CRT 640x480
New Sphincter Kvartet:
Roko Spestner, Namaž Zlevčar, Daje Heading, Maraje Spetan
New Sphincter Kvartet:
hojnikb ::
odvisno kaj je tvoja definicija dostojnega. Osebno ne zdržim kontrolerja pri fps igrah, sploh v kakem multiplayerju. GTA V in podobni 3rd person špili so vsaj delno prebavljivi, ampak vseeno ga ni čez miš/tipk.
Morš pa sam sprobat, kak se teb zdi kontroler. Morda ti bo bolj pasal :)
#brezpodpisa
MaticKregar ::
Meni nadomesti, predvsem pa ni tolk drkičov kot na miški in tip... Se pravi je manj konkurence, kar meni kot vikendašu čist ustreza. Probaj pri komu, pa boš videl, da se sčasoma navadiš.
ETI3n ::
odvisno kaj je tvoja definicija dostojnega. Osebno ne zdržim kontrolerja pri fps igrah, sploh v kakem multiplayerju. GTA V in podobni 3rd person špili so vsaj delno prebavljivi, ampak vseeno ga ni čez miš/tipk.
Zato pa posezes po emulatorjih, napravah ki podpirajo uporabe misa ter tipkovnice na konzolah,namrec uporabljam XIM 4, in zadeva je top za svoj denar.Zame kontroler odpade
hojnikb ::
sam zakaj bi igral na konzoli z tipk./miško, če imam pa dovolj spodobne komp za to...
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Pesimist ::
hmja. Jaz sem si cod nabavo da natreniram aim. :)
Negrem vec nazaj na misko in tipko ker 10x raje igam iz pojsle na hrbtu ko iza mize.
Negrem vec nazaj na misko in tipko ker 10x raje igam iz pojsle na hrbtu ko iza mize.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
McClane ::
Uporabljam Venom X od Tuacta in deluje miš brez težav na konzoli. Sem pač še en od tistih ki se ne morejo navadit na kontroler pri FPSjih.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer
petrus ::
Igranje s kontrolerjem je kot samozadovoljevanje z rokavico, praktično sicer mogoče ampak ni feelinga! :)
stati inu obstati
Igranje s kontrolerjem je kot samozadovoljevanje z rokavico, praktično sicer mogoče ampak ni feelinga! :)
Amen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ETI3n ()
ja, saj to me preseneti, da tolikšna prodaja fps iger tudi na konzolah, ker zadeva niti ni poceni, pa da potem s kontrolerjem ne moreš dovolj dobro to igrat, je zame osebno nedostojno
New Sphincter Kvartet:
New Sphincter Kvartet:
dukaric1991 ::
meni niti malo ne dela tezav... mislim da sem skoraj isto natacn/hiter... kot na miski
ja, saj to me preseneti, da tolikšna prodaja fps iger tudi na konzolah, ker zadeva niti ni poceni, pa da potem s kontrolerjem ne moreš dovolj dobro to igrat, je zame osebno nedostojno
Nedostojno je igrati fpsje z kontrolerjem, ter saj nihce ne sluti da igram z misom, priceless moment :P
Kako bi lahko na PS4 igral igrico COD AW z miško in tipkovnico? Hvala na odgovorih.
Tukaj http://xim4.com/
Tale stvar je vredna svojega denarja, support je odlicen, redni updejti, minus je le to da rabis tocne modele misa, ter seveda tipkovnico.Na trgu je se cronusmax, ampak ni vreden svojega denarja.Ampak pozabi da bos tocno imel pc filing, ta le opravi priblizek temu, zaradi omejitev konzole.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ETI3n ()
dolenc ::
Na kontroler se slej ko prej navadis, jaz po 2 letih zlo nerad igram fps na misa, enostavno nimam pravega feedbacka.
Zastonj alternativa ximu je pa gimx.
Na kontroler se slej ko prej navadis, jaz po 2 letih zlo nerad igram fps na misa, enostavno nimam pravega feedbacka.
Da, Gimx je tudi odlicen, sicer pa ni sans da imas precizen aim z kontrolerjem, da ne omenjam auto aima.Jaz lahko dodam malo visji deadzone, boostam da izklopim auto aim, nepopisno veselje.Lahko preveriva v matchu, jaz na miski, ti z kontrolerjem :)
martincic7 ::
Playgame ima akcijo PS4 konzol za 347€ to je pa že kr cena da se splača zadevo uzet :)
Alessio983 ::
Celo življenje igral PC no danes preklopil na PS4 + GTA V. Grafika me je prav presenetila (vav) :), me pa trenutno jezi drage igre ter mali izbor. Kakšne Granturismo ne gre usposobiti ?
Alessio983 je izjavil:
Celo življenje igral PC no danes preklopil na PS4 + GTA V. Grafika me je prav presenetila (vav) :), me pa trenutno jezi drage igre ter mali izbor. Kakšne Granturismo ne gre usposobiti ?
kaj pa dejansko kontroliranje?
New Sphincter Kvartet:
New Sphincter Kvartet:
Večina igric igral s controlerjem tako da ni problema. Streljacine pa vrjetno bodo ...
Tr0n ::
GTA 5 na PS4 zgleda OK, krepko pa manjka anti-aliasinga. Upajmo na dober PC port. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
Ja samo meni z antialising 100% nebo delovalo na I5 750 in hd6850. Da pa spet kupujem grafično ki bi moral dati vsaj 200 €
Ju3 big bang akcija killzone za 10€ ... :-)
Ju3 big bang akcija killzone za 10€ ... :-)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alessio983 ()
poker93 ::
Hej, mogoče kdo ve naslednje. Imam angleški račun za PS, sedaj me pa zanima če si naredim US račun ter tam kupujem igre ter naročnino za PS+, ali bom slednje lahko uporabljal tudi na angleškem računu torej igre ter igral multiplayer ali moram za vsak račun kupovati posebej. (še posebno me to zanima za ps+ naročnino)
Gregex ::
Lahko boš uporabljal igre na vseh drugih računih in igral multiplayer na vseh računih. Samo US account, na katerem boš mel PS+, si naštimaj za primary account.
no tukaj imam pa še jaz vprašanje. Kaj pa shranjene igre. Recimo GTA V sem kar lepo odšpilal in nebi rad od začetka. Account nimam US in bi si ga rad na novo naredil da bi bil US (pač malo ceneje) vendar bi rad imel isti save game dalje ...
Loncna ::
Lahko imaš isti save game. Narediš da je US račun primaren in s lahko s tem igraš tudi online z vsemi drugimi računi.
Pa še nekaj priporočil za igre (lastna presoja):
Odlične: Fifa 15 (bolj realistično od Pro evolution soccer), NBA 2k15 (odličen My player modus ter odlična grafika), Shadow of mordor (dober combat game z dobro zgodbo (podobno Batmanu))
Precenjene: Watch dogs (preveč ponavljanja), Sniper elite III (celotna igra poteka prepočasi in po istem kopitu)
Pa še nekaj priporočil za igre (lastna presoja):
Odlične: Fifa 15 (bolj realistično od Pro evolution soccer), NBA 2k15 (odličen My player modus ter odlična grafika), Shadow of mordor (dober combat game z dobro zgodbo (podobno Batmanu))
Precenjene: Watch dogs (preveč ponavljanja), Sniper elite III (celotna igra poteka prepočasi in po istem kopitu)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Loncna ()