Forum » Zvok in slika » Ojačevalnik problem
Ojačevalnik problem
PacificBlue ::
Zdravo. Na ojačevalniku sem opazil, da mi ne delajo desni izhodi, namreč levi zvočnik mi normalno igra, desni pa ne(je neslisen oz pri najvecji jakosti se slisi, samo bolj malo). Pa sem priključil desnega na leva izhoda in deluje. Torej je nekaj narobe z ojačevalnikom, pa me zanima če kdo ve kaj bi bilo, pa če kdo to popravlja(privat).Garancija je že potekla.
ojačevalnik: Cambridge Audio Azur 550A
hvala in lp
ojačevalnik: Cambridge Audio Azur 550A
hvala in lp
- spremenil: PacificBlue ()
PacificBlue ::
update:
sem zdaj videl, da na pcju na zvočni kartici ni prikljucen en kabel od dveh, ki je povezan s ojačevalcem. In mi zato en kanal ni delal. Ni kaj, sem se kr odahnil. Tema se lahk zbriše.
Lp
sem zdaj videl, da na pcju na zvočni kartici ni prikljucen en kabel od dveh, ki je povezan s ojačevalcem. In mi zato en kanal ni delal. Ni kaj, sem se kr odahnil. Tema se lahk zbriše.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Analiza vezjaOddelek: Šola | 2869 (2240) | int47 |
» | Kako zvezati notranji računalniški zvočnik na bananco? - pomoč prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 2112 (1694) | Frenckie |
» | Napetostni sledilnikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1973 (1731) | rezator |
» | Ali je premalo izhodne moči???Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1981 (1657) | Novita22 |
» | Če je zvočnik pravilno priključen membrana ven ali noter ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1508 (1349) | cryptozaver |