Forum » Elektrotehnika in elektronika » Digitalno kukalo za vhodna vrata
Digitalno kukalo za vhodna vrata
DoberDan ::
Zasledil sem zanimivo alternativo klasičnemu kukalu, ki je običajno na vratih v stanovanju — digitalno kukalo.
Primer: www.vovko.si/novice/digitalno-kukalo
www.simatik.si/1116-digitalno-kukalo-z-...
www.spyshop.si/en/kamere/i_34_ir-digita...
Ima kdo kakšne izkušnje s takšnimi izdelki?
Kako se zadeva obnese v mraku? Obstajajo sicer tudi kukala z ir funkcijo, vendar me zanimajo bolj osnovni modeli do max 100EUR.
Prosim za kakšno kritiko :)
Primer: www.vovko.si/novice/digitalno-kukalo
www.simatik.si/1116-digitalno-kukalo-z-...
www.spyshop.si/en/kamere/i_34_ir-digita...
Ima kdo kakšne izkušnje s takšnimi izdelki?
Kako se zadeva obnese v mraku? Obstajajo sicer tudi kukala z ir funkcijo, vendar me zanimajo bolj osnovni modeli do max 100EUR.
Prosim za kakšno kritiko :)
- spremenil: DoberDan ()
Symantec ::
Vidi se pač podobno, kot če gledaš "skozi" fotoaparat ali telefon, pač kamera pa to.. V mraku se ponoči, če nimaš nič osvetljeno pač ne bo nič videlo, če vzameš model brez ir.
In zakaj bi sploh kupoval to, če lahko navadnega za 10€ vzameš in se dobro vidi, pa še štroma ne rabiš? No, kakor sam želiš, če hočeš imeti nekaj novejšega oz. nevsakdanjega, potem pač vzemi...
Lp
In zakaj bi sploh kupoval to, če lahko navadnega za 10€ vzameš in se dobro vidi, pa še štroma ne rabiš? No, kakor sam želiš, če hočeš imeti nekaj novejšega oz. nevsakdanjega, potem pač vzemi...
Lp
by Xeon
[D]emon ::
Za tegale pri Vovku ti lahko iz prve roke povem, da je crap.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stanovanjska protivlomna vrata (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24724 (14228) | m1h4 |
» | Kamera v avtuOddelek: Na cesti | 5198 (3272) | UganiKdo |
» | Video očalaOddelek: Zvok in slika | 1082 (895) | kojot31 |
» | Nakup kamereOddelek: Pomoč in nasveti | 1659 (1246) | vice boy |
» | Zakaj gledanje čez ''view finder''?Oddelek: Loža | 3512 (2709) | Martin Krpan |