Forum » Pomoč in nasveti » Chrome - sortiranje po datotekah
Chrome - sortiranje po datotekah
Tine:) ::
Pozdravljeni,
zanima me ali kdo zna nastavit oziroma ve ker add-on je treba namestiti, da bi Chrome samodejno nekatere dokumente (naprimer pdf) shranil v neko drugo mapo kot pa use ostale stvari. Za enkrat sem našel da imajo to opcijo Firefox in Opera, za Chrome pa še nisem našel. Trenutno kot alternativo uporabljam program Belveder, vendar bi raje videl, da bi Chrome že kar sam od sebe sortiral downloadane dokumente.
Hvala in lep pozdrav!
zanima me ali kdo zna nastavit oziroma ve ker add-on je treba namestiti, da bi Chrome samodejno nekatere dokumente (naprimer pdf) shranil v neko drugo mapo kot pa use ostale stvari. Za enkrat sem našel da imajo to opcijo Firefox in Opera, za Chrome pa še nisem našel. Trenutno kot alternativo uporabljam program Belveder, vendar bi raje videl, da bi Chrome že kar sam od sebe sortiral downloadane dokumente.
Hvala in lep pozdrav!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Chrome 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19408 (15618) | Tr0n |
» | Na voljo prva beta Firefox 4 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 21945 (19336) | Bananovec |
» | 'Jabolčni' in 'pingo' Chrome betaOddelek: Novice / Brskalniki | 4493 (3688) | WildChild |
» | Google pokazal Chrome 2.0Oddelek: Novice / Brskalniki | 7000 (3500) | borchi |
» | Google poziva k prenahanju uporabe Internet Explorerja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10943 (7910) | boolie |