Forum » Programska oprema » adobe premiere ali after efect green screen tracking ?
adobe premiere ali after efect green screen tracking ?
tec ::
pozdravljeni
npr
v tale televizor bi vstavil svoj video ampak imam problem ker ne vem kako bi vstavil video ki bi sledil temu ekranu.
torej da se video povečuje oz. zmanjšuje ko se TV oddaljuje.
a mi lahko prosim nekdo ki je temu vešč da kakšno informacijo kako bi to lahko uredil oz morda kakšen tutorial.
Hvala
npr
v tale televizor bi vstavil svoj video ampak imam problem ker ne vem kako bi vstavil video ki bi sledil temu ekranu.
torej da se video povečuje oz. zmanjšuje ko se TV oddaljuje.
a mi lahko prosim nekdo ki je temu vešč da kakšno informacijo kako bi to lahko uredil oz morda kakšen tutorial.
Hvala
žeže track motion ampak nimam čemu sledit k nimam nobenih pik na zelenem ekranu.
se igram že dobro uro pa ne pogruntam kako bi to spelal
brb :)
se igram že dobro uro pa ne pogruntam kako bi to spelal
brb :)
super hvala
drugače sem pa našel tudi varjanto z mocha. se da prav lepo naredit
no zdaj pa poskusim tudi z trackarjem.
hvala še enkrat
drugače sem pa našel tudi varjanto z mocha. se da prav lepo naredit
no zdaj pa poskusim tudi z trackarjem.
hvala še enkrat
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trenutno poslušam (strani: 1 2 3 4 … 108 109 110 111 )Oddelek: Sedem umetnosti | 561944 (458) | tomlin |
» | Skladba ki vam naježi kožo... (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Sedem umetnosti | 105741 (19638) | pi pawr |
» | Potrebujem nekaj dobre glasbe :) (POP&DANCE)Oddelek: Sedem umetnosti | 3787 (2818) | tt2advanced |
» | Moderna instrumentalna glasba?Oddelek: Sedem umetnosti | 3777 (3138) | tt2advanced |
» | Serious & cool links (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13392 (10381) | Saladin |