Forum » Navijanje » A se spljoh da navit??
A se spljoh da navit??
jRk0 ::
Hmm. Kako naj vem če se moj d700 na QDI KinetiZ 7T plati sploh da navit?Dajte mi povejte kolko pinov more met, pa če lahko keri manjkajo?Na matični manjka 9 lukenj in tolko pinov tudi ni na mojemu procu. A se ga sploh da odklenit?
Hvala za informacijo:).Sem malo pogledal še po straneh in naletel na sliko, ki je enaka mojemu procesorju in pod njo piše, da je tak proc odklenjen.Super. Bom se malo probal pobarvat te preklete L1 mostičke.
msmiha ::
Nič ne more it narobe
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
undertaker ::
QDI platke so zlo slabe za OCjat. Tud jst sm si lastil par QDIjk pa iz P2450 nism stisnu več kt 508 pa še to se je sesuval ... Isti cpu na abitki BF6 delal brez težav na 600 ...
Pa še nekaj ko smo lih pr QDI platkah ... vsem odsvetujem kupovanje pri PCXu, sj majo skoraj vso robo low-end, obvladajo pa marketing :)
Pa še nekaj ko smo lih pr QDI platkah ... vsem odsvetujem kupovanje pri PCXu, sj majo skoraj vso robo low-end, obvladajo pa marketing :)
166ko mi je na QDI plati uspelo navit na 225MHz.Pa je delo brez povečanja voltaže.Durona pa mi je uspelo s fsbjem stabilno na 107 (pa voltaza se ne da povecat niti:()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tualatin na BX-u:info-koliko nas je?Oddelek: Strojna oprema | 3115 (2087) | sidney |
» | FSB, PCI in AGP hitrostOddelek: Navijanje | 1559 (1203) | OwcA |
» | qdi plate !Oddelek: Navijanje | 1186 (931) | totek24 |
» | Neuspešno rezanje mostičkovOddelek: Navijanje | 1509 (1233) | ChiefThunder |
» | Qunetiz 7D plata in AthlonOddelek: Navijanje | 1196 (988) | SaTaNIsT |