Forum » Programska oprema » Odpiranje cab datotek
Odpiranje cab datotek
CWIZO ::
S katerim programom lahko odprem cab datoteko (tiste ki so na inštalaciskih CDjih) ?
Z winzipom ne gre, prav tako ne z windows commanderjem.
Fora je k je pr enmu CDju ena ta datoteka poškodovana, pa bi rd skopiral na disk pa iz tem inštaliral pa tut na disk ne morem prenest, ker mi jav error.
Pa sem mislil če bi odprl nekako to, pa pol tisto datoteko k je notr in je poškodovana odstranil or something...
Z winzipom ne gre, prav tako ne z windows commanderjem.
Fora je k je pr enmu CDju ena ta datoteka poškodovana, pa bi rd skopiral na disk pa iz tem inštaliral pa tut na disk ne morem prenest, ker mi jav error.
Pa sem mislil če bi odprl nekako to, pa pol tisto datoteko k je notr in je poškodovana odstranil or something...
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
zdravc ::
V win98 se to da in sicer :
start/programi/pripomocki/sistemska oradja/informacije o sistemu
pod Orodja izberi preverjanje sistemskih datotek in nato izberi ekstrakcijo ene datoteke ...
Preveri še nastavitve
Na instalacijskem cd-ju je tudi program, ki omogoča izločanje datotek iz *.cab v dos-u. Malo preglej CD.
Kako je v drugih OS pa ne bi vedel.
start/programi/pripomocki/sistemska oradja/informacije o sistemu
pod Orodja izberi preverjanje sistemskih datotek in nato izberi ekstrakcijo ene datoteke ...
Preveri še nastavitve
Na instalacijskem cd-ju je tudi program, ki omogoča izločanje datotek iz *.cab v dos-u. Malo preglej CD.
Kako je v drugih OS pa ne bi vedel.
kdor zna pa žih
CWIZO ::
jah jest mam win2k
hancic.info
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 98; temeljit pregled ali format?Oddelek: Operacijski sistemi | 2069 (1545) | Pyr0Beast |
» | Trojanski konjOddelek: Pomoč in nasveti | 4092 (3703) | KaiCris |
» | Windows 98 - moder ekran z naslednjo vsebino...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1648 (1527) | Vajenc |
» | Mrežna karticaOddelek: Strojna oprema | 1154 (1041) | joco |
» | Star prenosni računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 945 (768) | Azrael |