Forum » Znanost in tehnologija » BBC - The sky at night...
BBC - The sky at night...
Brane22 ::
Zanimiva serija. Na eztv se je pojavila prastara epizoda iz leta 1982, kar me je zaintrigiralo.
Vodil jo je Patrick Moore in posumil sem,d a gre za kako obletnico ali objavo za spomin.
Kratko iskanje po WKP je razkrilo, da gre za angleško legendo astronomije, človeka, ki je sodeloval in poročal o njej skozi praktično vse svoje dolgo in bogato življenje, umrl je pa pred kratkim ( konec 2012). Ustvarjal je do svojega konca.
Na travnikih so epizode te serije v zadnjih letnikih 2011-2013. Domnevam,d a starejše še pridejo.
Če sklepam po tej eni iz leta 1982, gre za zelo dober material.
R.I.P. Mr. Patrick Moore.
Vodil jo je Patrick Moore in posumil sem,d a gre za kako obletnico ali objavo za spomin.
Kratko iskanje po WKP je razkrilo, da gre za angleško legendo astronomije, človeka, ki je sodeloval in poročal o njej skozi praktično vse svoje dolgo in bogato življenje, umrl je pa pred kratkim ( konec 2012). Ustvarjal je do svojega konca.
Na travnikih so epizode te serije v zadnjih letnikih 2011-2013. Domnevam,d a starejše še pridejo.
Če sklepam po tej eni iz leta 1982, gre za zelo dober material.
R.I.P. Mr. Patrick Moore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Thing ( Frozen Hell - Who Goes There)Oddelek: Sedem umetnosti | 4094 (1298) | 2dark |
» | Strojni trojanci na integriranih vezjihOddelek: Novice / Varnost | 22132 (17081) | poweroff |
» | Der UntergangOddelek: Sedem umetnosti | 2514 (1038) | Blinder |
» | Kiberpipa na daljavo, v tropskem podnebjuOddelek: Novice / Kiberpipa | 3569 (2872) | Pyr0Beast |