Forum » Mobilne tehnologije » HTC One S ali Galaxy S3 Mini
HTC One S ali Galaxy S3 Mini
Jakob592 ::
Pozdravljeni!
Jaz pa se zanimam za nakup enega od teh dveh telefonov:
HTC One S
Samsung galaxy S3 mini.
Sedaj pa me zanima, če mi lahko iz lastnih izkušen pove kerega bi si vzel pa zakaj?,kdo ima kaj bolšega "v sebi",oz. primerjanje teh dveh telefonov.
Lp Jakob
Jaz pa se zanimam za nakup enega od teh dveh telefonov:
HTC One S
Samsung galaxy S3 mini.
Sedaj pa me zanima, če mi lahko iz lastnih izkušen pove kerega bi si vzel pa zakaj?,kdo ima kaj bolšega "v sebi",oz. primerjanje teh dveh telefonov.
Lp Jakob
strup121 ::
jaz sem izbral htc one s in morm rečt da sem zadovoljen. Težko pa primerjam z s3 mini ker le tega nisem probal vendar kolikor sem gledal teste mi je bil One s boljši.
s4 procesorjem. edino kar se meni zdi moteče je "malo" prostora ki ga ne moreš nadgradit (fizično). Ima sicer neko aplikacijo imenovano drop box, samo tega ne uporabljam.
Kje pa si dobil z S4 procesorjem v Sloveniji zagotovo ne? pa koliko si dal zanj? dajte še drugi malo povedat katerega bi izbrali.
Kupljen je bil na naročnino pri Tušmobilu, samo očitno ne v sloveniji. Mogoče je tuš na Bratislavski v BTCju v drugi državi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: strup121 ()
Kateri paket pa imaš? Pa kateri paket se naj bolj splača za ta telefon pri tusmobilu. Ker si grem po ta telefon še ta teden. Ter povej mi kaj te moti na tem telefonu?
vzel sem mingl 12 z opcijo 9 in doplačal 139 EUR za mobitel. Zdej kateri paket se ti najbolj splača si pa preračunaj sam. Za enkrat me pa na telefonu ne moti nič. Je pa vprašanje če bo na zalogi, ker so dobili samo 2. Pa tudi preden kupiš se pozanimaj s katerim procesorjem je, ker so imeli tudi tistega z s3 procesorjem.
ja situacija je takšna da sem si že rezrviral (črnega)v Celju ter rekl so mi da jih imajo samo s S3 procesorjem. Kdaj pa si si ti ga kupil da so še mel s S4 procesorjem? Tudi jaz drugače razmislam o paketu mingl 12.
v kateri poslovlnici pa?
No dajte povejte še malo o teh dveh telefonih
No dajte povejte še malo o teh dveh telefonih
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Jakob592 ()
xyz007 ::
kaj ti tu ni jasno? Pač dva različna procesorja so dajali v telefon.
ka si ti pameten... sam v usa so dajal notr kr ene chipsete in posledicno cpuje, ZARADI LTE!
Itak bi pa HTC One S kupu. dual krait, visja rezolucija, alu pokrovcek... :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: xyz007 ()
kaj ti tu ni jasno? Pač dva različna procesorja so dajali v telefon.
ka si ti pameten... sam v usa so dajal notr kr ene chipsete in posledicno cpuje, ZARADI LTE!
Itak bi pa HTC One S kupu. dual krait, visja rezolucija, alu pokrovcek... :)
sej o htc one s, je tu govora. In v evropi so ga prodajali v dveh izvedbah. Med drugim, so pri tušmobilu imeli obe izvedenki.
Kaj si pa ti pameten?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nasvet za reklamacijoOddelek: Mobilne tehnologije | 3369 (2730) | St235 |
» | htc one s vs sony xperia LOddelek: Mobilne tehnologije | 2099 (1744) | Jakob592 |
» | Kateri telefon?Oddelek: Mobilne tehnologije | 10050 (8749) | SLO_Matej |
» | htc one sOddelek: Mobilne tehnologije | 3650 (2796) | Jakob592 |
» | HTC One X naprodaj ?? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35298 (27002) | cebelar123 |