» »

XP in Rockwell56k vložila dokumente za ločitev=error711

XP in Rockwell56k vložila dokumente za ločitev=error711

Aspirinix ::

Imel sem 98se in xp na mašini. No po sesutju (totalka) sem v recovery consoly uspel popraviti xpje in tudi 98 zopet deluje. Vendar pa težava: ne morem več na net preko modema.A je lahko mogoče kaj povezano z integrirano mrežno karto? Ker dokler sistem ni crashnil je vse delalo OK.
Zanima me predvsem kja pomeni napaka 711, ki sem jo iskal po M$ straneh, pa nič pametnega našel. Kdo kako idejo? Pleeeeez.

Sistem: AMD XP2000+, Asus A7V333-X, 256ddr

andrej ::

kje dobis to napako? E event viewerju?

ToniT ::

Poglej ta link.
Mogoče bo pomagalo.

Sergio ::

tukaj boš zagotovo našel rešitev

verjemi, sem že dostikrat imel čudne errorje, google mi je vedno našel rešitev. poskusi.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Sergio ::

Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Aspirinix ::

Sergio, hvala. Ampak po nasvetih s strani MS, kjer sem začuda odkril kaj ta napaka pomeni in se ravnal po njihoih navodilih za rešitev, sem ugotovil sledeče:
- fantje tam al ne vedo, kaj ta napaka pomeni al
- napaka nastane zaradi nekega neznanega vzroka al
- al pa ...

No, ugotovil sem, da je obstajal softw spor med LAN in modemom. Ko sem skušal nastaviti novo povezavo, sploh ni omogočal uporabe modema ampak samo lan karte. No po navodilih M$ je potrebno ročno zaštartati telefonijo, kar sem seveda hotel tudi sam, vendar je telefonija v celoti delovala. Razen access wizarda. No ta wozard rabi enga druzga. Tisti tretjega, ki pa rabi taprvega. "In živeli so nesrečno za devetimi procesoji in devetimi vodili, če ne živijo še danes."

Sicer me je pa vse skupaj tako razkurilo, da sem šel disk sformatiral in na novo xpje gor postavil. Drgač pa hvala vseeno vsem za trud.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Amis ADSL modem + router?

Oddelek: Omrežja in internet
379294 (5404) Bakunin
»

Težava pri vklopu računalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
6862 (796) Pyr0Beast
»