Forum » Mobilne tehnologije » Samsung GT-E2370 težave s problemi
Samsung GT-E2370 težave s problemi
bisernik ::
Samsung GT-E2370 sem mel v žepu in mi je zavibriral, sem mislo, da je klic... Pa se mi je le sam od sebe izklopil... Ko sem ga vklopil, mi je začelo utripati ime modela telefona in nič drugega, sem pustil en cajt, pa je kar skoz utripal... Ni ga šlo vklopit, sem odstranil baterijo in jo zopet vstavil in je blo spet isto... Sem mislil, da je crknil, potem pa sem ga čez pol ure spet preveril in se mi je normalno vklopil. A kdo mogoče ve, kaj je to za eno sranje, nebi rad, da se mi začne to konstantno dogajat. Se mi zdi, da je blo že enkrat podobno, ampak takrat se mi je baterija izpraznila in ko sem ga dal na napajanje ni hotel zalaufat... Zaj je baterija še na polovici, tak da mi more držat še najman en teden.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z baterijoOddelek: Pomoč in nasveti | 1318 (1007) | urostech |
» | Prenosnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 914 (831) | @nny |
» | Servis - po prevzetju zaznane napakeOddelek: Pomoč in nasveti | 3828 (2796) | solatko |
» | Telefon padel v vodo (BlackBerry Curve 8900) pomoč...Oddelek: Pomoč in nasveti | 7128 (5828) | clothes |
» | Prenosnik se greje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6994 (5895) | Pyr0Beast |