» »

ATI

ATI

VonGriffin ::

A si lasti gdo oskubljeno verzijo VIVE torej ATI RADEON VE 32MB?
-zanima me predvsem kakovost in v čem se razlikuje od Vive (tehnikalije)
Ko smo že pri Radeonih imam Sonyev (Onix) 17" trinitron,bo z Radeonom slika trepetala?

Dalmatinc ::

kaka je cena>:D

Jinxy ::

Zakaj bi slika "trepetala"? Vse novejse graficne kartice podpirajo take frekvence, da je vedno monitor sibak clen v verigi, ne pa graficna.

jRk0 ::

Mene zanima, če se da v Sloveniji že kupit Radeona VE? Pa kje in kolko je cena za različico z 32 mb rama. Pa kake so kaj zmožnostni te kartice. Je boljša ali vsaj tako dobra kot GeForce 2 MX?

VonGriffin ::

Da se dobiti Radeon 32 SDR,DDR ter 64mb različice, nekje sem prebral, da je verzija z 32 DDR najbolj ugoden nakup trenutno na trgu
Prodaja pa jo vsaka boljša rač.trgovina (od Mlacoma do PcXsa)

ChiefThunder ::

Kokr sem jaz prebrau, slika trepeta z Radeonom 64DDR VIVO na monitorjih s plosko trinitronsko cevjo. Vsaj tko je pisal v enem jokerju. Nisem pa ziher, da je pri Radeonu VE isto. Več ali manj je odvisno od gonilnikov. :P

novinaR ::

Slika je trepetala samo pri prvih verzija driverjev. V novejših verzijah sto težavo že odpravili.

OZZY ::

Poglej pod www.belbled-sp.si. Tle majo radeon ve 32mb ddr za okol 28 jurjev.

Jaxx ::

www.mojpc.com; tle ga dobiš za 25k...;)

McHregec ::

V PCX-u ga majo. :D

jRk0 ::

Zanimivo je to, da stane enako kot "pravi" Radeon, torej Rdeon 32mb sdr, ki pa je za moje pojme boljsi, saj ima še t&l, ki ga ve nima. Pa tudi enako hiter, ker je pac ve 64biten.

giovanni_ ::

kupi ne bo ti žal ATI-jeve grafične so kvalitetne za OS in gledanje filmov. ostalo pa tako,kar solidno:D:D

vise ::

jest sem vceraj kupil kartico radeon 32 mb sdram pa ti povem da za tak denar ki sem jo kupil (22k sit ) se skrije prav vsak MX. Ni boljse kartice razen tistih ki so 64 mb ddr. Pa se cena 64mb razlicice je boljsa in precej cenejsa od konkurenta geforca 64 ddr

malinavc ::

radeoni DDR so sm za igre pri višjih resolucijah(nad 1280x1024x32), pa še tam za max 10fps pustijo geforcaGTS zadaj, kaj se pa tiče resolucij do 1280x1024 pa so geforci zakon!:D:D
...odvisno s katere perspektive gledamo...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

radeon ali mx

Oddelek: Kaj kupiti
181268 (986) Daishi
»

Kera grafična je bolš?

Oddelek: Kaj kupiti
462864 (2258) _Mortal_

ATI vs Hercules vs Matrox