Forum » Strojna oprema » ATI
ATI
VonGriffin ::
A si lasti gdo oskubljeno verzijo VIVE torej ATI RADEON VE 32MB?
-zanima me predvsem kakovost in v čem se razlikuje od Vive (tehnikalije)
Ko smo že pri Radeonih imam Sonyev (Onix) 17" trinitron,bo z Radeonom slika trepetala?
-zanima me predvsem kakovost in v čem se razlikuje od Vive (tehnikalije)
Ko smo že pri Radeonih imam Sonyev (Onix) 17" trinitron,bo z Radeonom slika trepetala?
Jinxy ::
Zakaj bi slika "trepetala"? Vse novejse graficne kartice podpirajo take frekvence, da je vedno monitor sibak clen v verigi, ne pa graficna.
jRk0 ::
Mene zanima, če se da v Sloveniji že kupit Radeona VE? Pa kje in kolko je cena za različico z 32 mb rama. Pa kake so kaj zmožnostni te kartice. Je boljša ali vsaj tako dobra kot GeForce 2 MX?
VonGriffin ::
Da se dobiti Radeon 32 SDR,DDR ter 64mb različice, nekje sem prebral, da je verzija z 32 DDR najbolj ugoden nakup trenutno na trgu
Prodaja pa jo vsaka boljša rač.trgovina (od Mlacoma do PcXsa)
Prodaja pa jo vsaka boljša rač.trgovina (od Mlacoma do PcXsa)
ChiefThunder ::
Kokr sem jaz prebrau, slika trepeta z Radeonom 64DDR VIVO na monitorjih s plosko trinitronsko cevjo. Vsaj tko je pisal v enem jokerju. Nisem pa ziher, da je pri Radeonu VE isto. Več ali manj je odvisno od gonilnikov.
novinaR ::
Slika je trepetala samo pri prvih verzija driverjev. V novejših verzijah sto težavo že odpravili.
jRk0 ::
Zanimivo je to, da stane enako kot "pravi" Radeon, torej Rdeon 32mb sdr, ki pa je za moje pojme boljsi, saj ima še t&l, ki ga ve nima. Pa tudi enako hiter, ker je pac ve 64biten.
giovanni_ ::
kupi ne bo ti žal ATI-jeve grafične so kvalitetne za OS in gledanje filmov. ostalo pa tako,kar solidno
vise ::
jest sem vceraj kupil kartico radeon 32 mb sdram pa ti povem da za tak denar ki sem jo kupil (22k sit ) se skrije prav vsak MX. Ni boljse kartice razen tistih ki so 64 mb ddr. Pa se cena 64mb razlicice je boljsa in precej cenejsa od konkurenta geforca 64 ddr
malinavc ::
radeoni DDR so sm za igre pri višjih resolucijah(nad 1280x1024x32), pa še tam za max 10fps pustijo geforcaGTS zadaj, kaj se pa tiče resolucij do 1280x1024 pa so geforci zakon!
...odvisno s katere perspektive gledamo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | radeon ali mxOddelek: Kaj kupiti | 1268 (986) | Daishi |
» | Kera grafična je bolš?Oddelek: Kaj kupiti | 2864 (2258) | _Mortal_ |
⊘ | ATI vs Hercules vs MatroxOddelek: Zvok in slika | 1857 (1516) | EvilK|NG |
» | Radeon/Kyro/Matrox/MxOddelek: Kaj kupiti | 1342 (1099) | Brody |
» | Radeon ali MXOddelek: Kaj kupiti | 1434 (1216) | Cveto |