Forum » Pomoč in nasveti » izklop antivirusnega iz Mozille
izklop antivirusnega iz Mozille
Barbarian ::
zelo preprosto. izbriši aviro in namesti avast.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Barbarian ()
ahja ljudje danes ne znajo niti googla več uporabljat.
orodja -> dodatki -> odstrani kar ti ni všeč.
Nato si še google nastavi za domačo stran.
orodja -> dodatki -> odstrani kar ti ni všeč.
Nato si še google nastavi za domačo stran.
vir ::
google že imam za domačo stran. ko notri vpišem besedo mi vrže avira (prva slika)
orodja, dodatki? kje?
orodja, dodatki? kje?
poglej svoj skrinšot in zgorno orodno vrstico.
tam odstrani vse kar te moti. ask, aviro, vse.
tam odstrani vse kar te moti. ask, aviro, vse.
verjetno zato, ker iščeš iz okenca skrajno desno zgoraj...tako imenovanega iskalnega okenca.
Ob okencu vidiš slikco ASK in neko puščico pod to slikco. Klikni na to in odprl se ti bo dropdown meni. Na dnu menija boš videl upravljanje iskalnikov. Tam izbriši ask in google nastavi za default iskalnik.
Ob okencu vidiš slikco ASK in neko puščico pod to slikco. Klikni na to in odprl se ti bo dropdown meni. Na dnu menija boš videl upravljanje iskalnikov. Tam izbriši ask in google nastavi za default iskalnik.
vir ::
Hayabusa..... Ask se tam notri ne nahaja
Samo avira se nahaja
Je mogoče da bi moral uninstalirat zadnji dve?
Barbarian...ko odprem mozillo je vse ok. ko vplišem v okence besedo, pa se odpre tako kot je na prvi sliki
v tistem dropdown sem že prej zbrisal ask, po kasnejšem brisanju iz orodja-dodatki pa se dropdown več ne pokaže
Samo avira se nahaja
Je mogoče da bi moral uninstalirat zadnji dve?
Barbarian...ko odprem mozillo je vse ok. ko vplišem v okence besedo, pa se odpre tako kot je na prvi sliki
v tistem dropdown sem že prej zbrisal ask, po kasnejšem brisanju iz orodja-dodatki pa se dropdown več ne pokaže
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vir ()
Hayabusa ::
Ja, odstrani oba avira search toolbar-a.
Te ob instalaciji avire vpraša glede toolbarov, ki verjetno spal in klikal next, next...
Te ob instalaciji avire vpraša glede toolbarov, ki verjetno spal in klikal next, next...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri ne-bloatware antivirus za Windows 7?Oddelek: Programska oprema | 5784 (4712) | sisemen |
» | Prenosnik povezan s spletom prek Wifi, strani se ne naložijoOddelek: Omrežja in internet | 6319 (5711) | TAA66 |
» | Adblock Plus ni dovoljOddelek: Pomoč in nasveti | 5395 (4936) | vidmar7 |
» | Nadležne reklame in spremenjena domača stranOddelek: Omrežja in internet | 1344 (1188) | Bye |
» | ClamWin na USBOddelek: Programska oprema | 1795 (1570) | DustWolf |