Forum » Pomoč in nasveti » OS se obnaša kot da ni naloženih gonilnikov za grafično kartico
OS se obnaša kot da ni naloženih gonilnikov za grafično kartico
Janac ::
Pozdravljeni,
Nemorem spreminjat ločljivosti oz. nastaviti monitorjev, ker kao ni naloženih gonilnikov. Sem že 2x namestil in odstranil gonilnike, nikjer se mi ne pokaže ikona catalyst manager itd.
Se komu kaj sanja? Uporabljam win8 32Bit
Nemorem spreminjat ločljivosti oz. nastaviti monitorjev, ker kao ni naloženih gonilnikov. Sem že 2x namestil in odstranil gonilnike, nikjer se mi ne pokaže ikona catalyst manager itd.
Se komu kaj sanja? Uporabljam win8 32Bit
Robi :P ::
dej 64bitnega gor men ne dela nobenih probelmov in dela lepo.... ne vem zakaj na i5 3570K furaš 32binte winse če je proc 64 biten in je sposoben izvesti 64bitiv naeakrat :D
einstein :P ::
zakaj pa ne probaš windows 7?? tale w8 je itak vprašljiv... komaj kako leto w7, zdaj pa že w8, prehitro... zato pa cel kup stvari ne dela...
STAY OUT OF MY TERRITORY!
Hayabusa ::
Ati cc uporablja .net framework.
Uninstal in/ali reinstall le tega.
Uninstal in/ali reinstall le tega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Janac ::
Evo, uspesno koncno namestil gonilnike.
http://www.pchelpforum.com/xf/threads/c...
Imam dobesedno enak problem kot ta, ampak ali je resitev enaka? Vtaknem se 5770 notr pa da vidm ce bo slo na oba monitorja raztegnit.
Imam pa monitor1 na DVI , in monitor2 na HDMI.
http://www.pchelpforum.com/xf/threads/c...
Imam dobesedno enak problem kot ta, ampak ali je resitev enaka? Vtaknem se 5770 notr pa da vidm ce bo slo na oba monitorja raztegnit.
Imam pa monitor1 na DVI , in monitor2 na HDMI.
einstein :P ::
Komaj kako leto? Win7 je že od 2008 z nami.
Imam dual boot, vse enako.
saj to je kratka doba... marsikdo se je komaj navadil na w7...
STAY OUT OF MY TERRITORY!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri OS uporabljate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 22080 (15080) | Apache90 |
» | Kateri OS za prenosnik AMD Turion 64 X2 Mobile TL-60??? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 11784 (10219) | T_F_7 |
» | Počasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3533 (3282) | TheRiddle |
» | Ali naj naložim 64biten ali 32biten win 7?Oddelek: Operacijski sistemi | 3443 (2890) | whiteghosted |