Forum » Pomoč in nasveti » HOTSPOT na desktop PC
HOTSPOT na desktop PC
jaran ::
Pozdravljeni,
doma imamo T-2 povezavo preko katere sem povezan s pcjem s kablom. Pa me zanima kaj potrebujem, da bi ustvaril HOTSPOT v smislu da bi share-al svojo povezavo na pcju tako da bi se lahko brezžično povezal s ps3 in android telefonom na ustvarjen HOTSPOT? Potrebujem kakšen poseben usb wirelles ključ oz pci wirelles kartico ?
Hvala za odgovore
doma imamo T-2 povezavo preko katere sem povezan s pcjem s kablom. Pa me zanima kaj potrebujem, da bi ustvaril HOTSPOT v smislu da bi share-al svojo povezavo na pcju tako da bi se lahko brezžično povezal s ps3 in android telefonom na ustvarjen HOTSPOT? Potrebujem kakšen poseben usb wirelles ključ oz pci wirelles kartico ?
Hvala za odgovore
jaran ::
Predvsem me zanima ali je navadn usb wirelles adapter dovolj za kaj takega ? npr: http://www.solo.si/racunalnitvo-10087/m...
mzakelj ::
wifi kartica te pride ene 10-15€ , wifi router pa 20€. Mislim da tukaj kaj dosti ni za razmišljati :)
matobeli ::
jaz uporabljam ugrajeno mini pci wireless kartico in programček connectify. Deluje brez težav na win 8 in 7.
Samo zelo majhen domet imam, verjetno so vgrajene kartice bolj švoh kot pa namenski router oziroma switch.
Samo zelo majhen domet imam, verjetno so vgrajene kartice bolj švoh kot pa namenski router oziroma switch.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IPTV siol - pomoč prosimOddelek: Loža | 4189 (3596) | KTr1sk |
» | Internet na dveh PC-jih?Oddelek: Omrežja in internet | 1251 (1190) | miraldi |
» | Wireless router canyon cn-wf514Oddelek: Omrežja in internet | 7322 (5327) | jancus |
» | Kaj je to, kar sem dobil zraven prenosnika... :/ ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1237 (701) | Brilko |
» | Wireless - še en nateg?Oddelek: Strojna oprema | 3089 (2189) | Tear_DR0P |