Forum » Programska oprema » motherboardmonitor nasveti
motherboardmonitor nasveti
boštjan ::
torej zanima me kako najbolj optimalno nastavit MBM,imam zadnjo verzijo 5220 predvsem me zanima zakaj ne kaže obratov volcanota 7+ in ne temperature proca.
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
sash ::
pa si ti kaj nastavljal , ker malo boš že mogo
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
sash ::
Za lažje nastavljanje si lahko DL tud slovenski jezik, če te muč angleščina, sicer pa malo za začetek:
Za nastavitev merjenja temperature imaš možnost Temperature, kjer je potrebno prvo izbrat senzor (označeni so z zaporednimi ciframi) pol pa pod tem izbereš kaj naj ta senzor meri (ta nastavitev je odvisna od posamezne maticne plošče - bolj natančno poglej na strani MBM).
Podobno velja za vente, kjer moraš prvo ozbrat zaporedno cifro venta in nato še senzor - pri tem moraš imet vklopljen vent v 3-pinski konektor na MB in vent mora podpirat merjenje - V7 to podpira.
Za nastavitev merjenja temperature imaš možnost Temperature, kjer je potrebno prvo izbrat senzor (označeni so z zaporednimi ciframi) pol pa pod tem izbereš kaj naj ta senzor meri (ta nastavitev je odvisna od posamezne maticne plošče - bolj natančno poglej na strani MBM).
Podobno velja za vente, kjer moraš prvo ozbrat zaporedno cifro venta in nato še senzor - pri tem moraš imet vklopljen vent v 3-pinski konektor na MB in vent mora podpirat merjenje - V7 to podpira.
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
slo mam.
in mam volcano 7+ samo nimam vklopljenega kabla od regulatora speed v plato ampak oni drugi kratki kabl je vkljopljen
in mam volcano 7+ samo nimam vklopljenega kabla od regulatora speed v plato ampak oni drugi kratki kabl je vkljopljen
Torej naštimal jaz MBM5 in sedaj me begajo ene nastavitve glede voltaže.sploh za -5.0V in -12.00V.Naj povem da tam ko štelaš konfiguracijsko napetost je povsod isti senzor,tudi če ga spreminjam se prenese na vse druge napetosti.Delal pa sem po navodilu,ki je priloženo pod help v programu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programi za merjenje temperature (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 34620 (11835) | BaRtMaN |
» | TAGAN napajalnikiOddelek: Strojna oprema | 1981 (1450) | cbelica |
» | Nakupi matičnih plošč za amd (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6102 (4837) | frenk |
» | čudne temperatureOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1360 (1106) | Yacksy |
» | ?? Temperatura grafičneOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2307 (1921) | mmisv |