Forum » Pomoč in nasveti » MacBookAir
MacBookAir
medosg ::
Živjo!
Sem lastnik MacBookAira in do sedaj v par letih nisem imel nikakršnih težav. Danes pa sem ga hotel zagnat in sledeče: računalnik se sicer zažene, se prikaže bel ekran in logo ter krogec, ki ponazarja nalaganje. Težava je le ta, da to ostane ves čas in se ne naloži operacijski sistem.
Kakšna ideja, morda nasvet?
Hvala in lp Seba
Sem lastnik MacBookAira in do sedaj v par letih nisem imel nikakršnih težav. Danes pa sem ga hotel zagnat in sledeče: računalnik se sicer zažene, se prikaže bel ekran in logo ter krogec, ki ponazarja nalaganje. Težava je le ta, da to ostane ves čas in se ne naloži operacijski sistem.
Kakšna ideja, morda nasvet?
Hvala in lp Seba
einstein :P ::
mogoče napaka v operacijskem sistemu. imaš mogoče navit cpu?
STAY OUT OF MY TERRITORY!
Mavrik ::
Tule imaš seznam korakov, ki jih lahko v takem primeru narediš (SMC/PRAM reset, hardware test in par podobnih). Predvsem poženi hardware test, da vidiš če ti je kaj crknilo.
Načeloma se sicer to ne bi smelo zgoditi in je verjetno prišlo do strojne napake.
Načeloma se sicer to ne bi smelo zgoditi in je verjetno prišlo do strojne napake.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SW za stres teste in spremljanje na OS XOddelek: Pomoč in nasveti | 1073 (828) | FX6300B |
» | Prenosnik težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 597 (456) | mladec |
» | V novih iMacih je menjava diskov skoraj nemogoča (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Diski | 48360 (43015) | Limit-sky |
» | Core 2 Quad ali Core i7Oddelek: Kaj kupiti | 3128 (1809) | CaptObvious |
» | rabm nasvetOddelek: Pomoč in nasveti | 1228 (1064) | PsiHO |