Forum » Loža » State of trance
State of trance
boss-tech ::
Zanima me če to kdo posluša v živo (armin van buuren), pa me zanima kje lahko to poslušam, ker sem ne njegovi strani čisto izgubljen. Ponavadi grem kar na youtube :)
- spremenil: boss-tech ()
einstein :P ::
Jaz ga kar na youtubu poslušam, saj ima tam dovolj posnetkov :)
STAY OUT OF MY TERRITORY!
RejZoR ::
DI.FM aka Digitally Imported ( http://www.di.fm ), imaš tud koledar kdaj so A State of Trance eventi.
Ta mesec očitno ni več planirano, ker je bil event 3 januarja. Vsaj sodeč po koledarju...
Drugače pa imaš ogromno muzike od Armina na Grooveshark. Od live mixov do ASOT in ASOT Yearmix ter posameznih komadov iz mixov...
Ta mesec očitno ni več planirano, ker je bil event 3 januarja. Vsaj sodeč po koledarju...
Drugače pa imaš ogromno muzike od Armina na Grooveshark. Od live mixov do ASOT in ASOT Yearmix ter posameznih komadov iz mixov...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Alec999 ::
Armina si imel 15. decembra v Stožicah, leta 2009 pa v Hali Tivoli. Mogoče nas letos spet obišče. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potrebujem nekaj dobre glasbe :) (POP&DANCE)Oddelek: Sedem umetnosti | 3793 (2824) | tt2advanced |
» | EMA 2011Oddelek: Loža | 6074 (4982) | mojsterleo |
» | Pripravite se na spektakel – v Ljubljano prihaja DJ Tiësto!Oddelek: Sedem umetnosti | 2893 (2261) | LuGi |
» | A pozna kdo DJ Tiesto?Oddelek: Sedem umetnosti | 3553 (2305) | Volta |
» | Vaš najboljši komad (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Sedem umetnosti | 23052 (17062) | AnWar |