» »

Naročanje fotografij preko ephotolaba

Naročanje fotografij preko ephotolaba

laguna1 ::

Pozdravljeni

Imam en problem, hočem preko spleta naročit malce večjo količino fotografij in sem ugotovil, da imajo več ali manj vsi ponudniki (spar, mercator, pošta), program za pošiljanje in delon urejanje ephotolab.

Če hočem urediti slike in določit količino za naročanje po posamezni sliki, mi vedno, ko odprem že shranjeno .epl datoteko zbriše moje nastavitve za vsako sliko, ki sem jo določil pred shranjevanjem.

Tu je moj postopek.

Odprem program ephotolab (spar), uvozim slike prek menuja dodaj, potem na desni strani ekrana vsaki sliki določim velikost 10 *14, fill in ter število kopij, ostalo v tem menuju pustim tako kot je. Pri nekaterih slikah v veliki sliki tudi spremenim izsek, ki bi naj bil na sliki. Tako naredim za vsako sliko posebej in za vsako sliko posebej določim velikost, fill in ter število kopij. Ko se pomikam nazaj po slikah, ki sem jih uredil, se mi pojavijo pravilne nastavitve, prav tako mi na levi strani na vseh malih slikah piše ime slike, število kopij, velikost in fill in.

Ko slike tako pripravim grem v zgornji menu naročilo ter dam shrani. Vpraša me kam in mi ponudi ime ephotolab. Pod to tudi shranim. Ko pa ponovno odprem to shranjeno datoteko, pa mi pod vsako sliko, pa čeprav sem določil drugače (fill in, pri vsaki sliki drugo število kopij - slik), napiše krajše ime slike, fit in in število kopij 1 - čeprav sem določil druge parametre.

Kaj delam narobe, da mi pri ponovnem odprtju datoteke (naročila) ne prenese mojih nastavitev slik, čeprav sem jih tudi tako shranil.

Lep pozdrav


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hitrost spletne strani Localhost vs. Web

Oddelek: Izdelava spletišč
372149 (879) Netrunner
»

Pomoč pri tiskanju v Wordu, prosim

Oddelek: Pomoč in nasveti
121031 (697) Freakylion
»

Razvijanje digitalnih fotk - picasa etc

Oddelek: Loža
202279 (1742) Pyr0Beast
»

Kako v sliki.jpg popraviti barvo snega (moder odtenek)?

Oddelek: Programska oprema
101702 (1538) Bobb
»

Uvoz texta

Oddelek: Izdelava spletišč
7846 (754) daylight

Več podobnih tem