Forum » Programska oprema » Programi za izdelavo ohisja za napravo
Programi za izdelavo ohisja za napravo
KernelPanic ::
Spostovani!
Zanima me, s katerimi namenskimi programi lahko izrises in nato izvozis projekt za izdelavo ohisja (kovina, plastika, ...) za naprimer predojacevalec?
Lp,
Marko
Zanima me, s katerimi namenskimi programi lahko izrises in nato izvozis projekt za izdelavo ohisja (kovina, plastika, ...) za naprimer predojacevalec?
Lp,
Marko
blackbfm ::
Kurzweil ::
Ne zastopim povsem. Ti potrebuješ program v katerem bi pač narisal skico oz. lepše rečeno načrte za ohišje ?
In kako bi rad izvažal? pač potrebuješ projekt shranjen v takšnem formatu, da bo prenosljiv tudi na druge programe?
In kako bi rad izvažal? pač potrebuješ projekt shranjen v takšnem formatu, da bo prenosljiv tudi na druge programe?
Ja nekaj takega, problem je, ker to delam prvic v zivljenju in se sam ne vem kaj bi rad. Rad bi to, da zrisan nacrt se exportira v format, ki je primeren za CNC struznico, da se nato izrezejo luknje ...
Kurzweil ::
Bi bil zelo vesel tudi jaz, ker delam tudi sam ohišje za računalnik. In sicer kje si gledal, da bi naredil izrez, če lahko daš par linkov, po kosilu pa pokličem kolega, ki dela v Avstriji pri zelo priznanem podjetju, kar se tiče tiska s 3d tiskalniki, možakar bo o materialih, programih in najboljših praksah vedel verjetno največ.
Koliko so sploh cene pri nas in katera podjetja si gledal ?
Bi bil zelo vesel tudi jaz, ker delam tudi sam ohišje za računalnik. In sicer kje si gledal, da bi naredil izrez, če lahko daš par linkov, po kosilu pa pokličem kolega, ki dela v Avstriji pri zelo priznanem podjetju, kar se tiče tiska s 3d tiskalniki, možakar bo o materialih, programih in najboljših praksah vedel verjetno največ.Ravno zato se gre, da bi to rad sam zrisal za zacetek, da se naucim! Ce pa kdaj iz tega rata resen biznis, se pa bomo naprej pogovarjali ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | profesionalna izdelava PCB 2.Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4243 (3626) | korenje3 |
» | Natisnite si svoje ohišje za nokio (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 17664 (14890) | antonija |
» | Kolokacija strežnikaOddelek: Omrežja in internet | 3520 (2330) | schtr4jh |
» | comp. za grafično oblikovanjeOddelek: Kaj kupiti | 1438 (1323) | MI_KO |
» | Razvijanje digitalnih fotografij ???Oddelek: Zvok in slika | 9169 (8572) | Tigorsami |