Forum » Programska oprema » Norton Ghost?
Norton Ghost?
R@C@ ::
O.K., sej vem da bi me vsi najraj pretepl, k se mi ne da brati ang. vsebine (resnica je da ne vem kje mam navodila), sam če mi lahko kdo pove če je Norton Ghost kej uporaben in a lohka kej zaf...., če ga bom gor porinu?
Vem da nej bi nekej pomagu, da ti ni treba Winsov na nov nalagat, sam vseen bi rad ene par komentarjev slišal!
Vem da nej bi nekej pomagu, da ti ni treba Winsov na nov nalagat, sam vseen bi rad ene par komentarjev slišal!
DeR ::
Ja, tako je. Norton ghost naredi disk dumb oz. iz celotnega diska ali particije naredi eno datoteko.
Kasneje (ko se ti sistem zruši ali kaj podobnega) lahko hitro namestiš sistem z vsemi nastavitvami (tako kot je sistem bil nastavljen, ko se je kreirala datoteka)...
Zelo uporabna zadeva.
Kasneje (ko se ti sistem zruši ali kaj podobnega) lahko hitro namestiš sistem z vsemi nastavitvami (tako kot je sistem bil nastavljen, ko se je kreirala datoteka)...
Zelo uporabna zadeva.
Kekec ::
Ja to je res ampak ko bos naredil image tvojga diska mores vedet da za vse podatke ki jih bos nadknadno gor dal jih v tej datoteki nebo, kvecjemu ce bos sproti delal ... ampak pol lahko velikost datoteke zelo naraste ... je pa zelo dober program
zile ::
Kot prvo, program seka.
Imam 2GB podatov, ki sem jih z high compression stisnil na 1GB, obenem pa s switchom -split=640 zapekel na 2 CDRW-ja ploščka. Aha, če hočeš zapečt zadevo, si enostavno izbereš destination, ki kaže na tvoj pekač (če ga seveda imaš).
Imam 2GB podatov, ki sem jih z high compression stisnil na 1GB, obenem pa s switchom -split=640 zapekel na 2 CDRW-ja ploščka. Aha, če hočeš zapečt zadevo, si enostavno izbereš destination, ki kaže na tvoj pekač (če ga seveda imaš).
Loki ::
MadMax to je predvsem odvisno od tega, kaksne datoteke so.
Gec ghost.exe -split=640 , kjer ghost.exe velja za exe datoteko od Ghosta.
Kje bi se ga dal bobit?
Gec ghost.exe -split=640 , kjer ghost.exe velja za exe datoteko od Ghosta.
Kje bi se ga dal bobit?
I left my wallet in El Segundo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako naložit image sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2500 (2500) | McMallar |
» | Ghost image in SATA diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1743 (1496) | alex32 |
» | Ghostanje NTFS particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1882 (1569) | zee |
» | norton utilities 2002Oddelek: Programska oprema | 1028 (917) | Predator |
» | Kateri program za ghost-anje?Oddelek: Programska oprema | 1260 (1107) | Predator |