Forum » Kaj kupiti » Vse o LCD od A-Ž
Vse o LCD od A-Ž
fictionel ::
Zdravo!
Pozna kdo kaj Lenovo LCDje?
Ima kar zanimive specifikacije in ceno, a nikjer ne najdem tip matrike.
Kaj pa je fora teh kotov?
Ta naj bi imel vidni kot 176° - kaj nimajo predvsem boljše matrike takih velikih kotov?
tnx za pomoč
lp
Pozna kdo kaj Lenovo LCDje?
Ima kar zanimive specifikacije in ceno, a nikjer ne najdem tip matrike.
Kaj pa je fora teh kotov?
Ta naj bi imel vidni kot 176° - kaj nimajo predvsem boljše matrike takih velikih kotov?
tnx za pomoč
lp
Jereb ::
Čao
Zanima me kateri lcd monitor bi biv najboljši za igranje igric in tudi za uporabo kot tv ... Gledal sem apple cinema 30" pa se mi zdi kar vredu... Ima kdo kako izkušnjko kako zgleda kot tv ? Lahko še predlagate katere druge monitorje ... cena ni važna..
Lp Jereb
Zanima me kateri lcd monitor bi biv najboljši za igranje igric in tudi za uporabo kot tv ... Gledal sem apple cinema 30" pa se mi zdi kar vredu... Ima kdo kako izkušnjko kako zgleda kot tv ? Lahko še predlagate katere druge monitorje ... cena ni važna..
Lp Jereb
Ted ::
22 colski monitorji imajo vsi povrsti TN matrike. Na aperio.si prodajajo Mirai z istimi specifikacijami in DVI-jem pod 300 evri.
Mah...
Zheegec ::
jereb - 3007WFP je cenejši pa enak. Kaj boljšega kot to pa tako in tako ni mogoče dobiti - no, projektor mogoče??
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
frudi ::
če boš slučajno kupoval 30" lcd, se moraš zavedati par dejstev...
- nimajo menujev (tipično imaš samo gumbe za nadzor svetlosti in vklop/izklop), tako da razen svetlosti ne moreš nastavljati ničesar drugega
- nimajo drugih vhodov kot DVI (pozabi vga/komponentne/s-video/kompozitne vhode, ki jih imaš na 24" modelih); še tega imajo razen HPja le enega
- ne podpirajo skaliranja v nižje resolucije, tako da mora to opraviti grafična kartica
- ne podpirajo HDCP preko dual-link DVI, ki je potreben za polno 2560x1600 resolucijo; HDCP deluje le preko single-link povezave, v tem primeru pa si omejen na 1280x800! tako da pozabi na uporabo kot TV za predvajanje HD vsebin (HD-DVD/BlueRay, next-gen konzole...)
vsaj tako je bilo pred kakima dvema, tremi meseci, ko sem se zanimal za kak večji monitor. morda je vmes prišel kak novejši model, ki odpravi te pomankljivosti...
- nimajo menujev (tipično imaš samo gumbe za nadzor svetlosti in vklop/izklop), tako da razen svetlosti ne moreš nastavljati ničesar drugega
- nimajo drugih vhodov kot DVI (pozabi vga/komponentne/s-video/kompozitne vhode, ki jih imaš na 24" modelih); še tega imajo razen HPja le enega
- ne podpirajo skaliranja v nižje resolucije, tako da mora to opraviti grafična kartica
- ne podpirajo HDCP preko dual-link DVI, ki je potreben za polno 2560x1600 resolucijo; HDCP deluje le preko single-link povezave, v tem primeru pa si omejen na 1280x800! tako da pozabi na uporabo kot TV za predvajanje HD vsebin (HD-DVD/BlueRay, next-gen konzole...)
vsaj tako je bilo pred kakima dvema, tremi meseci, ko sem se zanimal za kak večji monitor. morda je vmes prišel kak novejši model, ki odpravi te pomankljivosti...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
residual ::
živijo,
rad bi nabavil LCD 22" samsung 226BW. cena v tujini odstopa za kakšen 30-50 € od SLO cene (Preissvergleich najcenejši 330€), zato bi ga nabavil kar pri nas...
Ali kdo ve kje se še da dobit "s" serija teh LCDjev in ali je ta oznaka tudi vidna kje na monitorju, ne samo na preko serijske številke... namreč da me ne bi kak trgovec okol prneso in mi za namesto "s" prodal "c" matriko...
Prav tako me zanima ali imajo vse serije s, c, a, enak razmerje kontrasta 1000:1 (3000:1 dinamični) ali je s kaj boljši in kaj pomeni zdaj ta dinamični kontrast?
hvala
LP
rad bi nabavil LCD 22" samsung 226BW. cena v tujini odstopa za kakšen 30-50 € od SLO cene (Preissvergleich najcenejši 330€), zato bi ga nabavil kar pri nas...
Ali kdo ve kje se še da dobit "s" serija teh LCDjev in ali je ta oznaka tudi vidna kje na monitorju, ne samo na preko serijske številke... namreč da me ne bi kak trgovec okol prneso in mi za namesto "s" prodal "c" matriko...
Prav tako me zanima ali imajo vse serije s, c, a, enak razmerje kontrasta 1000:1 (3000:1 dinamični) ali je s kaj boljši in kaj pomeni zdaj ta dinamični kontrast?
hvala
LP
Surfar ::
Kaj bi svetovali, kupujem večji širokokotni LCD, občasno pogledam kakšen filmček in zaigram igro, sedaj imam 18.1" LCD star že kar nekaj let (se niti ne spomnim več kako dolgo, sigurno več kot 5 let). Monitor se bo rabil predvsem za obdelavo slik (PS), skratka za bolj resno delo, občasno za kakšen film in redko za kakšno igro.
mailer ::
residual, poglej eno ali dve strani nazaj kjer piše kje se še dobi "s" matrika.
iziG, poglej si zadnji izvod revije Monitor.
iziG, poglej si zadnji izvod revije Monitor.
BladE_ ::
Mene tudi zanima kje se vidim da je "S" matrika? Ju3 grem verjetno v Herviya in upam da ga dobim.
Ce mogoce slucajno kdo ve kje se nahaja dokaz da ima monitor matriko "s" naj napise, ker se mi rahlo mudi!!!
LP
LP
Zadaj na samem monitorju je bela nalepka (s serijsko številko & stuff), na sredini zgoraj je črka.
Dvomim da boš S našel, skoraj jih ni več. No, saj neke hude razlike tudi ni, oboji sta podobni TN matriki...
IziG - mogoče res NEC 20wgx2, za obdelavo slik je tako-tako (sicer spada v višji rang, samo tukaj so razni 2170NX boljši), čeprav če ga dobro skalibriraš ima tudi zelo točne barve.
Za filme in igre je super, daleč boljši od raznih Samsungov o katerih trenutno teče debata
Dvomim da boš S našel, skoraj jih ni več. No, saj neke hude razlike tudi ni, oboji sta podobni TN matriki...
IziG - mogoče res NEC 20wgx2, za obdelavo slik je tako-tako (sicer spada v višji rang, samo tukaj so razni 2170NX boljši), čeprav če ga dobro skalibriraš ima tudi zelo točne barve.
Za filme in igre je super, daleč boljši od raznih Samsungov o katerih trenutno teče debata
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zheegec ()
mykeos ::
tale samsung syncmaster 245b (24'') je novost na trgu.Sam igram igre in brskam po netu,uporabil bi ga tudi za kak članek v wordu spisat.Filme gledam na projektorju,tako da monitorja ne bi uporabljal zanje.Zdej me zanima,glede na to da gre za (sicer verjetno izboljšano) TN matriko,kako bi se zadeva obnesla.Kaki grafični programi niso moja skrb,tudi
nisem ravno obseden s kvaliteto slike.Zanima me,kje bi se čutile kake pomankljivosti TN matrike,se pravi glede iger,interneta in worda?Že vnaprej lepa hvala....
nisem ravno obseden s kvaliteto slike.Zanima me,kje bi se čutile kake pomankljivosti TN matrike,se pravi glede iger,interneta in worda?Že vnaprej lepa hvala....
Bonus falus pax in domus!
X6800,P5W DH DELUXE,G.SKILL 2GB 6400,7800 GTX,Silverstone ZEUS 550W
TN = slabe barve, slab kontrast in zelo slabi vidni koti + zelo dober odzivni čas + nizka cena.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
mykeos ::
ah,ok.zdej jaz mam za primerjavo moj stari LG Flatron L1915s lcd,star kake 2 leti,ki ma tudi tm matriko,12ms odzivni čas,pa sem zelo zadovoljen.A bi bil tale samsung lahko slabši?Ker če bo enak ali boljši sem navdušen.Predvsem me zanima glede kontgrasta in barv( opaznost v igrah),
kajti viewing angle imam stalno skoraj fiksen,tko da koti niso priblem.
kajti viewing angle imam stalno skoraj fiksen,tko da koti niso priblem.
Bonus falus pax in domus!
tomanator ::
Zanima me kaj menite na tale monitor
http://www.elektronika.si/product_info....
če ga kupiš skupaj z računalnikom ga dobiš za samo 230 eur, ker pa ne poznam firme me zanima če ga kdo ma pa kakšna je kvaliteta monitorja
http://www.elektronika.si/product_info....
če ga kupiš skupaj z računalnikom ga dobiš za samo 230 eur, ker pa ne poznam firme me zanima če ga kdo ma pa kakšna je kvaliteta monitorja
@ALIEn3001
Hmm... 1x reces, da skor ni razlike mod TN in S matriko, spet drugic pa TN matriko opises kot da je cist bedna?
Hmm... 1x reces, da skor ni razlike mod TN in S matriko, spet drugic pa TN matriko opises kot da je cist bedna?
Hehe Blade - da ti razložim:
Samsung v svojem 206BW in 226BW uporablja ali matriko z oznako S, TIP MATRIKE JE TN - izdelovalec Samsung in pa
206BW in 226BW uporablja matriko z oznako A, TIP MATRIKE JE TN - izdelovalec je neka druga ferma.
Razlike so majhne.
S-IPS matrika je pa drug TIP matrike, ki funkcionira čisto drugače kot TN.
Samsung v svojem 206BW in 226BW uporablja ali matriko z oznako S, TIP MATRIKE JE TN - izdelovalec Samsung in pa
206BW in 226BW uporablja matriko z oznako A, TIP MATRIKE JE TN - izdelovalec je neka druga ferma.
Razlike so majhne.
S-IPS matrika je pa drug TIP matrike, ki funkcionira čisto drugače kot TN.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Ah kje. S-IPS matrike za to ceno ne boš nikakor dobil.
Lahko samo Samsungovo "S" TN matriko ali pa whatever "A" TN matriko. Razlike niso velike, pa tudi S je težko dobiti.
Lahko samo Samsungovo "S" TN matriko ali pa whatever "A" TN matriko. Razlike niso velike, pa tudi S je težko dobiti.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
JDK6 ::
Pozdravljeni,
kupil bi LCD pa nimam veliko izkusen s tem. Malo sem gledal razne strani in me preseneca, da so visje resolucije(1400+) na voljo sele pri 20" modelih, 19" LCD pa, da ma 1280x se mi zdi popolna bedarija. Se prenosnik pa ma 15" LCD pa ma lahko 1400x.
Ali obstaja kaksen 17" ali pa 19" model, da ma 1400x pa, da ni wide screen? Ali obstaja kaksen monitor te velikosti, da ima kaj bolj naprednega kot pa TN?
Namrec 20+" se mi zdi ze kar gromozanski zaslon. Najbolj bi bil vesel 17" ali pa 19" z 1400x pa nekaj boljsega kot TN, a obstaja kaj takega?
kupil bi LCD pa nimam veliko izkusen s tem. Malo sem gledal razne strani in me preseneca, da so visje resolucije(1400+) na voljo sele pri 20" modelih, 19" LCD pa, da ma 1280x se mi zdi popolna bedarija. Se prenosnik pa ma 15" LCD pa ma lahko 1400x.
Ali obstaja kaksen 17" ali pa 19" model, da ma 1400x pa, da ni wide screen? Ali obstaja kaksen monitor te velikosti, da ima kaj bolj naprednega kot pa TN?
Namrec 20+" se mi zdi ze kar gromozanski zaslon. Najbolj bi bil vesel 17" ali pa 19" z 1400x pa nekaj boljsega kot TN, a obstaja kaj takega?
TeraSonic++ ::
Kateri LCD monitor do 250 EUR se splača kupiti za igre in filme, vem da firme zelo rade "nategujejo" kupce z pogoljufanimi odzivnimi časi in nekimi kvazi dinamičnimi kontrast 2000:1 (npr. tanovi samsungi). Velikost vsaj 19" lahko tudi več (20", lahko tudi widescreen) Stvar je za kolega in teh lcd modelov je toliko, da preprosto ne vem kaj mu priporočat
vielen Dank! :)
vielen Dank! :)
...........................................................
Life is only a computer simulation
"veritas vos liberabit"
Life is only a computer simulation
"veritas vos liberabit"
Matev ::
19" LCD pa, da ma 1280x se mi zdi popolna bedarija
število pik je določeno z velikostjo
čim večji je monitor - tem več pik ima
z prenosniki je malo drugače - tam so vgrajeni monitorji hudo dražji
in pozabi na tn matriko če želiš kvaliteto
Torej, ce te razumem, kvalitetni(da ni TN, pa da je vsaj 1400x) LCDji se zacnejo sele pri 20"? Za manjse dimenzije 17" pa da je visoka resolucija so pa samo posebno za prenosnike delani LCDji, ki jih ni mozno oz. smiselno kupiti?
Torej naj grem na 20", da ma nekaj drugega kot TN? Malo sem razmisljal o 19" wide screen samsungu 940BW samo najbrz je razlika med tem pa enim 20" wide screen recimo View Sonic VX2025WM obcutna?
Ravno to je bedarija, da imata 17" in 19" isto resolucijo 1240x, ceprav se mi zdi logicno, da bi 19" z lahkoto imel visjo resolucijo.
Torej naj grem na 20", da ma nekaj drugega kot TN? Malo sem razmisljal o 19" wide screen samsungu 940BW samo najbrz je razlika med tem pa enim 20" wide screen recimo View Sonic VX2025WM obcutna?
Ravno to je bedarija, da imata 17" in 19" isto resolucijo 1240x, ceprav se mi zdi logicno, da bi 19" z lahkoto imel visjo resolucijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JDK6 ()
z lahkoto ima 17inčni na prenosniku ločljivost kot jo ima 20inčni za na mizo
to je pogojeno tudi z tipi kupcev monitorjev
za na mizo si kupiš večji monitor če želiš imeti večje namizje
prenosnik tudi od bližje gledaš kot namiznik...
to je pogojeno tudi z tipi kupcev monitorjev
za na mizo si kupiš večji monitor če želiš imeti večje namizje
prenosnik tudi od bližje gledaš kot namiznik...
Fora je, da ne zelim imeti 20" LCDja ampak kaj manjsega vendar bi rad visoko resolucijo in nekaj boljsega kot TN vendar zgleda, da to ne obstaja. Skoda, no ja bom sel malo po trgovinah, kjer majo razstavljene LCDje pa si malo pogledal zadeve.
potem je 17inčni zete kar pravi
ima ločljivost kot jo imajo večji brati in da se kupiti kvalitetne
ima ločljivost kot jo imajo večji brati in da se kupiti kvalitetne
Anze90 ::
Kupil bi 26 ali 27 palčni LCD TV za največ 600€. Zanima me kateri so kvalitetni in kje se jih da dobiti.
Domke ::
Lep pozdrav.
Odločam se za nakup 20" LCD monitorja. Sedaj imam Samsunga 970p, vendar bi rad igral igre v večji resoluciji. Prav tako ima 20", kolikor vem, najmanjši pixel od vseh LCDjev. Gledal sem Della 2007WFP. Mislim, da ima S-IPS matriko. Znaima me, kaj si mislite o tem monitorju, sam se resno ogrel za nakup, vendar nisem še čisto prerpičan. Zato sem se odločil, da se obrenm na vas. Prav tako me zanima, ali se bo omenjeni montiro še kaj pocenil. Že vnaprej hvala za odgovore.
Odločam se za nakup 20" LCD monitorja. Sedaj imam Samsunga 970p, vendar bi rad igral igre v večji resoluciji. Prav tako ima 20", kolikor vem, najmanjši pixel od vseh LCDjev. Gledal sem Della 2007WFP. Mislim, da ima S-IPS matriko. Znaima me, kaj si mislite o tem monitorju, sam se resno ogrel za nakup, vendar nisem še čisto prerpičan. Zato sem se odločil, da se obrenm na vas. Prav tako me zanima, ali se bo omenjeni montiro še kaj pocenil. Že vnaprej hvala za odgovore.
zverinca ::
Dišijo mi poceni 24" (dobiš že ze 560 evrov). Razumem, da barve niso super, se mi zdi pa pomembna črnina. A je pri tn matrikah sprejemljiva?
GoPo ::
Živjo,
razmišljam o nakupu Apple Cinema Display 20col. Imam grafični studijo in bi ga uporabljal tudi v te namene. Uporabljamo pa PC in ne Mac-ov.
Zanima me compatibilnost monitorja z PC-ji in koliko je kaj barvno natančen?
Lp!
razmišljam o nakupu Apple Cinema Display 20col. Imam grafični studijo in bi ga uporabljal tudi v te namene. Uporabljamo pa PC in ne Mac-ov.
Zanima me compatibilnost monitorja z PC-ji in koliko je kaj barvno natančen?
Lp!
glinik ::
Dobro bi ga bilo primerjat z NECom, ki stane malenkost manj.
Kolega dela na velikom podjetju z grafično obdelavo. Po njegovih besedah še nobeden LCD nima 100% barv, je imel na testu neke hudo drage modela itd ... Njegova ocena je, da tisti modeni ne opravičujejo tako visoke cene. Moral bi probati kakšen hi-end model NECa, samo tisto je povsem drugačna liga :) Na splošno sploh ne gledajo barv, vsaka barva ima svojo kodo oz. oznako in se s kvaliteto monitorjev sploh ne ubadajo. Na koncu tak vedo kakšna barva bo natisnjena ...
Kak tak model sigurno ni slab (zanemarimo ceno) :) NEC SpectraView
Lp
Kolega dela na velikom podjetju z grafično obdelavo. Po njegovih besedah še nobeden LCD nima 100% barv, je imel na testu neke hudo drage modela itd ... Njegova ocena je, da tisti modeni ne opravičujejo tako visoke cene. Moral bi probati kakšen hi-end model NECa, samo tisto je povsem drugačna liga :) Na splošno sploh ne gledajo barv, vsaka barva ima svojo kodo oz. oznako in se s kvaliteto monitorjev sploh ne ubadajo. Na koncu tak vedo kakšna barva bo natisnjena ...
Kak tak model sigurno ni slab (zanemarimo ceno) :) NEC SpectraView
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: glinik ()
mac 20inč je kul zadeva
ampak malo premajhen
mac23 je idel vsaj zame
ali pa klasičen (ne wide) 21inčniLCD
recimo samsung 214T
ampak malo premajhen
mac23 je idel vsaj zame
ali pa klasičen (ne wide) 21inčniLCD
recimo samsung 214T
bogii ::
Lep pozdrav!
Odločam se za nakup enega izmed teh ( KLIKNI) dveh monitorjev. Lastnosti so precej podobne, zanima me le razlika pri matrikah. pri Lg-ju piše MVA, pri Dellu pa S-PVA. Kaj je razlika?
Bi mi lahko kdo dal kak link, kjer so primerjave med matrikami, ker je teh 120strani tu res preveč, da bi vse prebral, pri iskanju pa tudi nič ne najde?
Hvala, lp
Edit: Zanima me tudi, kako je s priklopi - pri Lg-ju nič ne piše, da bi imel DVI priklop. Kako je s tem potem?
Odločam se za nakup enega izmed teh ( KLIKNI) dveh monitorjev. Lastnosti so precej podobne, zanima me le razlika pri matrikah. pri Lg-ju piše MVA, pri Dellu pa S-PVA. Kaj je razlika?
Bi mi lahko kdo dal kak link, kjer so primerjave med matrikami, ker je teh 120strani tu res preveč, da bi vse prebral, pri iskanju pa tudi nič ne najde?
Hvala, lp
Edit: Zanima me tudi, kako je s priklopi - pri Lg-ju nič ne piše, da bi imel DVI priklop. Kako je s tem potem?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bogii ()
kixs ::
Na KLIKNI ne pokaze tistega kar bi ti rad.
Je pa S-IPS boljsi od MVA. Prakticno trenutno ni boljsega.
LP
Je pa S-IPS boljsi od MVA. Prakticno trenutno ni boljsega.
LP
Zanimivo bo pogledat test novejših 24", do takrat pa ...
Lp
Lp
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: glinik ()
RobertoSlo ::
Imam "težavo" ...
na lcd lg l2000 se mi je v zgornji polovici ekrana (ob robu) pojavila neprekinjena temna črta in je včasih prav moteča (na temnih podlagah seveda ni opazna)
ima kdo kakšen predlog kaj narediti? ...ali bi se dal uveljavljati garancijo?
link do slike: KLIK (sliko je verjetno potrebno povečati, da bo kaj vidno)
lp
na lcd lg l2000 se mi je v zgornji polovici ekrana (ob robu) pojavila neprekinjena temna črta in je včasih prav moteča (na temnih podlagah seveda ni opazna)
ima kdo kakšen predlog kaj narediti? ...ali bi se dal uveljavljati garancijo?
link do slike: KLIK (sliko je verjetno potrebno povečati, da bo kaj vidno)
lp
EvilDare ::
Včeraj sem dobil monitor Delll 2407WFP. Še vedno se nisem navadil na velikost. Glede odzivnosti in ghostinga je vse v redu oz jaz ne opazim ničesar. Zanimalo bi pa me kakšne nastavitve barv imate v nvidia nastavitvah (če je sploh tak človek) za video in namizje. Monitor imam priklopljen preko DVI nastavljeno je pa na 30 svetlosti in vse tri barve na 85. Sedaj me pa mučijo kako si kar najbolje nastaviti intenzivnost barv na namizju in video. Jaz imam trenutne nastavitve V&T 50 38 50 50 17 in N 40 0 35 0 10. Za namizje sem jih nastavljav ob testu , ki je prikazoval različne odtenke modre, zelene, rdeče, črne in sem gledal da dobim čim več temnih odtenkov. Kot sem videl v sernisnem meniju sem dobil najnovejši panel, tistega ki je domnevno s-ips samo jaz to ne verjamem, ker je monitor prepoceni.
TribesMan ::
Kolk si pa dal? Cena je nekje 650€ če kupiš ugodno...
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
EvilDare ::
685 € s poštnino vred na Nizozemskem, pri tistemu, ki jih prodaja na Ebay.de. Pa kolikor sem zdajle malo testiral igre, sem preizkusil kakšna je slika na 1680/1050 in se razlike skoraj da ne vidi, oz. še najbolj je opazno pomanjkanje glajenja, katerega na 1920/1200 skoraj ne rabiš. Glede na star 19'' CRT je slika veliko boljša, brez glajenja na 1920/1200, kot pa na 1024/786 in 4x AA glajenjem. Gledal sem pa v Half Life 2.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EvilDare ()
Na enem testu je 30" Dell zelo dobro ocenjen, boljše kot 24" brat, ki je itak odličen za njegovo ceno.
Drugače je bil št. 1 nek 24" Eizo :) za 1300 EUR.
Lp
Drugače je bil št. 1 nek 24" Eizo :) za 1300 EUR.
Lp
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
musicfreak ::
Kaj pravite na ta monitor?
http://www.mimovrste.com/katalog/produc...
meni se optično najbolj dopade od vseh...
http://www.mimovrste.com/katalog/produc...
meni se optično najbolj dopade od vseh...
Oziroma še dosti bolje L204WT za cca 280€, torej 20".
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014