Forum » Kaj kupiti » Vse o LCD od A-Ž
Vse o LCD od A-Ž
tonex23 ::
Skankulja, prebral rešitev samo on je napisal, da je zamenjal dvi kabl od prejšnega monitorja in mu je delalo?
Do zdaj še nisem najdel rešitve da bi videl sliko še pred zagonom windows na dvi kablu...
Do zdaj še nisem najdel rešitve da bi videl sliko še pred zagonom windows na dvi kablu...
intel Core 2 Extreme QX6700, asus commando 965P, 400 gb disk,250gb
external,4gb ddr2 st 800mhz, evga 8800 Ultra, hp lp3065 + 24"dell
external,4gb ddr2 st 800mhz, evga 8800 Ultra, hp lp3065 + 24"dell
primy ::
Odločitev je padla in sicer Samsung SyncMaster LCD 971P 19" črn. Bomo vidli čez en teden, ko ga dobim in poročam o dobrotah in slabostih.
Btw: Ima kdo program s katirm se pregleda mrtve pixle in kako imate kej izkušnje z ennaA.com v primeru reklamacije mrtvih pixlov?
Btw: Ima kdo program s katirm se pregleda mrtve pixle in kako imate kej izkušnje z ennaA.com v primeru reklamacije mrtvih pixlov?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: primy ()
pd ::
Po vaših iskušnjah, kateri je najtanjši lcd (17' 19'), ki ste ga videli ko ste izbirali svojega. Se pravi debelina brez stojala in da je po celotni zadnji strani raven?
hvala!
hvala!
5pellfire ::
LG 1970 serija (HR, HQ in H - to so TN zasloni) in Samsung 970P/971P (S-PVA zasloni)...mogoče
še kak samo se zdaj ne spomnim-
Tanjši pa so zato ker nimajo vgrajenega napajalnika v ohišje ampak je na sredi kabla...s tem
se doseže manjše gretje (in kao daljša življenjska doba monitorja). Ti monitorji nimajo
ventilacijskih odprtin odzadi ...ker je napajalnik na kablu kot že rečeno zgoraj.
še kak samo se zdaj ne spomnim-
Tanjši pa so zato ker nimajo vgrajenega napajalnika v ohišje ampak je na sredi kabla...s tem
se doseže manjše gretje (in kao daljša življenjska doba monitorja). Ti monitorji nimajo
ventilacijskih odprtin odzadi ...ker je napajalnik na kablu kot že rečeno zgoraj.
SodVina ::
Mene pa zanima, kje bi dobil 15 LCD za cimmanj cene. Potrebujem za vgradnjo v en sistem, tako da tud dead-pixli, odzivni cas in podobno niso problem.
Stos je v tem, da na bolhi pod 100€ prakticno se vedno ni nic, kar se mi zdi veliko, glede na to, da so nove 17-ke 150€.
Stos je v tem, da na bolhi pod 100€ prakticno se vedno ni nic, kar se mi zdi veliko, glede na to, da so nove 17-ke 150€.
nicksonn ::
Ampak na bolh so pa res čist pretirane cene!!
Nekateri se prodajajo še dražji kot novi.
Tko da bo treba kar novga kupt.
Nekateri se prodajajo še dražji kot novi.
Tko da bo treba kar novga kupt.
x n!
sloxl8 ::
Nikjer na slo-techu (niti v tej temi) nisem zasledil govora o Dellu E228WFP, zato me pred nakupom zanima, kako se primerja s Samsungom 226BW.
Težava je namreč v tem, da Della dobavlja FMC, ki nima svoje trgovine, robo pa dobavljajo po naročilu, zato monitorja ni mogoče nikjer videti v živo, kar pa je za moje pojme ključnega pomena pri nakupu. Morda kdo ve za trgovino, kjer ima oba monitorja in jih je mogoče videti v živo?
Druga stvar pa je v tem, da, kolikor vem, imata Dell in Samsung iste panele, čudno pa se mi zdi, da ima Samsung boljše karakteristike (odzivni čas 2ms, kontrast 3000:1). Je fora samo v elektroniki ali je to dejansko drug panel?
Težava je namreč v tem, da Della dobavlja FMC, ki nima svoje trgovine, robo pa dobavljajo po naročilu, zato monitorja ni mogoče nikjer videti v živo, kar pa je za moje pojme ključnega pomena pri nakupu. Morda kdo ve za trgovino, kjer ima oba monitorja in jih je mogoče videti v živo?
Druga stvar pa je v tem, da, kolikor vem, imata Dell in Samsung iste panele, čudno pa se mi zdi, da ima Samsung boljše karakteristike (odzivni čas 2ms, kontrast 3000:1). Je fora samo v elektroniki ali je to dejansko drug panel?
bosta92 ::
MEDENA ::
no no s5cougar: umir se malo s takimi izjavami....vsake oči imajo svojega malarja....čisto zadovoljiv monitor za svoj denar....drugače pa si ga v trgovini uglej pa je.
s5cougar ::
@bosta92:
Se popravljam. MENI ni bil dober, lahko da pa tebi ustreza. Moral se boš sam prepričat. Itaq si ga lahko skoraj povsod ogledaš.
Se popravljam. MENI ni bil dober, lahko da pa tebi ustreza. Moral se boš sam prepričat. Itaq si ga lahko skoraj povsod ogledaš.
Errare humanum est.
primy ::
No jaz sem si prvošču samsunga 971P. Danes sem ga priklopil in zadeva dela odlično in sem zelo zadovljen celo presenečen z kvaliteto slike. Kar sem odštel za ta monitor mi ni žal niti centa in mislim da je za ta denar trenutno najboljši nakup.
P.S.: Samo moje skromno mnenje.
P.S.: Samo moje skromno mnenje.
turok ::
Zdravo!
Mene pa zanima če ima kdo izkušnje z monitorjema Samsung Syncmaster 970p in 971p?
Zanima me namreč ta stojala.Eni pravijo da se po nekem času povesijo in da niso dobra stojala/podstavki al kako se jim že reče(to držalo, roka, ki drži monitor) Ima kdo kakšno izkušnjo ?
Mene pa zanima če ima kdo izkušnje z monitorjema Samsung Syncmaster 970p in 971p?
Zanima me namreč ta stojala.Eni pravijo da se po nekem času povesijo in da niso dobra stojala/podstavki al kako se jim že reče(to držalo, roka, ki drži monitor) Ima kdo kakšno izkušnjo ?
Life is life .... na na na na na
MArko ::
eno vprasanje na brzino....
odloco sem se za lg L2000c... zdaj vsepovsod se govori da ma s-ips matriko... na nemski lg strani pa pise premium mva....
drug problem... tega monitorja ni nikjer za dobit (ce ve kdo kje v mariboru bi ga dobil bi bil zelo vesel ce pove :> iscem ga namrec ze en mesec) .... mam pa moznost dobit L2000cm... naj bi bil isti z zvocniki... zdaj pa spet... na strani pise samo mva brez premium....
ve kdo kaj vec o tem?
odloco sem se za lg L2000c... zdaj vsepovsod se govori da ma s-ips matriko... na nemski lg strani pa pise premium mva....
drug problem... tega monitorja ni nikjer za dobit (ce ve kdo kje v mariboru bi ga dobil bi bil zelo vesel ce pove :> iscem ga namrec ze en mesec) .... mam pa moznost dobit L2000cm... naj bi bil isti z zvocniki... zdaj pa spet... na strani pise samo mva brez premium....
ve kdo kaj vec o tem?
glinik ::
Kaj te je sploh premium??? To je ziher neka potegavščina ...
Lp
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Zheegec ::
Kolikor vem naj bi L2000C imel AS-IPS matriko, razen če je sedaj kakšen drug model. Saj med MVA in S-IPS razlike res ne boš opazil, ne rečem da bi bila TN
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
MArko ::
smejal sem se kolegu ki ze eno leto kupuje monitor pa ga se zdaj ni.... zdaj pa delam isto ze sam :>
ocitno je tip matike pri lgju najbol varovana skrivnost...
nekaj vec naso na netu
The second point that scared us was we caught LG several times for mistakes reported in their product description. These were not small ones: the L2040P announced as a IPS panel finally was a P-MVA and more recently the 1940BQ also announced an IPS that was a TN.
Here, until the reception of the L2000C, LG’s French website clearly reported a TN 8ms panel.
It took us two seconds to figure out that the L2000C didn’t correspond to what was announced. We received another one and it was an IPS 8 ms.
ocitno je res ips. in to vsi s to zonako.... ne mors verjet kaki loleki so pri lgju
ocitno je tip matike pri lgju najbol varovana skrivnost...
nekaj vec naso na netu
The second point that scared us was we caught LG several times for mistakes reported in their product description. These were not small ones: the L2040P announced as a IPS panel finally was a P-MVA and more recently the 1940BQ also announced an IPS that was a TN.
Here, until the reception of the L2000C, LG’s French website clearly reported a TN 8ms panel.
It took us two seconds to figure out that the L2000C didn’t correspond to what was announced. We received another one and it was an IPS 8 ms.
ocitno je res ips. in to vsi s to zonako.... ne mors verjet kaki loleki so pri lgju
snoopy20 ::
hy!
upam da mi lahko svetujete glede nakupa LCD monitorja?
na izbiro imam sledeče:
LG L1970HQ, DVI
LG L1960TR, DVI
cibox C1905, Wide
te mam na izbiro sedaj me pa zanima za katerega bi se vi odločili?
nekako so mi priporočali zadnjega!
upam da mi lahko svetujete glede nakupa LCD monitorja?
na izbiro imam sledeče:
LG L1970HQ, DVI
LG L1960TR, DVI
cibox C1905, Wide
te mam na izbiro sedaj me pa zanima za katerega bi se vi odločili?
nekako so mi priporočali zadnjega!
Makina ::
Nabaviti želim samsung SM971P - Black. Zdej me pa zanima to če je ta monitor dobr tudi za igre, al je 6ms prevec? Filmi pomoje nebodo problemi glede spefikacij. Še to glede stojala je dovolj močno in zdrži ali čez čas spusti. Tudi, če mi predlagate keri drug monitor bi bil zelo vesel. Samo LG-jev ne, ker sem že dosti slabega slišal. Moj bugget je 95k ali nekje v evrih 400€.
še LINK tukaj
še LINK tukaj
Trisixty s kombajnom bočno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Makina ()
macgajver ::
mojster makina Če kupuješ monitor si nabavi raje kaj takega samsung Jest vsaj zase vem da nasledni lcd monitor ki si ga kupim nebo 19inchen tale moj LG19 gre fotru jest pa si minimalno 21 nabavim widescreen nimaš kej razmišlat sej kšnmu čudn zgleda tak ozek in širok monitor samo to je prihodnost druge ni. Moj kolega ga ima ko se ga malo privadiš nočeš več nazaj.
tenstan krompir je pa zakon
MEDENA ::
matev: nehaj s takimi...
snoopy 20
LG L1970HQ, DVI
LG L1960TR, DVI zanimiva oblika...
jaz bi enega od teh dveh, pejt v trgovino pa če lahko naj ti razstavijo oba.
cibox C1905, Wide tole je majhno zate.....19'' wide je res malo
snoopy 20
LG L1970HQ, DVI
LG L1960TR, DVI zanimiva oblika...
jaz bi enega od teh dveh, pejt v trgovino pa če lahko naj ti razstavijo oba.
cibox C1905, Wide tole je majhno zate.....19'' wide je res malo
Cingular ::
mojster makina Če kupuješ monitor si nabavi raje kaj takega samsung Jest vsaj zase vem da nasledni lcd monitor ki si ga kupim nebo 19inchen tale moj LG19 gre fotru jest pa si minimalno 21 nabavim widescreen nimaš kej razmišlat sej kšnmu čudn zgleda tak ozek in širok monitor samo to je prihodnost druge ni. Moj kolega ga ima ko se ga malo privadiš nočeš več nazaj
to je pa res. ko čez vikend buljim v svoj 22" WS in pridem v ponedeljek v službo na 17", me skoraj panika zgrabi vse je nekam ozko
Intel E4300@3.3GHz, Asus P5B, 2x1Gb OCZ Gold XTC, WD 400Gb SATAII 16Mb,
Nvidia 8800GTS 320Mb@650/1000, Nec 3540&Lite-On LS, Logitech Z5400,
22" LCD Samsung 225BW, MS Vista Bussines
turok ::
Makina, mene tut zanima ta monitor..Pa ta stojala me zanimajo al čez čas res popustijo, ker pri 970-tki baje po pou leta kr mrkne dol stojalo...Tko da , mogoče je tu kej drgač sam upam da ni..Drgač sem pa slišal par dobrih stvari za ta monitor.Dej če boš slučajno nabavu, mi sporoč pa poroči : )
Life is life .... na na na na na
dzinks63 ::
Kupil bi rad monitor lcd 19" 1280x1024 4/3 format, pa bi rad čimboljšo varianto.
Cena ne sme presegati 250€.
Prosim, da mi svetujete, kateri monitor v kateri trgovini.
Nakup naj bo v Sloveniji.
Se opravičujem za v naglici napisan format .Torej 5/4
Cena ne sme presegati 250€.
Prosim, da mi svetujete, kateri monitor v kateri trgovini.
Nakup naj bo v Sloveniji.
Se opravičujem za v naglici napisan format .Torej 5/4
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
TechBeats ::
Ja teli modeli Samsung 770P, 970P, 971P..so kr kul no.
6ms je G to G tko da una dejanska prej 12ms...
jst mam 770p sam učasih pr kšni sivo zeleni barvi pr špilkah vidm manjše packe oz črnino duhce pač al kok se temu reče, sam to če res počas miško premikam na hitr je neopazno... tale PVA matrika je kr kul sam prou za špile je pa zih TNT al pa I-PS boljša; sam drgač kontrast pa vidni koti so pa kul 178/178 v obe smeri... edim kar me mot je da je čist brez gumbov razn za pržgt to je pa vse, ostalo je vse softversko izpelan.
Za stojalo pa ne izgubi svoje vzdržljivosti k je kle en prej umenu gor...minimalno...
6ms je G to G tko da una dejanska prej 12ms...
jst mam 770p sam učasih pr kšni sivo zeleni barvi pr špilkah vidm manjše packe oz črnino duhce pač al kok se temu reče, sam to če res počas miško premikam na hitr je neopazno... tale PVA matrika je kr kul sam prou za špile je pa zih TNT al pa I-PS boljša; sam drgač kontrast pa vidni koti so pa kul 178/178 v obe smeri... edim kar me mot je da je čist brez gumbov razn za pržgt to je pa vse, ostalo je vse softversko izpelan.
Za stojalo pa ne izgubi svoje vzdržljivosti k je kle en prej umenu gor...minimalno...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: TechBeats ()
Nevihta ::
Pozdravljeni!
Evo da ne bom samo spraševal pa bom povedal še moje mnenje:
Imam namreč (pred kratkim nabavil -1 teden nazaj) Samsung 971p. riklopljenega imam preko docking station-a in vga izhoda laptop.
Kratka ocena:
Izgled 5
Slika 5
Funkcionalnost 1
Še obrazložitev:
Sam monitor je pršel brez mrtvih pixlov, folija pri gumbu za vklop je bila odlepljena ampak se je s pritiskom nalepila in zaenkrat drži, problem je pa drugje, namreč LCD ima nastavitve monitorja preko MAGIC TUNE-a in ne hardware-sko. Tu pa nastopi pri meni problem, kajti to deluje samo na kompatibilnih grafičnih karticah in moja GeforceGo 440 ni med njimi in so se mi po naložitvi programa sesuli windowsi.
Nikakor ne morem usposobiti tega MAGIC TUNE-a, kar pomeni da ne morem spreminjati oz nastaviti monitorja- BIG MINUS!
Drugače ja pa vrhunski monitor, vreden svojega denarja.
Vsem bodočim uporabnikom svetujem naj preverijo kompatibilnost grafike z tem monitorjem.
Evo da ne bom samo spraševal pa bom povedal še moje mnenje:
Imam namreč (pred kratkim nabavil -1 teden nazaj) Samsung 971p. riklopljenega imam preko docking station-a in vga izhoda laptop.
Kratka ocena:
Izgled 5
Slika 5
Funkcionalnost 1
Še obrazložitev:
Sam monitor je pršel brez mrtvih pixlov, folija pri gumbu za vklop je bila odlepljena ampak se je s pritiskom nalepila in zaenkrat drži, problem je pa drugje, namreč LCD ima nastavitve monitorja preko MAGIC TUNE-a in ne hardware-sko. Tu pa nastopi pri meni problem, kajti to deluje samo na kompatibilnih grafičnih karticah in moja GeforceGo 440 ni med njimi in so se mi po naložitvi programa sesuli windowsi.
Nikakor ne morem usposobiti tega MAGIC TUNE-a, kar pomeni da ne morem spreminjati oz nastaviti monitorja- BIG MINUS!
Drugače ja pa vrhunski monitor, vreden svojega denarja.
Vsem bodočim uporabnikom svetujem naj preverijo kompatibilnost grafike z tem monitorjem.
Nevihta
miwche ::
@glinik
@mailer
premium MVA ni nobena potegavščina, gre za izboljšave MVA matrike, predvsem v odzivnosti.
AS-IPS, tale "A" stoji za advanced in spet gre za izboljšavo standarnih S-IPS matrik in spet na račun odzivnosti. AS-IPSji dosegajo 8ms GtoG in 6ms GtoG, kar je za IPSje rekordno.
@mailer
premium MVA ni nobena potegavščina, gre za izboljšave MVA matrike, predvsem v odzivnosti.
AS-IPS, tale "A" stoji za advanced in spet gre za izboljšavo standarnih S-IPS matrik in spet na račun odzivnosti. AS-IPSji dosegajo 8ms GtoG in 6ms GtoG, kar je za IPSje rekordno.
~ there are more alpha males than beta testers ~
mailer ::
miwche, hvala za razlago!
Imam LCD IIyama ProLite E380S, 15" Z TN matriko ki mi odlično služi že več kot 3 leta brez mrtvih pixlov. Zdaj me pa zanima če se da še kje pri nas kupit monitorje omenjene znamke.
Zastopniki pri nas
Pri comtronu o tem ne vedo nič pri Accordu kjer sem ga kupil pa tudi ni nič v njihovi ponudbi saj je bila tudi cena takrat kar visoka okoli 370€. Zdaj kupujem najmanj 19" oz 20,1". Gledal sem te monitorje:
stran na www.iiyama.co.uk ta me ne privlači zaradi tn matrike
stran na www.iiyama.co.uk ista tn matrika
stran na www.iiyama.co.uk nagibam se k temu zatradi PVA matrike in dobre resolucije
Monitor bi uporabljal za grafiko, photoshop, DTP izdelavo web strani in gledanje filmov.
Imam LCD IIyama ProLite E380S, 15" Z TN matriko ki mi odlično služi že več kot 3 leta brez mrtvih pixlov. Zdaj me pa zanima če se da še kje pri nas kupit monitorje omenjene znamke.
Zastopniki pri nas
Pri comtronu o tem ne vedo nič pri Accordu kjer sem ga kupil pa tudi ni nič v njihovi ponudbi saj je bila tudi cena takrat kar visoka okoli 370€. Zdaj kupujem najmanj 19" oz 20,1". Gledal sem te monitorje:
stran na www.iiyama.co.uk ta me ne privlači zaradi tn matrike
stran na www.iiyama.co.uk ista tn matrika
stran na www.iiyama.co.uk nagibam se k temu zatradi PVA matrike in dobre resolucije
Monitor bi uporabljal za grafiko, photoshop, DTP izdelavo web strani in gledanje filmov.
djordjevic ::
Tudi jaz sem nabavil samsung 226bw. Ene 4 mesece sem gledal 971p, me je tudi izjemno navdušil, zato sem čakal, da mu malo cena pade in tik preden sem ga nabavil, je luč dneva ugledala 226-ka. Sicer ima malo nižji kontrast, a je bil odločilen faktor wide screen, ki mi pri vsakdanjem delu še kako pride prav. Načeloma bo prihaklan na notebooka, tako da sem se sprijaznil z rahlo nižjo kvalitete kot prek DVI-ja na puncinem kompu, kjer sem ga tudi sprobal. No, zanima me, ali je lastnikom že uspelo pogruntat, kako je z nastavljivostjo po višini in nastavljivostjo naklona. Priznam, da nisem imel veliko časa in sem ga testiral lih ene 15 min, nato pa sem moral proč. Morda sem spodaj stojalo preveč privil in se nič ne podaja. V specifikacijah piše, da ima tilt & swivel funkcijo, torej bi se moral podajati. Če ima kdo kaj več informacij, le na plano z njimi. Testiranja se bom bolj zagnano lotil jutri in bom poročal, ako bo kaj izstopalo (v + in - smislu).
lp, Dejan
lp, Dejan
joze ::
Tudi sam sem postal lastnik samsunga 971p. Monitor je dober imam pa dve težavi.
1. Če se na monitorju izmenjavata črna in bela(slotech osnovna tema robovi) se ob premikanju navzdol ali navzgor po strani pojavi nekakšeno utripanje, kot da ne more tako hitro menjati barv. To niti ni tako moteče.
2.Magic tune ne pozna radeona x1950 zato ne morem upravljati z monitorjem. Ali kdo pozna rešitev?
Drugače pa sem zadovoljen, barve so lepe, tekst je oster, v igrah nisem opazil nikakršnih težav.
1. Če se na monitorju izmenjavata črna in bela(slotech osnovna tema robovi) se ob premikanju navzdol ali navzgor po strani pojavi nekakšeno utripanje, kot da ne more tako hitro menjati barv. To niti ni tako moteče.
2.Magic tune ne pozna radeona x1950 zato ne morem upravljati z monitorjem. Ali kdo pozna rešitev?
Drugače pa sem zadovoljen, barve so lepe, tekst je oster, v igrah nisem opazil nikakršnih težav.
miwche ::
@mailer
na www.supercena.com imajo te monitorje. Po karakteristikah sodeč bi izmed tistih, ki si jih omenil najbolje ustrezal tazadnji (PVA), če si prav želiš Iiyamo.
na www.supercena.com imajo te monitorje. Po karakteristikah sodeč bi izmed tistih, ki si jih omenil najbolje ustrezal tazadnji (PVA), če si prav želiš Iiyamo.
~ there are more alpha males than beta testers ~
m0LN4r ::
ne tako dolgo sem opazil en zanimiv monitor na mimovrste, ki se mi zdi je vreden ogleda
Samsung SyncMaster 225BW Silver low HAS
Samsung SyncMaster 225BW Silver low HAS
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
mailer ::
miwche, hvala za link ampak na supercena so stari monitorji ki se jih več ne dobi oz so cene pretirane; za 22" monitor pa res ne more bit cena 9k €
venetu ::
Kater 17" oz. 19" LCD monitor v rangu 200€ priporočate? Uporabljal se bo skoraj izključno za gledanje filmov in brskanje po netu. Razmišljal sem o teh:
Sony E76D
Philips 190CW7CS
Samsung SM 74BF
Samsung SM 940N
Sony E76D
Philips 190CW7CS
Samsung SM 74BF
Samsung SM 940N
venetu
ricola78 ::
Absolutno philips, predvsem zato ker je wide in boš imel več od filma. Sicer ni noben od teh lcdjev bogve kaj, pač za ta denar ne moreš pričakovat čudežev.
It's nice to be important but it is more important to be ... cool or smth.
venetu ::
V bistvi sem se odločal med Philipsom in Samsungom (19"), vendar ker za ta denar dejansko ne gre pričakovat čudežev, se bom odločil za "lepšega", torej Philipsa.
venetu
Sem najdel še neki drugi monitor ki je pa 22" samsung 22
Zanima me če ima dokaj enako sliko kot ona 19" 971p. Ali je veliko slabši in se bolj splača kupiti 19". Priključeno bo na 6600GT kesneje pa mogoče na 8800GTS.
LP
Zanima me če ima dokaj enako sliko kot ona 19" 971p. Ali je veliko slabši in se bolj splača kupiti 19". Priključeno bo na 6600GT kesneje pa mogoče na 8800GTS.
LP
macgajver ::
makina jest sem gledal sliko pri kolegu na samsungu 225BW ki je en model slabši pa je slika res odlična mislim da ne boš falil če si obodeš 226BW. Moje skromno mnenje
tenstan krompir je pa zakon
Zheegec ::
Mailer - glej raje kakšnega NEC 2170NX ali kaj podobnega, NEC je zakon za profi uporabo.
macgajver - slika na 226BW je prav tako porazna kot 225BW Samo nekateri smo glede monitorjev malo razvajeni...
macgajver - slika na 226BW je prav tako porazna kot 225BW Samo nekateri smo glede monitorjev malo razvajeni...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zheegec ()
@ alien po tvoji predsodbi bi blo bolje kr na 19" ostat ne :]. Sej 22" je kr mau 2 much 4 me,ker gledam filme na tv.
alien ne seri.
Fizikalko ::
Cingular, alien nič ne serje. 225BW in 226BW sta podn od podna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Fizikalko ()
kakor za koga. kaj pa naj po vajinem mnenju človek, ki si zaželi 22" kupi? ne mi zdaj o nekih 19" ali 20" ki stanejo dvakrat več.
za normalnega uporabnika ki ne dela s photoshopom in špila nekaj iger in surfa po netu je slika več kot dobra.
za normalnega uporabnika ki ne dela s photoshopom in špila nekaj iger in surfa po netu je slika več kot dobra.