Forum » Loža » Britansko poročilo o Iraku delo študenta
Britansko poročilo o Iraku delo študenta
Thomas ::
MI6 majo lepo tradicijo v blamirat se.
Ampak tokrat v resnici ni tako. Poleg splošnega švefla, ki so ga kar prepisali, so notri tudi dokaj relevantni podatki.
Kot bi dobil v priročniku za Audi še prepisano od nekje, kako so ceste in gostilne.
To točnosti tehničnih navodil ne zmanjšuje čisto nič.
Ampak tokrat v resnici ni tako. Poleg splošnega švefla, ki so ga kar prepisali, so notri tudi dokaj relevantni podatki.
Kot bi dobil v priročniku za Audi še prepisano od nekje, kako so ceste in gostilne.
To točnosti tehničnih navodil ne zmanjšuje čisto nič.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Kaboom ::
LOL na poročilo
Thomas - miljonkrat sem te videl pljuvat po ljudeh in njihovih (vseh) trditvah, ker so zapisali kakšno "dejstvo" narobe. lepo da priznaš in vidiš svojo zmoto v prejšnjih dejanjih.
Thomas - miljonkrat sem te videl pljuvat po ljudeh in njihovih (vseh) trditvah, ker so zapisali kakšno "dejstvo" narobe. lepo da priznaš in vidiš svojo zmoto v prejšnjih dejanjih.
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
Thomas ::
> miljonkrat sem te videl pljuvat po ljudeh
Po kom, kdaj?
Si lahko konkreten?
Po kom, kdaj?
Si lahko konkreten?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Kaboom ::
*krhm* kaj zdaj pa sem jaz bedarijo zinil ker sem rekel miljonkrat medtem ko je v resnici bilo samo 999.999x ?
v glavnem, v temah o politiki (dokler sem jih bral) sem videl 980.000 primerov... ostalo se porazgubi med tvoje ostale poste.
v glavnem, v temah o politiki (dokler sem jih bral) sem videl 980.000 primerov... ostalo se porazgubi med tvoje ostale poste.
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kaboom ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozillin Quantum bo zamenjal Gecka (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22623 (19009) | BigWhale |
» | crysis 2Oddelek: Konzole | 940 (869) | frutek76 |
» | ObvestiloOddelek: Novice / Obvestila | 2481 (2481) | Slowenc |
» | Podajanje new-age filozofij v knjizni oblikiOddelek: Sedem umetnosti | 1408 (1144) | bili_39 |
» | Komunizem skrbi mladinaOddelek: Novice / Zasebnost | 2419 (2419) | ilanium |