» »

Win7 težave z grafiko...

Win7 težave z grafiko...

rokas ::

Zdravo!

Imam sledeč problem! Ko namestim na prenosnika win7 mi po prvih posodobitvah računalnik ne prižge več. Pride do tistega logotipa od win7 potem pa ugasne. Nato sem jaz zagnal ga v varnem načinu in ugotovil, da se je pri posodobitvah namestil gonilnik za grafično kartico. Ko sem zbrisal ta gonilnik se je računalnik normalno prižgal. Sedaj je pa problem da vedno ko namestim katerikoli gonilnik za grafično se računalnik ne prižge več. Računalnik je pa Toshiba satalite pro A100.
ima mogoče kdo kakšno idejo kaj narediti?

Hvala!

LP!

#000000 ::

Problem je da ta toshiba dela OK samo pod visto, čim daš gor win 7 se začnejo pojavljat težave z grafiko ki rada spusti dušo, pač se konstantno pregreva, kar pripelje do tega da odpove. Obstaja rešitev da se menja čip ali vsaj vame dol spuca in nalota nazaj. Včasih pomaga tudi čiščenje prahu, update biosa ali podobno.

So se pa te toshibe že nove grele da ni res.

rokas ::

Hvala za odgovor. Sam problem je da tudi ko visto naložim je isti problem. Na win7 pa če ne naložim driverja za grafiko dela računalnik načeloma brez problema

eric_cartman ::

Torej je po vsej verjetnosti problem v sami grafi...

#000000 ::

Ja potem je verjetno čip spustil dušo, če pa ti dela z nativnimi gonilniki jih pač pusti.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bios problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
303238 (2389) crniangeo
»

HP 15 d050sm - gonilniki nujno (strani: 1 2 )

6317644 (14086) dmagnif
»

vzpostavitev celotnega sistema računalnika (windows 7)

Oddelek: Operacijski sistemi
191295 (942) klinker
»

PowerSaving mode ob zagonu Windowsov in druge težave že ob nakupu

131026 (848) Suly
»

HP compaq 6820s

Oddelek: Operacijski sistemi
112634 (2160) Janac

Več podobnih tem