» »

Skype Crash

Skype Crash

johanblond ::

Prenosnik Toshiba, grafična kartica NVIDIA GeForce G 210M

Pri uporabi Skypa (in nikjer drugje) pri video talk računalnik zmrzne (popolnoma) random vsake toliko časa (včasih po 30 s, včasih to 5 min), poplnoma neodziven, samo pritisk na gumb za več sekund da se ugasne.

Prejšnji vikend (8 dni nazaj) sem fromatiral računalnik, naložil Win 7 Professional 64bit (legalne) in naložil najnovejši (stabilen) Skype in najnovejše driverje za grafično (preko Toshiba strani). Računalnik je popolnom naložen z nule (nobenega bloatware s strani Toshibe- brez Toshiba WebCam programov in podobno).
Spet Skype crash.;(

Malo sem pogooglal in vidil da (verjetno) ni stvar Toshibe ampak NVidie. Nobena rešitev se mi ni zdela smiselna (updejtaj Skype in podobno).

Je imel kdo podobne težav in je kdo našel (preverjeno) rešitev ?

eric_cartman ::

Podobna zadeva kot pri tebi. Nov računalnik, ki sem ga sestavil: i5 procesor, 16 giga RAMa, nv gtx660ti pa dost dobra plata in to 2 meseca nazaj.

Naložim Windowse (7 PRO 64 bit) pa tistih par programčkov ki jih skos uporabljam za grafično obdelavo.. Pol sm si za hec en špil naložu gor in potem Skyp-a..

Ga zaženem tako, da imam odprt samo skype.. Se pogovarjam normalno ali pa pišem... Potem pa se zgodi čisto random, da mi začne samo Skype počasneje delati.. Pol kr napiše za 10 sekund da se program ne odziva.. Pol pa počakam še kšne 20 sekund da ga neha medt, ker takrt ful šteka.. Pol je pa spet uredu.. To nardi tm na vsake 3 ure recimo..

Enkrat sem celo nekaj z afterji zraven renderiral, ki poberejo kar dosti procesorja in pomnilnika pa je vseeno renderiral brez problema, After Effectsi niso nič štekal, medtem ko ga je Skype spet nekaj sral..

Ni mi jasno zakaj.. Tudi jst sem že ugotavljal.. Ampak je očitno bug v samem Skypu.. Ni me še prijelo, da bi pisal na njihovo podporo ampak mogoče pa bom zavoljo vseh nas, ki imamo tak problem.

johanblond ::

Še eno vprašanje.

Imam sicer 4GB rama ampak če bo delovalo sem pripravljen žrtvovat RAM. Kakšna je verjetnost da bo vse skupaj delalo če grem na 32 bitne Win 7 in posledično inštaliram 32 bitne driverje za grafično.

amigo_no1 ::

http://www.oldapps.com/skype.php
Preveri če stareše verzije delajo kaj bolje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zorin OS 7 (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
7014402 (2088) 2f4u
»

Računalnik 200 -250 eur z Win OS om? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8111789 (10661) mtosev
»

Microsoft z integracijo Skypa v Outlook

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
227887 (6059) Mr.B
»

Skype in internet

Oddelek: Pomoč in nasveti
6762 (592) ThomasSGS
»

Skype tudi za mobilnike