Forum » Strojna oprema » Evga GTX580
Evga GTX580
sennheiser ::
Imam evga gtx580, z 1,5gb rama (verzija z 10 let garancije). Sicer načeloma mi dela vse ok, razen bf3 multiplayer. Odkar je zunaj armored kill mi driver od grafične neha delovati. Enkrat skoraj takoj, drugič po pol ure. In je ratala stvar zelo moteča. Ker sveži windowsi, zako windows 7 kot 8, preizkusil legalne in tiste ne ravno legalne, je pesem ista. Uradni driverji, beta, starejši nič ne reši stvari. Posodobljeno vse glede igre... pb itd. Ali pa starejše verzije, zopet ista pesem. Ampak problem je samo bf3. Drugje dela.
Zanima me pa sledeče, ali kdo ve kje bi dobil kak bios novejš za omenjeno grafično... nekaj sem na evga gledal, pa ni nič. Druga stvar, ki jo bi probal je zmanjšanje frekvenc oziroma povečanje voltaže če bo rešilo. S katerim programom priporočate da to poizkusim nastavit?
Zanima me pa sledeče, ali kdo ve kje bi dobil kak bios novejš za omenjeno grafično... nekaj sem na evga gledal, pa ni nič. Druga stvar, ki jo bi probal je zmanjšanje frekvenc oziroma povečanje voltaže če bo rešilo. S katerim programom priporočate da to poizkusim nastavit?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EVGA 670 GTX FTWOddelek: Pomoč in nasveti | 1314 (1063) | hrustus |
» | 660 GTX TI (katero?)Oddelek: Kaj kupiti | 2303 (1827) | glistovje |
» | Nakup PC-ja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 14724 (13180) | Xserces |
» | eVGA GeForce 8800gtsOddelek: Pomoč in nasveti | 1387 (1103) | akasa |