Forum » Pomoč in nasveti » Tv 3D igre
Tv 3D igre
integral15 ::
Zdravo imam en problem prosim pomoc. Rad bi preiskusil nov tv ki sem ga kupil ki podpira 3D philips 42pfl4307h. Filem sem poiskusil in dela prfektno tezava nastane pri preiskusu igre. Imam original far cry 3 in sem bral da podpira 3d ampak meni noce. Imam graficno kartico nvidia gtx 570 ki podpira 3d. Tv in racunalnik imam povezan prek HDMI kabla 1.3v. Problem je pa tukaj ko prizgem stereoscopic 3d v nvidia control panel in imam povezan pc-->tv prek hdmi imam vse tole zasenceno nevem zakaj ampak filmi lepo delajo sam igre mi pa nocejo. Najbol cudno je pa to ko imam pa povezan pc-->pc monitor z vga kablom je pa tkole ko grem pa v igro mi pa igro zazene v 3d nacinu ampak monitor mi ne podpira 3d. Zakaj to kaj bi blo lahko narobe prosim pomoc. Hvala
Izi ::
Verjetno je kriv HDMI kabel.
V navodilih piše, da obstajajo standardni in high-speed HDMI kabli. Za 3D načeloma zadostuje HDMI 1.3, ni treba, da je ravno verzije 1.4, ampak mora obvezno imeti oznako high-speed, da bo 3D deloval.
V navodilih piše, da obstajajo standardni in high-speed HDMI kabli. Za 3D načeloma zadostuje HDMI 1.3, ni treba, da je ravno verzije 1.4, ampak mora obvezno imeti oznako high-speed, da bo 3D deloval.
Uporablajm zraven graficne prilozen hdmi kabel na njemu pise high-speed. A je kaksna moznost da tv nebi podpiral 3d za igre je to kaksna moznost ce obstaja ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: integral15 ()
Po moje TV nima nič pri problemu. Bolj verjetno je kriva grafična kartica oziroma grafični driverji.
Probaj najprej s kakšno manjšo resolucijo na primer 720p, pa kakšne druge grafične driverje bi bilo verjetno tudi pametno probati, lahko tudi kakšne starejše, če imaš ravno najnovejše ali pa kakšne beta.
Probaj najprej s kakšno manjšo resolucijo na primer 720p, pa kakšne druge grafične driverje bi bilo verjetno tudi pametno probati, lahko tudi kakšne starejše, če imaš ravno najnovejše ali pa kakšne beta.
o__O ::
Imaš nameščen Nvidia 3DTV Play? Filmi ti delajo zato, ker grafična pošlje eno sliko 2 kratne širine, ki je sestavljena iz dveh slik. Pri igrah pa more grafična renderirat sliko za vsako oko. Zato potrebuješ zgoraj omenjeno programsko opremo.
Lp
Lp
Izi
Poiskusu sem v 2 resolucijah ki so mi dane 1080p z 24mhz in pa 720p 60mhz. Driverje imam pa najnovejse in tkso vrjamem da bi lahk dobil starejse ker jih odstranjo iz strani. Najnovejsi pa niso beta
o__O
Ne nimam tega programa namescenga bom poiskusu.
Poiskusu sem v 2 resolucijah ki so mi dane 1080p z 24mhz in pa 720p 60mhz. Driverje imam pa najnovejse in tkso vrjamem da bi lahk dobil starejse ker jih odstranjo iz strani. Najnovejsi pa niso beta
o__O
Ne nimam tega programa namescenga bom poiskusu.
o__O
10000x ti hvala dela bilo je krivo da nisem imel tega programa. Sam skoda da je placliv :/
10000x ti hvala dela bilo je krivo da nisem imel tega programa. Sam skoda da je placliv :/
integral15 je izjavil:
Sam skoda da je placliv :/
Boš za drugič vedel, da je bolje kupiti AMD grafično, kjer je to vse zastonj in še bolje narejeno. Grabežljiva Nvidia, pa hoče za vse, kar niso ravno najbolj osnovne grafične funkcije, dodatno plačilo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11383 (3948) | acookook |
» | Občasno štekanje pri predvajanju preko HDMIOddelek: Zvok in slika | 3238 (2194) | sejmon |
» | ARC (audio return chanel)Oddelek: Zvok in slika | 2925 (2725) | oblogo |
» | Kabel HDMI?Oddelek: Kaj kupiti | 5016 (4800) | zoot |
» | 3D: divx, mkv ?Oddelek: Zvok in slika | 6756 (5438) | marram |