Forum » Pomoč in nasveti » Windows 7 - namizni gadgeti se ne prikazujejo pravilno!!!
Windows 7 - namizni gadgeti se ne prikazujejo pravilno!!!
Mrkun ::
Rabim pomoč pri temle problemu, ki me rahlo živcira. Namizni gadgeti se mi ne prikazujejo več pravilno, probal sem že v elevated CMDju z regsvr32 msxml3.dll, scrrun.dll in jscript.dll(ne pomaga), preveril registre z regedit v HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings \ Zones če je poleg map s številko kakšna mapa s čudnim znakom in je ni.
Kaj bi lahko pomagalo??
Slika kako izgledajo gadgeti, še včeraj so delali normalno:
Kaj bi lahko pomagalo??
Slika kako izgledajo gadgeti, še včeraj so delali normalno:
Mrkun ::
Ne pomaga Sm ga dal dol in probal in naložil nazaj in je še kr ista zgodba. Ma še kdo kšn predlog kaj nardit?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mrkun ()
jure-haz-pc ::
Meni je tudi tak problem delal z gadgeti in ohranjevalniki zaslona. Meni je delovalo da sem samo zamenjal uporabniški račun. Poizkusi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenehanje pridobivanje informacij o vremenuOddelek: Operacijski sistemi | 1299 (898) | GTX970 |
» | Bitcoin da ali neOddelek: Pomoč in nasveti | 1180 (977) | hojnikb |
» | Windows 7 gadget: sunrise/sunsetOddelek: Operacijski sistemi | 1244 (793) | Tamali |
» | Posnetki: pristanek Curiosityja uspel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 22282 (19628) | Jst |
» | Windows 7 sidebar (gadget) problemiOddelek: Operacijski sistemi | 2884 (2345) | globoko grlo |