Forum » Pomoč in nasveti » Pregrevanje grafične kartice
Pregrevanje grafične kartice
listje123 ::
Danes sem ponovno naložil windows 7 ultimate 64bit.
Grafična kartica amd radeon hd 4890 se je začela močno pregrevati, saj je problem v tem da se ventimator vrti zares zelo počasi okoli 150/min.
Takoj sem namestil driverje z uradne strani ki so se namestili uspešno vendar še vedno isto in se pregreva.
Namestil sem tudi speed fan da bi navil ventilator do konca ampak ga ne morem čeprav mi piše da graphic card detected.
Kaj naj naredim, je še kak drug program, se da mogoče kontrolirati v AMD catalist center?
Drugače je prenos toplote ha hladilno rebro zelo dober.
Grafična kartica amd radeon hd 4890 se je začela močno pregrevati, saj je problem v tem da se ventimator vrti zares zelo počasi okoli 150/min.
Takoj sem namestil driverje z uradne strani ki so se namestili uspešno vendar še vedno isto in se pregreva.
Namestil sem tudi speed fan da bi navil ventilator do konca ampak ga ne morem čeprav mi piše da graphic card detected.
Kaj naj naredim, je še kak drug program, se da mogoče kontrolirati v AMD catalist center?
Drugače je prenos toplote ha hladilno rebro zelo dober.
- spremenil: listje123 ()

RuskiSnajper ::
Se da preko Catalystov, če ne gre potem ne podpirajo drajveri, samo za nekatere starejse ne, mislim da bi moralo delati za toti model.
Fan control je v overclocking menuju.
Fan control je v overclocking menuju.
Matično imam od asusa in sem našel Qfancontrol ampak je samo za procesor in ne najdem za grafično, kako bi spremenil v AMD catalistic control?
Uspelo mi je v AMD control center, kako bi zdaj nastavil da se ob povišani temperaturi poveča moč vrtenja
Robert3 ::
živijo...tudi jaz imam enako grafično in podobne probleme...
kot da ti driveri niso vredu za to grafično kartico.
vse dela počasneje...in tudi, ko npr odprem kako igro,se pojavi čudna grafika...
kot da ti driveri niso vredu za to grafično kartico.
vse dela počasneje...in tudi, ko npr odprem kako igro,se pojavi čudna grafika...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Računalnik do 250€Oddelek: Kaj kupiti | 4657 (4223) | opeter |
| » | Radeon 5970 in 2D crashingOddelek: Strojna oprema | 1797 (1555) | 01001 |
| » | AMD brez CUDA podporeOddelek: Novice / Grafične kartice | 5457 (3850) | Brane2 |
| » | Intel odpira povezave do procesorjevOddelek: Novice / Procesorji | 3394 (2887) | Daedalus |
| » | problemi z 3d mark 2001SEOddelek: Navijanje | 1933 (1596) | boštjan |