» »

corsair h80 vs. h80i

corsair h80 vs. h80i

kokpa ::

Zdravo zanima me kaj se bolj splača vzeti glede na to da bi dobil h80 za 60€ in h80i okoli 100€ oba nova, h80 je iz dinokompa.? Predvsem me zanima glasnost, ne bi rad da sta preglasna v idle(najraje neslišna pod 20db).

Excalibrus ::

Sem lih ta teden H100i naročo, pa sporočim kak je stvar. H80 in H100 modeli bi nej meli probleme, da s časom začne čudno brenčat in je malo nadležno. To bi naj bilo zdej z novimi modeli v celoti odpravljeno. Novi bi nej tud bli v generalnem malo tišji in hladnejši. Kak pa je stvar v praksi, pa bo še treba sprobat.

kokpa ::

no se priporočam za kakšno iformacijo, čeprau bom zdaj malo opustil hlajenje, ker mi je crknil monitor(samsung t240).

Sssaga ::

naroč novej verzijo!
verjem, ne bi rad meu probleme, sm bral po forumih in vsi so spljuval ta ''pocen'' vodna hlajenja; če že, vzem novejšga!

kokpa ::

evo sem si nabavil, h80 se pravi staro verzijo in seveda težave rattle noise, probu vse kombinacije reštive katere sem najdu na forumih, pa ni rešitve, res da sem to testiral en cel dan ampak ne morem odpravit, pa tudi fan controler nekaj jebe. Sem pa kontaktiru corsair pa so mi isto predlagali rešitve katere sem že sam našel in poskusil. Zdaj pa ne vem kam se mi bolj splača poslat ali nazaj v trgovino kjer imajo pravico 45dni do vračila se pravi da se lahko zavleče tudi do 50-60dni, oz. rečejo da je oni niso odkril te napake. Ali pa pošljem direktno na corsair seveda poštnina more bit okol 20eur, pri njih bi mogoče lahko upal da mi vrnejo že novejši model h80i ker starih mislim da ne izdelujejo več, edino če imajo kaj zaloge. Naše trgovine imajo še stare zaloge h80 kar se vidi tudi po batch številkah, novih pa sploh ne vem če sploh imajo razen to da jih imajo v ponudbi na spletni strani na zalogi pa ne.

freesty ::

corsair ti bo 90% poslal nov model.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Skyman ::

ne vem zakaj kupujes staro robo ki je imela tezave..ce je ze novejsa zunaj.

kokpa ::

sj vem samo sem dobil stari model, neuporabljen zapakiran kot ga dobiš iz corsairja, to vem ker imam že enega h80 doma in dela brez problema, za zelo dobro ceno in sem si mislil zakaj ne bi prišparal nekaj denarja.

RejZoR ::

Sej razlike so dost minimalne. Če se ti ne gre da iztisneš zadnjo kapljico hladilne moči je imo vseeno. Tud jezst sem vzel kar tastar model od ANTEC-a, navadni 920 namesto 920 v4. Vsaj po testih je bila razlika po 1-2°C. Tud pri H80 in H80i ni nekih astronomskih razlik. Je pa v vsakem primeru bolje od večine zelo zmogljivih zračnih coolerjev...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Excalibrus ::

če pošleš gor v corsair h80 model boš skoraj zagotovo dobo nov h80 model in ne h80i


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Corsair Hydro H100i

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
183178 (2557) axee
»

Izbira napajalnika in ohišja za moj sistem

Oddelek: Kaj kupiti
332016 (1599) B_U_R_I
»

H100 brenči (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
789734 (7443) medenko
»

Najboljše midi tower gaming ohišje?

Oddelek: Kaj kupiti
385310 (4318) pharaon
»

Nakup CPU hladilnika

Oddelek: Kaj kupiti
181390 (936) Brainstorm

Več podobnih tem