Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik ne zazna ekrana
Računalnik ne zazna ekrana
theseven ::
Pozdravljeni,
imam problem, sicer gre za starejši AMD-jev računalnik, ki ga ne morem formatirat zaradi ekrana. In sicer, ko računalnik prižgem ali ga ponovno zaženem mi na začetku izpiče "pluge is not supported" vendar ko pa računalnik pride do tistega dela ko začne nalagati windovse pa ekran normalno začen delovati. Tako, ne morem priti do BIOS-a in ne morem formaterati računalnika.
Aja hočem ga pa formaterati preko USB ključka ker mi CD rom ne dela :)
Hvala in LP
imam problem, sicer gre za starejši AMD-jev računalnik, ki ga ne morem formatirat zaradi ekrana. In sicer, ko računalnik prižgem ali ga ponovno zaženem mi na začetku izpiče "pluge is not supported" vendar ko pa računalnik pride do tistega dela ko začne nalagati windovse pa ekran normalno začen delovati. Tako, ne morem priti do BIOS-a in ne morem formaterati računalnika.
Aja hočem ga pa formaterati preko USB ključka ker mi CD rom ne dela :)
Hvala in LP
stock ::
Si probal kar na blef pritiskat F2, delet..? Si probal z drugim ekranom? Maš mogoče integrirano grafično, probaš monitor priklopit nanjo?..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SAMSUNG S20A350H problem z hdmi resolucijoOddelek: Pomoč in nasveti | 627 (553) | rollbacker |
» | kupil nov ddr ram - imam problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1037 (866) | NoXy |
» | Računalnik noče pridt u windowse xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1736 (1357) | Miccco |
» | ekran se ugasne pri zagonu xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1617 (1426) | cubus |
» | Inštalacija WinXP ->100 prvičOddelek: Pomoč in nasveti | 1766 (1546) | recoil |