Forum » Programska oprema » globoko formatiranje tabličnega računalnika - android
globoko formatiranje tabličnega računalnika - android
tiran2000 ::
torej nameravam prodati tablico...
sedaj bi rad tablico formatiral tako, da na disku ne bo ostalo personaliziranih podatkov (certifikati itd).
seveda nameravam resetirati tablico, vendar na disku kolikor vem je mogoče z orodji tudi po brisanju pridobiti določene podatke... zanima me ali obstaja kakšen software s katerim bi varno pobrisal tablico, hkrati pa bi android ostal gor?
sedaj bi rad tablico formatiral tako, da na disku ne bo ostalo personaliziranih podatkov (certifikati itd).
seveda nameravam resetirati tablico, vendar na disku kolikor vem je mogoče z orodji tudi po brisanju pridobiti določene podatke... zanima me ali obstaja kakšen software s katerim bi varno pobrisal tablico, hkrati pa bi android ostal gor?
- spremenil: tiran2000 ()
Yacked2 ::
11 je treba prepisati podatke, da jih noben bog ne dobi več nazaj. So orodja (nevem za tablice), ki ti 11x prepišejo cel disk z 0
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
tiran2000 ::
že že ...sam ne zanima me sam "wipe" ampak pravi WIPE pri čemer ne bi uničil dela kjer se nahaja android...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [tablet] ChiliGreen E-Board HT400Oddelek: Mobilne tehnologije | 3703 (947) | svicar |
» | Totalen format - ne moreš nič dobiti nazajOddelek: Programska oprema | 5684 (4215) | Jupito |
» | Kako ponastaviti tablični računalnik na tovarniške nastavitveOddelek: Pomoč in nasveti | 3285 (3116) | andrazspan |
» | zaklenjena tablicaOddelek: Pomoč in nasveti | 3346 (3110) | rutar11 |
» | IPADOddelek: Loža | 5770 (4855) | Zheegec |