Forum » Programska oprema » easy you tube downloader- se deluje? Je kaj podobnega?
easy you tube downloader- se deluje? Je kaj podobnega?
Tim10 ::
Pred casom sem si nekako nainstaliral easy you tube downloader gumbek pod youtubov video in shranil na comp. Sedaj zopet poskusil in mi ne dela. Se deluje ta app? Kako se lotiti instalacije da bo delovalo?
Hvala
Hvala
oemdzi ::
http://www.freemake.com/
top zadeva (ne samo za youtube) in se free (imas moznost tudi toolbara), zraven ti se omogoca konvertanje videa, da ga lahko potem gledas recimo na TV (meni je uporabno za kaksne hrvaske nadaljevanke, ki jih mama potem gleda na tv)
top zadeva (ne samo za youtube) in se free (imas moznost tudi toolbara), zraven ti se omogoca konvertanje videa, da ga lahko potem gledas recimo na TV (meni je uporabno za kaksne hrvaske nadaljevanke, ki jih mama potem gleda na tv)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube to Mp3 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 19495 (628) | PARTyZAN |
» | Prenos vsebine z novega arhiva RTVSLO (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 110025 (2644) | 8Bit |
» | "youtube downloader" kateri?Oddelek: Pomoč in nasveti | 8539 (50) | bemfa |
» | Download videa s spletne straniOddelek: Pomoč in nasveti | 1911 (1522) | buttcrack |
» | Izšel Firefox 18Oddelek: Novice / Brskalniki | 6395 (4831) | d4vid |