Forum » Programska oprema » Se lahko nastavi Gmail namesto Outlooka kot defoult pr.
Se lahko nastavi Gmail namesto Outlooka kot defoult pr.
Tim10 ::
Se lahko nastavi Gmail namesto Outlooka kot defoult program? Moti me namrec ce hocem recimo poslati nek link nekomu ko sem v browserju in mi samo ponudi edino moznost da naj to stori z Outlookom....Kako spremeniti, ve kdo? Hvala lepa
Tim10 ::
Hvala lepa YayKaY,! :))))) v Fiefoxu je uspelo. V Chromu se pa se dajemo ker ne poznamo katere tipke so option in comand.
Heisenberg ::
JayKay ::
za firefox v winsoh je ista nastavitev, v chrome mas znotraj gmail v url vrstici ikonico za handlerje. klikni in nastavi po zelji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nemčija: najvarnejši brskalnik je Firefox (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19996 (2809) | primoz4p |
» | Chrome bookmarks se razmnožujejoOddelek: Pomoč in nasveti | 2687 (1573) | zuz3k |
» | Reinštalacija sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2069 (1781) | scipascapa |
» | Chrome: nova beta, hitrejši pogon za Java Script, napoved nove podobe (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 25537 (22901) | MrStein |
» | Zaščita pred sesuvanjem vtičnikov tudi v Firefoxu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20826 (17840) | kmetek |