Forum » Loža » Zippo menjava vrvice in vate
Zippo menjava vrvice in vate
primoz1992 ::
Pozdravljeni
Zanima me če je kdo že sam menjaval vrvico in vato na Zippotu...kje te dele nabavit...pa tko da pol zadeva deluje ok...kr se mi nekak ne da pošiljat v Ameriko enga Zippota pa čakat na njega 2mesca da popravjo pa pošljejo nazaj...
Hvala za odgovore
Zanima me če je kdo že sam menjaval vrvico in vato na Zippotu...kje te dele nabavit...pa tko da pol zadeva deluje ok...kr se mi nekak ne da pošiljat v Ameriko enga Zippota pa čakat na njega 2mesca da popravjo pa pošljejo nazaj...
Hvala za odgovore
- premaknil iz Znanost in tehnologija: bluefish ()
Martin Krpan ::
Stenj (vrvico) dobiš v vsaki trafiki.
Za vato ne vem , verjetno je navadna.
Za navodila poglej na YouTube.
Za vato ne vem , verjetno je navadna.
Za navodila poglej na YouTube.
NeMeTko ::
Tisto vato še nisem videl, da bi jo imeli v trgovinah.
Vrvico dobiš v kakšni dobro založeni trafiki ali bencinski črpalki (z založenostjo je križ, saj pogosto niti kresilnih kamenčkov ne dobiš).
Lahko pa pokličeš uvoznika in se pozanimaš pri njih (morda ti tudi oni prodajo?):
ZI - MAG d.o.o.
Pot k sejmiscu 30
Ljubljana-Crnuce
Slovenia
Phone: 38 61 5604182
Vrvico dobiš v kakšni dobro založeni trafiki ali bencinski črpalki (z založenostjo je križ, saj pogosto niti kresilnih kamenčkov ne dobiš).
Lahko pa pokličeš uvoznika in se pozanimaš pri njih (morda ti tudi oni prodajo?):
ZI - MAG d.o.o.
Pot k sejmiscu 30
Ljubljana-Crnuce
Slovenia
Phone: 38 61 5604182
Muccccek ::
Stenj dobiš v skoraj vsaki bolj založeni trafiki, vato pa js uporabljam navadno pa ni nobenih pdoblemov.. pa njihov benz. :)
pi pawr ::
Poglej na ebay, jaz sem naročil kamenčke, zraven dobil pa še vrvico. Ni navadna, so še neke bakrene žičke notri. Manj kot en evro, brez poštnine, dobil sem pa ko sem že pozabil, da sen naročil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pi pawr ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zippo uporabniki - WTF?!?!Oddelek: Loža | 5674 (867) | Karen |
» | Tamagoči - kje kupiti?Oddelek: Loža | 4356 (2234) | errhec |
» | Zippo uporabniki: Zakaj se mi ne vžge, kot se spodobiOddelek: Loža | 5732 (5344) | Pyr0Beast |
» | ZippoOddelek: Loža | 1308 (1221) | haha88 |
» | Iščem zippo!Oddelek: Loža | 4536 (4221) | grumar |