» »

Grafična crkuje?

Grafična crkuje?

NightHawk ::

Evo imam Geforce 8800 GT al gtx al nekaj v tem stilu. Gigabyte izvedenka brez ventilatorja (hladilna rebra).

In zdej, ko prizgem racunalnik nekej zapiska in potem nič....tema. Monitor se ne prižge. Potem sem pogruntal, da če resetiram in potem pritisnem space (ali kdaj delete), potem se pa prižge, pride v winse in dela normalno. Igre, vse...nič kakšnih popačenj ali česarkoli.

Vem da je grafična, ker sem jo probal na drugem računalniku in isto. Seveda se dandanes teh stvari ne popravlja in bo treba zadevo pač vržt preč ampak me vseeno zanima če kdo ve zakaj je prišlo do te napake? Stara je pa....kake 4-5 let al kdaj so se to prodajale.

Mentalist ::

lahko jo daš v pečico na 200 stopinj, dosti ljudem je to rešilo grafično.
Lool.

Kakšen je pa recept? 200 stopinj z in koliko časa? Jo s čim premažeš za lepšo barvo?

Ah, zgleda me nisi trolal :)

Ok, sem našel recepte. Morm kupiti te "thermal pads" da lahko hladilnik potem nazaj zalimam. Kako se temu žeče po slovensko da najdem v naših trgovinah? Termalno pasto že imam.

Riff ::

jst sem s peko zrihtal par geforce 8800GTS ( 640Mb in 320Mb) pa eno 8800GTX ( je zdržala 6 pek sedaj več ne pomaga) pa še eno 9800GT in 9800GTX, odstrani hladilnik grafično obrneš z gpu jem navzdol ponavad daš spodaj alu folijo pa 4 kroglice na to folijo potem pa daš grafiko gor jaz jo dam na 200°C za 10 minut v prej segreto pečico

maš na youtube polno video posnetkov kako gre zadeva

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Oživite umrlo nVidia grafično jedro (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
8717164 (5263) mailer
»

grafična crkuje (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
678094 (6398) shadeX
»

9800gt artefakti

Oddelek: Strojna oprema
476345 (5452) dottor
»

Odkup grafične kartice