Forum » Omrežja in internet » wireless ne dela
wireless ne dela
ares ::
pozdravljeni,
mogoče je bila ta tema že večkrat obdelana, pa vseeno. na novo sem naložil windows 7 in mi ne zazna wireless omrežja.
trouble: cannot find wireless adapter ali nekaj takega?????Kaj bi lahko bil problem?
lp
mogoče je bila ta tema že večkrat obdelana, pa vseeno. na novo sem naložil windows 7 in mi ne zazna wireless omrežja.
trouble: cannot find wireless adapter ali nekaj takega?????Kaj bi lahko bil problem?
lp
OmegaBlue ::
Nimaš naloženih driverjev za wifi mrežno kartico. Ali pa pretaknjeno fizično stikalo za vklop.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
kloko ::
Na straneh proizvajalca tvojega skrivnostnega prenosnika. V skrajnem primeru napiši tule znamko in točen model, mogoče se najde kakšna dobra duša, ki bo namesto tebe poiskala...
L.p., Kloko
L.p., Kloko
ares ::
Sem download-al driver za wireless, ga prenesel na usb in ga instaliral na win7. Ne zgodi se nič, razen instalacije. Vse po starem in stvar ne dela. Mora biti kje drugje problem...lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wi-Fi nagaja ob zagonu prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 900 (641) | ncop1 |
» | Windows XP - datotekeOddelek: Operacijski sistemi | 782 (615) | Riff |
» | Wireless v novem računalniku ne deluje pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 2153 (2022) | Spajky |
» | Hitrost prenosa ~ Linksys WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 2416 (2265) | toxius |
» | Iskanje driverjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1711 (1545) | iceman3 |