Forum » Operacijski sistemi » Win XP
Win XP
TripleX ::
Zdravo
Na disk sem inštaliral windowse in ga potem dal v drug računalnik. Nato pa sem v inštaliral windowse še na nov disk, in sedaj mi ob zagonu računalnika prikaže na izbiro da imam inštalirane dvoje windowse. Kako bi to odpravil, saj imam samo en disk in ene XPje, a si je plata zapomnila XPje še za prejšnji disk la kaj?
LP xXx
Na disk sem inštaliral windowse in ga potem dal v drug računalnik. Nato pa sem v inštaliral windowse še na nov disk, in sedaj mi ob zagonu računalnika prikaže na izbiro da imam inštalirane dvoje windowse. Kako bi to odpravil, saj imam samo en disk in ene XPje, a si je plata zapomnila XPje še za prejšnji disk la kaj?
LP xXx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenehanje izbire operacijskega sist. ob zagonu pc-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1526 (1401) | lovro1a |
» | Kako odstranit en operacijski sistem, drugega pa pustiti?Oddelek: Operacijski sistemi | 1779 (1381) | Paramedic |
» | NTLDR-nisem dobil rešitveOddelek: Operacijski sistemi | 1285 (1023) | andi5 |
» | windows xp professionalOddelek: Operacijski sistemi | 1110 (1027) | andi5 |
» | Windows 2000 & Windows Millenium problemOddelek: Programska oprema | 916 (809) | Mr.B |