» »

HDMI kabel z vrtljivim priključkom

HDMI kabel z vrtljivim priključkom

B0rg ::

Jutri ima lidl HDMI kabel v svoji ponudbi. Zanimivo mi je ker ima vrtljiv in gibljiv priključek in mislim da se ga da zato lepo pospraviti. Ni podatka o verziji (v1.3 ali v1.4) ali prepustnosti. Piše da 3D podpira in 1080p. Menite da je nakup priporočljiv ali je kje drugje boljše kupiti kabel?

Phoebus ::

Saj piše da zmore "full HD do 2160 x 3840 pikslov/30Hz in 2160 x 4096 pikslov/24Hz"- to je glede na wikipedijo v1.4.

addy93 ::

Ponavadi sem pri HDMI kablih gledal samo, da pridem najceneje skozi. In pri 9/10 kablih so se začele pojavljati težave. Od takrat kupujem samo pozlačene. 4 leta nazaj sem kupil pozlacen hdmi za ps3 in se vedno deluje. Pri prenosnikih pa se vedno uporabljam poceni zadeve... V primeru da ga zgubim, ce ga veliko vlacis na okrog se hitro kaj uniči...

_Denny_ ::

Vzemi, ker ti v primeru težav ne bodo nič komplicirali z menjavo; so pa povsod cene kablov podobne.

Edina razlika med navadnim poceni kablom za 5€ in pozlačenim za 50+€ je nažalost samo cena. V tem videu so z dragimi inštrumenti izmerili prevodnost kabla in kakovost signala, pa ni bilo niti 1% odstopanja med najcenejšim in najdražjim kablom. HDMI je itak digitalen, zato je vseeno kaki je material; se pa pozna kvaliteta pri analognih kablih (VGA npr.), pa še tu zlato nima efekta.

btw leta 2007 sem prek nemškega ebaya nabavil najcenejši kabel (2m je bil pod 4€) pa še zdaj dela.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400

Zvezdica27 ::

ooo... jebeno vrhunsko! Vrtljiv priključen namreč - to sem si že dolgo želel.

Zanima me ali obstaja samo kak "vrtljiv adapterček" torej Zenska-moški varianta, ker ni na laptopu precej zvija kabel in konektor in ne bi rad uničil. Torej samo na HDMI, da daš konektor, ki je vrtljiv. Lahko tudi tak kabel (Ž-M, kakih 5 cm dolg".

hvala,

zz

misek ::

Denny: HDMI je res digitalen ampak kabel vseeno vpliva. Če ne verjameš ti posodim enega, ki je deklariran 1.4, pa ne deluje z vsemi napravami.

Magic1 ::

To mi glih ne izglega navaden HDMI.
Magic

addy93 ::

_Denny_ je izjavil:

Vzemi, ker ti v primeru težav ne bodo nič komplicirali z menjavo; so pa povsod cene kablov podobne.

Edina razlika med navadnim poceni kablom za 5€ in pozlačenim za 50+€ je nažalost samo cena. V tem videu so z dragimi inštrumenti izmerili prevodnost kabla in kakovost signala, pa ni bilo niti 1% odstopanja med najcenejšim in najdražjim kablom. HDMI je itak digitalen, zato je vseeno kaki je material; se pa pozna kvaliteta pri analognih kablih (VGA npr.), pa še tu zlato nima efekta.

btw leta 2007 sem prek nemškega ebaya nabavil najcenejši kabel (2m je bil pod 4€) pa še zdaj dela.

Govorim o bolj trpežnih materialih, ki nedvomno pripomorejo dolgoročni uporabi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pozlačeni kabli (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
8618512 (16050) hojnikb
»

HDMI (PC <-> TV) in motnje antenskega signala

Oddelek: Zvok in slika
71274 (1137) nihce
»